- Konu Sahibi gulcinyaman
-
Siz şanslusınıx yine evladınız var bi tane 32 yaşındayım ben sene gectikce korkuyorum olmsyacak dieBen 2. Çocuk için yıllardır uğraşıyorum 12 yıllık evliyim
Gunaydın hg aramıza o zaman bakalım bu ay hangimizin yüzü gülecekmerhaba herkese günaydın
bende bu ay aşılama yaptıranlardanım
Çok şükür rabbime sizin için dahada zordur tabibi bile o kadar çok üzülüyorum kızım istedikçe anlatamıyosun ona olmadığını 2 kez düşük yaptım Rabbim isteyen herkese versin inşSiz şanslusınıx yine evladınız var bi tane 32 yaşındayım ben sene gectikce korkuyorum olmsyacak die
Amin inşallah bakalım hayırlısı ile birbirimize dua edelim canımcımÇok şükür rabbime sizin için dahada zordur tabibi bile o kadar çok üzülüyorum kızım istedikçe anlatamıyosun ona olmadığını 2 kez düşük yaptım Rabbim isteyen herkese versin inş
Gunaydın hg aramıza o zaman bakalım bu ay hangimizin yüzü gülecek
merhaba herkese günaydın
Günaydın h.gmerhaba herkese günaydın
Senin kaçıncı günün cnmAmin inşallah bakalım hayırlısı ile birbirimize dua edelim canımcım
hoşbulduk arkadaşlarGunaydın hg aramıza o zaman bakalım bu ay hangimizin yüzü gülecek
Hadi hayırlısı canım benim adet belirtim başladı bu ay es gectim artık gögüslerim hassaslaşmaya başladı gelecek aya artık benimki size dua edicem bol bolhoşbulduk arkadaşlar
rabbim isteyen herkese versin inşallah
tüm yazılarınızı okudum, gerçekten beklemek stresli
benimde 3. günüm
hiç belli olmaz gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez :)Hadi hayırlısı canım benim adet belirtim başladı bu ay es gectim artık gögüslerim hassaslaşmaya başladı gelecek aya artık benimki size dua edicem bol bol
7.günüm benim 2 aydır adet günüm 2t akşamı oluyor ve suan başladı yine belirtiler bakalım pazartesi gel dedi doktor test içinhiç belli olmaz gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez :)
kaçıncı günün senin ?
normalde de 12. gün test yapılıyor zaten7.günüm benim 2 aydır adet günüm 2t akşamı oluyor ve suan başladı yine belirtiler bakalım pazartesi gel dedi doktor test için
Ay hadi bakalım inşallah hayırlısı ben adet tarihimi gecmesini bekleyecegim 24 aralık adet olmam gerekiyor inşallah herkese nasip eder benim eşim cok istiyor 40 yaşonda cünkünormalde de 12. gün test yapılıyor zaten
benim 12. gün c ertesine denk geliyor. o yüzden 14. gün gidicem
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
ilk aşılaman sanırımAy hadi bakalım inşallah hayırlısı ben adet tarihimi gecmesini bekleyecegim 24 aralık adet olmam gerekiyor inşallah herkese nasip eder benim eşim cok istiyor 40 yaşonda cünkü
Evet canım ilk aşılamam agrım düne kadar vardı ama bugun hiç yok artıkilk aşılaman sanırım
herhangi bir ağrın falan varmı ?
7. günden sonra belirtiler ağrılar falan oluyormuşEvet canım ilk aşılamam agrım düne kadar vardı ama bugun hiç yok artık
Bana jel vermedi benim rahim zarım ince oldugu için ondan dolayı sabah akşam içilecek bi ilaç verdi 5 gün içtim suan hiç birşey yok kullandığum7. günden sonra belirtiler ağrılar falan oluyormuş
herhangi bir ilaç kullanıyor musun bu dönemde?
mesela bana progestan jel verdi
Benim tam 36 saat sonra yapıldı canımÇatlatma ignesinden kaç saat sonra aşılamanız yapıldı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?