- 13 Ekim 2015
- 85
- 26
- 3
- 40
- Konu Sahibi gulcinyaman
-
Çok zor bi süreç benimde ilk aşılamam vakit geçmiyor test gününü beklerken hiç geçmez. Ne kadara tuttu aşılama ücretinAmin inşallah yarın bir hafta olacak cok heyecanloyım ve bi o kadarda olmıcak die korkuyorum psikolojim bozuldu resmen
Ben sadece 25 tl iğne ücreti ödedim özel bir bankada çalışoyorum kurumum karşıladıÇok zor bi süreç benimde ilk aşılamam vakit geçmiyor test gününü beklerken hiç geçmez. Ne kadara tuttu aşılama ücretin
İyiymişBen sadece 25 tl iğne ücreti ödedim özel bir bankada çalışoyorum kurumum karşıladı
Siz ne kadar ödediniz ilk aşılamanız mıİyiymiş
Ah o kabızlık beni mahvediyor sorma kacıncı günün bugunKızlar bende bubay aşılama oldum 3yunurtam vardı kendiliğinden çatladı iğne kullanmadık 8.günüm bugün kasık ve bel Ağrı'm hafifledi biraz daha hala akıntım var göğüs uçlarım da acıyor beklemedeyim he bide kabızlık var
8.günüm Can'ım bugün evet ben hayatımda ilk ke bu derece kabız oldum senin kaçıncı günün Can'ım başka belirtin var mıAh o kabızlık beni mahvediyor sorma kacıncı günün bugun
Sadece batma var kasıklarımda oda her zaman olmuyor benim yarın bir hafta olacak aramızda 1 gün var sen benden önce alacaksın haberi8.günüm Can'ım bugün evet ben hayatımda ilk ke bu derece kabız oldum senin kaçıncı günün Can'ım başka belirtin var mı
Göğsünün ucuna tuttuğunda böle sızlama gibi bişey hissetmiyor musun ben de Nie bu kadar belirti var ümitlenmek de istemiyorumSadece batma var kasıklarımda oda her zaman olmuyor benim yarın bir hafta olacak aramızda 1 gün var sen benden önce alacaksın haberi
Yok birşey hissetmiyorum valla ama benim bu ay umudum olmadıgı için lendimi cok dinşemiyorum sadece akıntım arttı son 2 gündür oda adetime 3 gün kala olur hep bu ay erken başladı siz gecen ay hangi tarihte adet oldunuzGöğsünün ucuna tuttuğunda böle sızlama gibi bişey hissetmiyor musun ben de Nie bu kadar belirti var ümitlenmek de istemiyorum
Evet ilk aşılamam şimdiye kadar ilaca, ar ve muayene ücreti 620 ödedim cumartesi sperm yıkama ya 400 tl doktora 250 tl verecegizSiz ne kadar ödediniz ilk aşılamanız mı
Nerdesiniz şehir olarakEvet ilk aşılamam şimdiye kadar ilaca, ar ve muayene ücreti 620 ödedim cumartesi sperm yıkama ya 400 tl doktora 250 tl verecegiz
BursaNerdesiniz şehir olarak
Benim aşılama yaptırdıgım yer 700 tl alıyor muayane de dahil merak edip sormuştum bende
Benimde doktorun aldığı muayene ve aşılama ücreti 550 oluyor sperm yıkama biraz pahaliymisBenim aşılama yaptırdıgım yer 700 tl alıyor muayane de dahil merak edip sormuştum bende
Bu dediğim ücrette sperm yıkamada dahil tatlım anadolu sağlık merkezi gebzede ve gayet güsel temiz bir hastahane sizinki biraz pahalıymış ama acıbadem falan da arkadaşım var 1600 öfemiş ilaç muayane sperm yıkama hrpsine 1600 vrmişBenimde doktorun aldığı muayene ve aşılama ücreti 550 oluyor sperm yıkama biraz pahaliymis
Benim hastane değil doktorun muayenehane sine gidiyorum ondan belki fiyat farkıBu dediğim ücrette sperm yıkamada dahil tatlım anadolu sağlık merkezi gebzede ve gayet güsel temiz bir hastahane sizinki biraz pahalıymış ama acıbadem falan da arkadaşım var 1600 öfemiş ilaç muayane sperm yıkama hrpsine 1600 vrmiş
Evet o yüzden farklı yapılan işlem aynı gerci Rabbim yüzümüzü güldürsünde sonucta kaç yıllık evlisinizBenim hastane değil doktorun muayenehane sine gidiyorum ondan belki fiyat farkı
Çok iyi anlıyorum seni. Benimde bugün 9 günüm. Günler geçmiyor. Rüyalarımda görüyorum hep. Aklımıza fazla taktigimizdan. O değil tutmadiysa moraller çok kötü oluyorAmin inşallah yarın bir hafta olacak cok heyecanloyım ve bi o kadarda olmıcak die korkuyorum psikolojim bozuldu resmen
Ben 2. Çocuk için yıllardır uğraşıyorum 12 yıllık evliyimEvet o yüzden farklı yapılan işlem aynı gerci Rabbim yüzümüzü güldürsünde sonucta kaç yıllık evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?