- 25 Ağustos 2015
- 146
- 53
- 18
- 34
- Konu Sahibi gulcinyaman
-
hayırlısı olur inş. canım seni çok iyi anlıyorum çok yorucu bi süreç inş. sonu güzel olur.bende bugün tahlil verdim.ben aldım sonucu malesef 1.20 negatif adte olurum yarında tedaviyi bırakıyorum ben kızlar cok yıprattı beni 2 güne bir doktora git kontrole vs Allaha bırakıcam artık olu olur olmaz olmaz ne yapalım
Ben bugun cok üzüldüm inşallah yarın senin yüzün güler tatlım Rabbim seni güldürürhayırlısı olur inş. canım seni çok iyi anlıyorum çok yorucu bi süreç inş. sonu güzel olur.bende bugün tahlil verdim.
sonucu aldım canım 16.57 ama düşük sanki sevinemedim o nedenle.acaba dış gebelik mi diye korkuyorum şimdiBen bugun cok üzüldüm inşallah yarın senin yüzün güler tatlım Rabbim seni güldürür
2 gün sonra tekrar et belli olmuyor canım ilk geneliğimde 25 den birden 3 günde 100 cıktı benimsonucu aldım canım 16.57 ama düşük sanki sevinemedim o nedenle.acaba dış gebelik mi diye korkuyorum şimdi
inş olumludur sonuç kafam karıştı ilk hamileliğimde ben değerlere bile bakmamıştım plansız olmuştu.11gün reglim gecikince evde test yaparak öğrenmiştim.bu değerler için bakıyorum sitelere genele göre düşük inş negatif değildir.sende mi ankaradsın2 gün sonra tekrar et belli olmuyor canım ilk geneliğimde 25 den birden 3 günde 100 cıktı benim
İstanbuldayom ben kişiden kişiye farkediyor canım değere takma cok kafanı bir günde degerin aniden yükselebiliyordainş olumludur sonuç kafam karıştı ilk hamileliğimde ben değerlere bile bakmamıştım plansız olmuştu.11gün reglim gecikince evde test yaparak öğrenmiştim.bu değerler için bakıyorum sitelere genele göre düşük inş negatif değildir.sende mi ankaradsın
İstanbuldayom ben kişiden kişiye farkediyor canım değere takma cok kafanı bir günde degerin aniden yükselebiliyorda
Yok canım eşim cok ısrar ediyor tedaviye devam edelim die ama ben biraz ara vermeyi düşünüyorum çok yorucu bir süreç ve psikolojik olaral da yıprandım bi iki ay ara vermek istiyoruminş canım yaa.eşime beni hamileden sayacak mısın diyorum adam bir şey diyemiyor.sen devam edicek misin tedaviye.benim yine olmazsa şayet manevi bişeyler yapmaya çalışıcam.Bak bende 'her anneye lazım'isminde bir kitap var.sende edin istersen orada çocuk için maddi manevi yavsiyelerde bulunulmuş.benim çok hoşuma gitti bu kitap
İnşallah canım daha önce 2 kez kendi oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım demekki hamile kalabiliyorum o yüzden beklemek en mantıklısı bir tanesi eşim cok erken die istemedi bebeği daha sonrai bebeğim tutunamadı düşük yaptım şimdi uğraşıyprum olmuyorhaklısın bende ilk aşılamadan sonra bir ay ara verdim sonra ikinci yapıldı.ben de sinirsel olarak kötüyüm sabrım çok azaldı.bakarsın tedavisiz olur
İnşallah canım daha önce 2 kez kendi oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım demekki hamile kalabiliyorum o yüzden beklemek en mantıklısı bir tanesi eşim cok erken die istemedi bebeği daha sonrai bebeğim tutunamadı düşük yaptım şimdi uğraşıyprum olmuyor
Hayırlısı neyse o olsun demekten başka birşey gelmez elden canım iyi düşüncanım herkes farklı yaşıyor.benimbir tane oğlum var 5 yaşında evlendiğimiz ilk ay oldu.ikinciye ise 2.5 yıldır uğraşıyoruz ama sonuç bu işte sanırım yaşadığımda kimyasal gebelik.nasip diycem artık napıyım.
Canım benimde karnım hep şişti akıntım bi kaç damla oldu ama umudunu yitirme yerleşme kanamasıda olabilir bebek rahme 6 gün ile 12 gün arası yerleşiyor bat tarihin ne zamanMerhaba arkadaşlar. Birkacgundur topigi takip ediyorum. Bende aralık 14 de 3. Asilamami yaptırdım. Ama 9. Günde kahverengi akintim olmaya başladı sanki adetin ilk günü gibi. Etrafınızda böyle olan birisi var mı. Ayaklarım ve belim çok agriyo. Kasiklarimdada ağrı var. Karnımda sanki 3 aylık hamileymisim gibi şiş. büyük ihtimalle tutmadı aşılama ama 9. Gün çok erken değil mi
5 aralikti ama benim yumurta çabuk gelişti adetin 10. Gunu yapıldı asilamam. Inşallah öyledir. Daha önce düşüşle sonuclanan iki gebelik yaşadım. Ikisindede yerlesme kanaması olmuştu. Ama başka bişi hatırlamıyorum. Hiç ummadığı anda öğrenmistim. Inşallah hamileyimdir.Canım benimde karnım hep şişti akıntım bi kaç damla oldu ama umudunu yitirme yerleşme kanamasıda olabilir bebek rahme 6 gün ile 12 gün arası yerleşiyor bat tarihin ne zaman
inşallah canım Rabbim bu ay nasip eder sana da5 aralikti ama benim yumurta çabuk gelişti adetin 10. Gunu yapıldı asilamam. Inşallah öyledir. Daha önce düşüşle sonuclanan iki gebelik yaşadım. Ikisindede yerlesme kanaması olmuştu. Ama başka bişi hatırlamıyorum. Hiç ummadığı anda öğrenmistim. Inşallah hamileyimdir.
Inşallah canım ya. Rabbim hickimsenin kucagini boş birakmasin. Kimseyi o cennet korkusundan mahrum etmesin. Burda pozitif yazılarını gördükçe inan kendi sonucum gibi seviniyorum. Bende yarın yaptirsam mi tahlil çıkar mı acaba 11. Gün oluyo.inşallah canım Rabbim bu ay nasip eder sana da
İstersen yaptır ama sonuc düşük cıkarsa üzülme tatlım erken cünkü daha birde insanın içine doğuyor ben tutmadığını hissettim cok üzüldüm ama belli edemiyorum eşim cünkü beni ağlayarak falan görme bir daha asla tedavi istemezInşallah canım ya. Rabbim hickimsenin kucagini boş birakmasin. Kimseyi o cennet korkusundan mahrum etmesin. Burda pozitif yazılarını gördükçe inan kendi sonucum gibi seviniyorum. Bende yarın yaptirsam mi tahlil çıkar mı acaba 11. Gün oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?