Aralık ayında aşılama yaptiranlar

Kızlar bende bubay aşılama oldum 3yunurtam vardı kendiliğinden çatladı iğne kullanmadık 8.günüm bugün kasık ve bel Ağrı'm hafifledi biraz daha hala akıntım var göğüs uçlarım da acıyor beklemedeyim he bide kabızlık var

Ah o kabızlık beni mahvediyor sorma kacıncı günün bugun

8.günüm Can'ım bugün evet ben hayatımda ilk ke bu derece kabız oldum senin kaçıncı günün Can'ım başka belirtin var mı
Sadece batma var kasıklarımda oda her zaman olmuyor benim yarın bir hafta olacak aramızda 1 gün var sen benden önce alacaksın haberi

Göğsünün ucuna tuttuğunda böle sızlama gibi bişey hissetmiyor musun ben de Nie bu kadar belirti var ümitlenmek de istemiyorum
Yok birşey hissetmiyorum valla ama benim bu ay umudum olmadıgı için lendimi cok dinşemiyorum sadece akıntım arttı son 2 gündür oda adetime 3 gün kala olur hep bu ay erken başladı siz gecen ay hangi tarihte adet oldunuz

Benimde doktorun aldığı muayene ve aşılama ücreti 550 oluyor sperm yıkama biraz pahaliymis
Bu dediğim ücrette sperm yıkamada dahil tatlım anadolu sağlık merkezi gebzede ve gayet güsel temiz bir hastahane sizinki biraz pahalıymış ama acıbadem falan da arkadaşım var 1600 öfemiş ilaç muayane sperm yıkama hrpsine 1600 vrmiş

Benim hastane değil doktorun muayenehane sine gidiyorum ondan belki fiyat farkı

Amin inşallah yarın bir hafta olacak cok heyecanloyım ve bi o kadarda olmıcak die korkuyorum psikolojim bozuldu resmen
Çok iyi anlıyorum seni. Benimde bugün 9 günüm. Günler geçmiyor. Rüyalarımda görüyorum hep. Aklımıza fazla taktigimizdan. O değil tutmadiysa moraller çok kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…