- 15 Ocak 2020
- 62
- 40
- 3
- 34
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Aşılamanın 14 ya da 15.günü regl olabilirsiniz jel kullanmayı bırakınca regl olmuşlar geneldeBenim kasıklarımda ağrı var edetim 4 gün geciyo kan testi negatif acaba bende demi kis oluştu
Şel değil benimkş progestan fitil cnm aslında bırakım diyorum cünkü sonuçlar hep negatifAşılamanın 14 ya da 15.günü regl olabilirsiniz jel kullanmayı bırakınca regl olmuşlar genelde
İki aydır bekliyorum canımBlki bir ay ara verebilirler
İnşlh gecmiştir cnm yaparlar rabbim isteyen herkezin kucağını doldursunİki aydır bekliyorum canım
Kullandım alerji oldum canım. Hap hiç fayda etmemiş. Dün bıraktım 17 gün içtimBenim 3 mü 4 mü kistim vardı en büyüğü 3 cmdi doktor geçsin öyle aşılamaya başlayalım demişti. Doğum kontrol hapı kullanmıştım geçsin diye. Gonal f ile daha çok büyür demişti doktorumdu bence doğum kontrol hapı kullan. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım dün doğum kontrol hapı yüzünden hastanelik oldum alerji yapmış kistim de hiç küçükmemiş 17 gündür kullanıyordum . Doktor hapı bıraktirdı. Napcam bilmiyorum bir türlü geçmedi. Beklemekte istemiyorumİnşlh gecmiştir cnm yaparlar rabbim isteyen herkezin kucağını doldursun
Ben de 6 sında olmustum Aşılamayı 9.günü testte negatifi görmüştüm bugün bi test daha yaptırıp bende bırakcam progestanıŞel değil benimkş progestan fitil cnm aslında bırakım diyorum cünkü sonuçlar hep negatif
Ben dayanamayıp gene sabah test yaptım ama tek çizgiydi malesef inşlh seninki güzel sonuçlanırBen de 6 sında olmustum Aşılamayı 9.günü testte negatifi görmüştüm bugün bi test daha yaptırıp bende bırakcam progestanı
Benimde negatif canım maalesefBen dayanamayıp gene sabah test yaptım ama tek çizgiydi malesef inşlh seninki güzel sonuçlanır
Sağol canım ama ben istanbuldayım 1 2 ay içinde tüp bebeğe başlayacağım doktorumu da buldum iyi bir doktor. Rabbim nasib eder inşallahMerhaba hanımefendi Reyap Hastanesi Çorlu'daki kahraman hoca çok iyi bir doktormuş bu alanda isterseniz oraya da bir gidin
Kan verip birakabilirsiniz ben oyle yaptimŞel değil benimkş progestan fitil cnm aslında bırakım diyorum cünkü sonuçlar hep negatif
Verdim cnm 1.3 cıktıKan verip birakabilirsiniz ben oyle yaptim
Mrb cnm naptın tahlil yaptırdın mıPazar günü sonuncusunu içicem benimde dengemi ruh halimi herşeyi alt üst etti işe yarasa bari
Canım sen naptın aynı gün olmustuk regl olmadım daha tekrar test te yapmadım bekliyorumVerdim cnm 1.3 cıktı
Mrb cnm
Mrb cnm naptın tahlil yaptırdın mı
Canım doktora git normal değilKızlar benim kanamam 9 gündür kesilmedi hala damla damla geliyo normalmi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?