Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar

aramızda 1 gün var ozaman benimde sağlı sollu yumurtam vardı 3 tane olgunlaşmış hap kullanmadan oldu yumurtam aşılamadan sonra kasık ağrısı yasadım gaz sancıları oldu batmalar oldu 3. gün azaldı bugün 8. günüm mide bulantısı baş dönmesi yaşadım ama progesteron hapından olabilir ... ara ara kasık batmaları oluyor öğüslerimde bi değişiklik olmadı şişkinlikte yok adetime 8 gün kaldı 28 günde bir düzenli oluyorum... önümğzde ki pazartesi kan testi yaptırmayı düşüyorum ben çok heyecanlıyım inşallah bu heyecanım boşa çıkmaz...

3 yumurta varken aşılama mı yapıldı size

inşallah en güzel haberi alırsın. Senin ilaç kullanmadan nasıl 3 tane yumurtan oldu? Yumurta geliştirici hiç bir şey mi kullanmadın? Ailenizde çoğul gebelik vardır ozaman heralde. 3 yumurta gayet iyi =) Bende pco var. İlaçlarla 2 tane anca işte! Göğüslerinde değişiklik olmaması ilaç kullanmamış olmana bağlı olabilir. Benim çok şiş ve dokununca çok ağrıyor. Bazen gece ağrısına uyanıyorum Benim mide bulantım sadece aşılamadan sonraki 2. ve 3. gün oldu sonra geçti. Ara sıra çok hafif bir baş dönmesi oluyor. Ben de progestana bağlıyorum.

normalde her ay 1 tane oluyordu mutlaka çatlıyordu yani öyle gözüküyordu ama hamile kalamıyordum aşılama yaptırmaya karar verdiğimde geçen ay incir kürü uyguladım..
çok düzenli değil bazen unuttuğum oldu ,ona bağlıyorum ben. Doktora ilk gittiğimde aşılama için klomen vereyim dedi ama ben daha önce klomen kullandığımda kist yaptı ve amilyat olmak zorunda kaldım.. doktora kullanmak istemediğimi söyledim bu ay gittiğim de doktor ilk defa ilaçsız bu kadar çok yumurta geliştiğini görüyorum dedi hatta ilaçsız hastam diye hitap ediyordu :) çoğul gebelik ihtimalin olacağını söyledi... bizim ailemizde hiç ikiz yok ancak eşimin annesi kardeşlerine ikiz dünyaya getirmiş...

Ooohhh gelsin bebişler. Sağlıklı bebek/ler haberini en kısa zamanda alırız inşallah. Ben de az önce test yaptım. Dosyayı yüklüyorum. Ama daha erken. Aşılama yapılalı 7 gün, çatlatma iğnesini yapalı 9 gün geçti. Bir kaç gün dah bekleyip tekrarlayacağım.

Eklentiler

• IMG_4008.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 58
Ben istanbuldayım. Sen daha önce herhangi bir tedavi olmuş muydun
Bende istanbuldayım canım evet oldu 3 ay klomen + çatlama iğnesi oldum yumurta gelişti ama olmadı 2 kere kist olmuştu geçti çok şükür onun haricinde 1 ay sadece yumurta takibi yapıldı ilaçsız büyüyup catliyor mu diye çatlama ama olmadı bir sorunumuz yok ama olmadı hangi yakadasin

Avrupadayım ben. Bende bir ay klomenle çatlatma iğnesi..o zaman olmadı da onu takip eden diğer ay oldu..o da kimyasal oldu.

merhaba canım ben beta hcg yaptırdım 4.18 cıktı umutsuz umutsuz 5 gunun geçmesını bekliyorum :)) sen ne alemdesin nasıl gdiyor varmı bişeyler .... bu arada test te sili çizgi çıkıyor ...

merhaba canım ben beta hcg yaptırdım 4.18 cıktı umutsuz umutsuz 5 gunun geçmesını bekliyorum :)) sen ne alemdesin nasıl gdiyor varmı bişeyler .... bu arada test te sili çizgi çıkıyor ...
Canım günlerdir test yapıyorum. Bu sabah da yaptım ama bu sabahki tek çizgi çıktı. Olmadı galiba. Hadi inşallah sen güzel haber alırsın =)

Canım günlerdir test yapıyorum. Bu sabah da yaptım ama bu sabahki tek çizgi çıktı. Olmadı galiba. Hadi inşallah sen güzel haber alırsın =)
ben de bu sabah yaptım silikte olsa yine çizgi cıktı.. inşallah seninde tutmuştur ilaçların etkisiyle kayboluyor çizgi bugün 10. günüm 4 gün sonra tekrar beta hcg yaptırıcam inşallah yükselmiştir :)

Senin aşılama yöntemin daha yüksek oranda tutuyor. Bence olmuştur. Güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…