Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bende bir yılı geçti hamile kalamadım bütün kontroller yapıldı bir problem yok iki kez klomen kullandım olmadı bu ay aşılama olcak yarından itibaren iğnelere başlıcam inşAllah bu sefer olur

Merhaba bende bir yılı geçti hamile kalamadım bütün kontroller yapıldı bir problem yok iki kez klomen kullandım olmadı bu ay aşılama olcak yarından itibaren iğnelere başlıcam inşAllah bu sefer olur
Bende bu sefer iğne kullandım ilk defa..hadi bakalım hayırlısı olsun sizinde

Mrb arkadaşlar bende pazartesi başliycam aşılama için ilk start i vercez bakalim insallah hepimiz güzel sonuclar aliriz

Ben de dün ilk aşılamamı oldum. İlacın etkisinden heralde sağ kasığıma ara ara bıçak saplanır gibi sancı giriyor.

Kaç yumurtan vardı? Benim tek kendiliğinden büyüdü ve catladi sonra asilama oldum jel kullaniyorum

Doktor yumurta sayımı demedi ama iğne oldum beş gün yumurta çok güzel büyümüş dedi bide çatlatma iğnesi verdi sonrası aşılama...kesiminde sprmle ilgili sıkıntısı vardı çok şükür sonuç çok çok iyi çıktı bakalım bekliyoruz...

Kesinlikle haber veririm doktor 14unde kan testi yapacak adetine 4 gun kala belli olacak.mutlaka sizde haber verin

jel yada progestron neden kullanılıyo asılamadan sonra doktorum bana hiç birsey vermedi sadece sık ilişki dedi

Nasıl gidiyor? Asilama olanlar bana jel verdi sabah akşam kullanıyorum hiç is yapmıyorum bu sefer bakalım ne olacak?sizlere ilişki onerdimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…