bizim sorunumuz varikosel aslında. şimdi tavsiye üzerine üniversite hastanesindeki doktora gidiyoruz.eşimin değerlerine baktı bunlarda bişy yokki kim dedi size varikosel diye, varikosel olsa bile spermleri etkilememiş dedi. bide kağıdı masanın üzerine atıverdi ben bi mutlu oldumBen de ocak sonu yaptiricam canım, esim 3 ay daha ilac tedavisi gorecek o zamana kadar, sizin problem neydi?
hayırlısı olur inşallahMrb arkadaşlar bende inşallah Allah nasip ederse aralık ayında ilk aşılamamı yaptıracağım şimdiden heyecan sardı
benimki yine gecikti şimdiye iğnelerime başlamam lazımdıBende regli mi bekliuorum bi hafta var yaklaşık benimde 2. aşılamam olucak hayırlısıyla hepimize nasip olur inşallah
Neden gecikti acaba test yaptın mıbenimki yine gecikti şimdiye iğnelerime başlamam lazımdı
yok yapmadım, geçen ayda gecikmiştiNeden gecikti acaba test yaptın mı
kaçıncı aşılamaBenım de bugün olacak aşılaman
Kaç gün gecikti yinde bi test yap bence belli olmazyok yapmadım, geçen ayda gecikmişti
Merhaba canm aranızda yeniyim.ben 30 kasımda aşılama yaptım ikinci kez. Bugun 4 gün oldu.....bakalım bekliyoruz inşallah Rabbim gönlümüze gore verir.kızlar ben aralıkta 3. aşılama tedavisine başlıcam.benim gibi aralıkta aşılama yaptırcak olanlar bu süreci birlikte paylaşalım
6 gün olduKaç gün gecikti yinde bi test yap bence belli olmaz
hayırlısı olsun sorun neydiMerhaba canm aranızda yeniyim.ben 30 kasımda aşılama yaptım ikinci kez. Bugun 4 gün oldu.....bakalım bekliyoruz inşallah Rabbim gönlümüze gore verir.
Esimde ileri hareketli sprm sayısı düşükt.gerçi bu aşılama da sonuçlara baktığımızda doktor eşin düzelmiş dedi ama bakalım hayırlısı6 gün oldu
hayırlısı olsun sorun neydi
bizimde aynıEsimde ileri hareketli sprm sayısı düşükt.gerçi bu aşılama da sonuçlara baktığımızda doktor eşin düzelmiş dedi ama bakalım hayırlısı
Canm SNA tavsiye elinden geldiğince sebze yemek leri yap...inan isden çıktım daha çok sebze yemeklerine ağırlık verdim düzeldi durumu şükrolsun..sıkma caninibizimde aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?