Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.571
16.110
823
kızlar ben aralıkta 3. aşılama tedavisine başlıcam.benim gibi aralıkta aşılama yaptırcak olanlar bu süreci birlikte paylaşalım

Ben de ocak sonu yaptiricam canım, esim 3 ay daha ilac tedavisi gorecek o zamana kadar, sizin problem neydi?

Ben de ocak sonu yaptiricam canım, esim 3 ay daha ilac tedavisi gorecek o zamana kadar, sizin problem neydi?
bizim sorunumuz varikosel aslında. şimdi tavsiye üzerine üniversite hastanesindeki doktora gidiyoruz.eşimin değerlerine baktı bunlarda bişy yokki kim dedi size varikosel diye, varikosel olsa bile spermleri etkilememiş dedi. bide kağıdı masanın üzerine atıverdi ben bi mutlu oldum yeni bi test yapalım ona göre konuşalım dedi. yani bizim sorunumuz varikoselmi yoksa bizdemi sebepsiz grubuna giriyoruz bilmiyorum artık

Mrb arkadaşlar bende inşallah Allah nasip ederse aralık ayında ilk aşılamamı yaptıracağım şimdiden heyecan sardı

Bende regli mi bekliuorum bi hafta var yaklaşık benimde 2. aşılamam olucak hayırlısıyla hepimize nasip olur inşallah

kızlar ben aralıkta 3. aşılama tedavisine başlıcam.benim gibi aralıkta aşılama yaptırcak olanlar bu süreci birlikte paylaşalım
Merhaba canm aranızda yeniyim.ben 30 kasımda aşılama yaptım ikinci kez. Bugun 4 gün oldu.....bakalım bekliyoruz inşallah Rabbim gönlümüze gore verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…