Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok canım test yapmadım doktor 20sinde dedi ama bende bi yaptırsam mı diye düşünüyorum yarın aşılamadan 11 iğneden 13 gün geçmiş olacak

yok canım test yapmadım doktor 20sinde dedi ama bende bi yaptırsam mı diye düşünüyorum yarın aşılamadan 11 iğneden 13 gün geçmiş olacak
Canım ben 9.gün yaptırdım negatifi gördüm tamam yok diyorum ama bi yandan da acaba var da gözükmedi mi diye kafam karışıyor 12 ile 14.günde çıkabilir diyorlar bekle bence benim düştüğüm hataya düşme derim ben

vakit hiç geçmiyor ya 3-5 bile olsa çıkar sanki

Evet son 4 5 gün çok zor ben güya ilk 12.gün cumartesi yaptırayım diyordum kendime eziyet ettim yaptırırsan bizleri haberdar et canım ins hayırlı sonuçlar alırız

ilçede yaşıyorum o yüzden yarın yaptırmazsam zaten pazartesine kalacak haberdar ederim tabii ki

Kizlar progestani pzt gunu en son kullanmistim. Carsambadan beri kahverengi siyah arasi akintim oldu daha bugun adetim yeni yeni soktu gercekten dengem altust oldu bu progestandan

Pazar günü sonuncusunu içicem benimde dengemi ruh halimi herşeyi alt üst etti işe yarasa bari

Merhaba canım bende aralık ayında asılama tedavisine başlıcam. Özel de mi yaptiriyorsun aşılamayı ve ığnenin fiyatı ne kadar oluyor
Merhaba hanımefendi Reyap Hastanesi Çorlu'daki kahraman hoca çok iyi bir doktormuş bu alanda isterseniz oraya da bir gidin

Kızlar 5 buçuk cm kistim var. Sizce aşılama olur mu? Kisti olup aşılama olan var mı?
Benim 3 mü 4 mü kistim vardı en büyüğü 3 cmdi doktor geçsin öyle aşılamaya başlayalım demişti. Doğum kontrol hapı kullanmıştım geçsin diye. Gonal f ile daha çok büyür demişti doktorumdu bence doğum kontrol hapı kullan. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…