- 26 Mart 2018
- 28.484
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Evet canım çarşamba günü oldum.Valla şuan için bende öyle düşünüyorum ama bakalım .Aşılama oldu dimi senin sonuç bekliyorsun ?
Valla bu sefer rahatım canım.tez yazıyorum zaten bütün ilgimi ona aktardım. Geçen defa çok uğraştım negatifi görünce çok üzüldüm. Kendime söz verdim.Çok var ama nasıl geçecek o günler 11 Aralık'a kadar :) ben çalışan bi insanım, bütün gün aklım fikrim bu konularda, kaç gündür kadınlar kulübünden çıkmıyorum:))
E iyi bari, onla uğraşırken fark etmesin bile zamanın nasıl geçtiğini. İnsallah o arada buralardan müjdeli haber verenler de artar da motivasyon olur bize :)Valla bu sefer rahatım canım.tez yazıyorum zaten bütün ilgimi ona aktardım. Geçen defa çok uğraştım negatifi görünce çok üzüldüm. Kendime söz verdim.
İnşallah canım inşallahh 202ye hamile girelim hepimiz inşallah.Slm kızlar
Bende aralıkta 2.ci aşılamami yaptiricam.
Umarim son ay bize uğurlu gelir..
hayırlısı olsun inşallah. Aralıkta olucak inşallah :) Ama 4ünde belli olcaktı senin sen yine bekle bence. 4ünde bi yap bakalımHerkese günaydınResmi olarak Aralik grubuna dahil olmuş bulunmaktayım
Hepimiz icin dua edicemhayırlısı olsun inşallah. Aralıkta olucak inşallah :)
Sağol canim. Ama umudum yok ya.hayırlısı olsun inşallah. Aralıkta olucak inşallah :) Ama 4ünde belli olcaktı senin sen yine bekle bence. 4ünde bi yap bakalım
Gonal f yapıyor canım. Bende de oluyordu.arkadaşlar günaydın 4 gündür gonal f kullanıyorum ve ilave olarak 4 güündür her sabah incir suyu içiyorum ve bugün karın bölgemde sürekli girip çıkan ufak ufak sancılar var. yaşayan varmı kızlar normalmi sizce yarın kontrole gidicem ama burdan sizede i sorayım dedim
Ay şükür valla korktum yaGonal f yapıyor canım. Bende de oluyordu.
Hatta ilk kullandığımda ağrının şiddetinden acillik oldum canım. Sonra bünyem alıştı.Ay şükür valla korktum ya
Oooo o derece ben iyiymişim o zamanHatta ilk kullandığımda ağrının şiddetinden acillik oldum canım. Sonra bünyem alıştı.
35 yaşın üzerindeyseniz ve değerlerinizde problemler varsa çok önermiyorlar.Aşılama için yaş farkediyormu bilen . Varmı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?