Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gebelik olsaydi zaten coktan besi gecmis olurdu bu yuzden negatif
Dun kan vermistim bugun cikti degerim 1.20 yani tutmadi kizlar surec gercekten hem maddi hem manevi yipraticiymis moralim cok bozuldu

napalım bizim sınavımız da böyle gerçekten çok yıpratıcı ama etrafa bakınca insan haline şükrediyor inşallah kendi kendine gelir hiçbirşeye gerek kalmaz...

Gebelik olsaydi zaten coktan besi gecmis olurdu bu yuzden negatif
Oyle deme bu gun daha kacıncı gununki cnm gec dollenme olabilir bence umut var be cnm sen gece 2 gun sonra yap gene umut vermek istemiyorum ama daha oncede anlattım sana benim transferden sonra7 ci gun1.20 di 3 cü gün embriyosu 7+3 yap +1 gunde dollenme say=11 gun senin daha 12 ci gununn hemen umut kesmeee 2 gun sonra da oyle cıkarsa artık yoktur cnm lütfen dene

Dun kan vermistim bugun cikti degerim 1.20 yani tutmadi kizlar surec gercekten hem maddi hem manevi yipraticiymis moralim cok bozuldu
Hayırlısı olsun Daha vakti gelmemiş demekki..
Üzülmek yok bi daha ki aya moral depolamak gerek..ilaçların etkisi 3 ay sürdüğü icin gene kalinabilir

13. gün güvenilir mi ki?
Zaten doktorda 13 - 14 gun sonra yaptir demisti cnm... warsa zaten cikardi en azindan deger 10-15 lerde cikardi yani.. Ben oldugunu dusunmuyorum yarnda adet gunum adet olacak gibi hissediyorm.. O kadar belirtiye ragmen olmadi demekki belirti bosmus yani

Kizlar ben asilamadan sonra 12.gun kan verdim yani dun hamile olmadigimi hissettigim icin progestan fitili de en son pzt gece kullandim. Adetim bugun basladi ztn soktor fitili biraktiktan sonra gebe deilsen regl olursun demisti. 12. Gunden sonra kan testinizde cikmamasi cok cok dusuk bi ihtimal
Malesef. Bu arada benim 10. Gunde predictorde silik cizgi cikmisti..

Allah beterinden esirgesin bu ay hiçbir şeye gerek kalmadan olur inşallah... belirti bana da boş geliyor progestanın yan etkisi

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim daha fazla bekletmez sizi de bizi de...

Prodictor kesinlikle hatalı veriyo cnm en adi marka bencee

Mrb kızlar 6 ocakta bende aşılama yaptırdım bugün 10 cu günü ama 7 ci günü test yaptırdım 3.4 çıktı referans 0.5 di sizde cokmu erken yaptırdım ayrıca progestan 200 geceleri birtane fitil olarak kullanıyorum sizce bugün tekrar yapsam cıkar mı

Erken yaptırdım cnm..2 gun sonra tekrarla testini..insallah yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…