Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İliski gir yada girme demedi.ama ben adet günüme kadar yapmicam...çünkü ilk asilamamda iliski olmuştu bide böyle deneyeyim

Bana protegastan verdi bebeğin daha iyi tutunması içinmiş birde uyku yapıyo fazla hareket etmememiz için...QUOTE="glcnpembos, post: 43917091, member: 668390"]jel yada progestron neden kullanılıyo asılamadan sonra doktorum bana hiç birsey vermedi sadece sık ilişki dedi[/QUOTE]
Bana

Banada ilişki önerdi ilaç falan vermedi günlük hayatına devam edebilirsiniz dedi bende iş falan yapmıyorum yatıyorum bklm inş tutar

Bana[/QUOTE]
Demek farklı düşünüyor bazı doktorlar hadi hayırlısı inşallah tutar cnm da bebiş lehimize kucağımıza alırız

Asilamadan sonraki 2 gün üst üste ilişki dedi bakalım ne olacak bu sefer kanamam da olmadı kahve akinti geldi 2 gun

şu konuyu açtım ama ben hala adet olmadım 8 gün geçti, test negatif çaresizce bekliyorum

slm kızlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım.Bundan önce 4 defa klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı sonra rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Bütün testlerim temiz eşimde de hiçbir sorun yok.Geçen ay femara+menegon kullanmaya başladım 6 tane yumurtam oluştu. Gebelik olmadı.Bu ay yine femara kullandım 5 gün yarın kontrolüm var iğneye başlayacam yumurtanın durumuna göre bu hafta içi aşılama yapılacak. Doktor yapmak istemiyordu herşey çok iyi gerek yok diyor ama ben istiyorum dedim beklemek istemiyorum artık her ay hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum. Bu arada 2 senelik evliyim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

Aminn canm insalhh hepimiz ayniyiz valla...seni anlıyorum her ay hayal kırıklığı çok zor...bende yaptırdım bekliyorum...Rabbim yardimcin olsun insallhhh

Geçtiğimiz p.tesi yaptırdım..yarın bir hafta olucak canm.herhangi bir sorun yok ama kasık ağrılarım oluyo sadece bu asilamamda kendimi çok yormamaya calisiyorum

Bu sabah öyle bir bel agrisiyla uyandım yatamadim yatakta çok zor ya beklemek varmi yokmu diye ister istemez dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…