- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Gebelik olsaydi zaten coktan besi gecmis olurdu bu yuzden negatifCnm sonucun iyiiii gene yappoppp
Gebelik olsaydi zaten coktan besi gecmis olurdu bu yuzden negatif
Dun kan vermistim bugun cikti degerim 1.20 yani tutmadi kizlar surec gercekten hem maddi hem manevi yipraticiymis moralim cok bozuldu
Oyle deme bu gun daha kacıncı gununki cnm gec dollenme olabilir bence umut var be cnm sen gece 2 gun sonra yap gene umut vermek istemiyorum ama daha oncede anlattım sana benim transferden sonra7 ci gun1.20 di 3 cü gün embriyosu 7+3 yap +1 gunde dollenme say=11 gun senin daha 12 ci gununn hemen umut kesmeee 2 gun sonra da oyle cıkarsa artık yoktur cnm lütfen deneGebelik olsaydi zaten coktan besi gecmis olurdu bu yuzden negatif
Hayırlısı olsun Daha vakti gelmemiş demekki..Dun kan vermistim bugun cikti degerim 1.20 yani tutmadi kizlar surec gercekten hem maddi hem manevi yipraticiymis moralim cok bozuldu
Bende 13. Gunu kan testi yaptirmistim beta hch 1.20 ydi kizlar smdi adeti bekliyorm....
Zaten doktorda 13 - 14 gun sonra yaptir demisti cnm... warsa zaten cikardi en azindan deger 10-15 lerde cikardi yani.. Ben oldugunu dusunmuyorum yarnda adet gunum adet olacak gibi hissediyorm.. O kadar belirtiye ragmen olmadi demekki belirti bosmus yani13. gün güvenilir mi ki?
Oyle tabi yapicak bisey yok saolunHayırlısı olsun Daha vakti gelmemiş demekki..
Üzülmek yok bi daha ki aya moral depolamak gerek..ilaçların etkisi 3 ay sürdüğü icin gene kalinabilir
Iki asilama arasi ne kadar ara verdiniz acaba? Cevaplarsaniz cok sevinirimYok cnm 2.ci asilamamdi
Tüp bebege gecicektik olmasaydı
Zaten doktorda 13 - 14 gun sonra yaptir demisti cnm... warsa zaten cikardi en azindan deger 10-15 lerde cikardi yani.. Ben oldugunu dusunmuyorum yarnda adet gunum adet olacak gibi hissediyorm.. O kadar belirtiye ragmen olmadi demekki belirti bosmus yani
Kizlar ben asilamadan sonra 12.gun kan verdim yani dun hamile olmadigimi hissettigim icin progestan fitili de en son pzt gece kullandim. Adetim bugun basladi ztn soktor fitili biraktiktan sonra gebe deilsen regl olursun demisti. 12. Gunden sonra kan testinizde cikmamasi cok cok dusuk bi ihtimal
Malesef. Bu arada benim 10. Gunde predictorde silik cizgi cikmisti..
Prodictor kesinlikle hatalı veriyo cnm en adi marka benceeKizlar ben asilamadan sonra 12.gun kan verdim yani dun hamile olmadigimi hissettigim icin progestan fitili de en son pzt gece kullandim. Adetim bugun basladi ztn soktor fitili biraktiktan sonra gebe deilsen regl olursun demisti. 12. Gunden sonra kan testinizde cikmamasi cok cok dusuk bi ihtimal
Malesef. Bu arada benim 10. Gunde predictorde silik cizgi cikmisti..
1 Adet ara verdik cnmIki asilama arasi ne kadar ara verdiniz acaba? Cevaplarsaniz cok sevinirim
Mrb cnm test yaptın mı hiçAllah beterinden esirgesin bu ay hiçbir şeye gerek kalmadan olur inşallah... belirti bana da boş geliyor progestanın yan etkisi
Erken yaptırdım cnm..2 gun sonra tekrarla testini..insallah yukselirMrb kızlar 6 ocakta bende aşılama yaptırdım bugün 10 cu günü ama 7 ci günü test yaptırdım 3.4 çıktı referans 0.5 di sizde cokmu erken yaptırdım ayrıca progestan 200 geceleri birtane fitil olarak kullanıyorum sizce bugün tekrar yapsam cıkar mı
Aynn cnm ama sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım varErken yaptırdım cnm..2 gun sonra tekrarla testini..insallah yukselir
Progestan adet gecikmesi yaparmı acaba dün adet olmam gerektş ama olmadımErken yaptırdım cnm..2 gun sonra tekrarla testini..insallah yukselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?