Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok var ama nasıl geçecek o günler 11 Aralık'a kadar :) ben çalışan bi insanım, bütün gün aklım fikrim bu konularda, kaç gündür kadınlar kulübünden çıkmıyorum:))
Valla bu sefer rahatım canım.tez yazıyorum zaten bütün ilgimi ona aktardım. Geçen defa çok uğraştım negatifi görünce çok üzüldüm. Kendime söz verdim.

Valla bu sefer rahatım canım.tez yazıyorum zaten bütün ilgimi ona aktardım. Geçen defa çok uğraştım negatifi görünce çok üzüldüm. Kendime söz verdim.
E iyi bari, onla uğraşırken fark etmesin bile zamanın nasıl geçtiğini. İnsallah o arada buralardan müjdeli haber verenler de artar da motivasyon olur bize :)

arkadaşlar günaydın 4 gündür gonal f kullanıyorum ve ilave olarak 4 güündür her sabah incir suyu içiyorum ve bugün karın bölgemde sürekli girip çıkan ufak ufak sancılar var. yaşayan varmı kızlar normalmi sizce yarın kontrole gidicem ama burdan sizede i sorayım dedim

Gonal f yapıyor canım. Bende de oluyordu.

Merhaba kızlar bende pko var bu ay ilk aşılama mı olucam inşaallah. Bugün gonal f kullanmaya başladım 75 dozla 6 gün kullanıp pazartesi kontrole gel dediler. Önceden klomen kullandım ama yumurtam gelişmedi İnşaallah hepimiz 2020 ye hamile gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…