Aralık ayında aşılama yaptiranlar

Siz şanslusınıx yine evladınız var bi tane 32 yaşındayım ben sene gectikce korkuyorum olmsyacak die
Çok şükür rabbime sizin için dahada zordur tabibi bile o kadar çok üzülüyorum kızım istedikçe anlatamıyosun ona olmadığını 2 kez düşük yaptım Rabbim isteyen herkese versin inş

hoşbulduk arkadaşlar
rabbim isteyen herkese versin inşallah

tüm yazılarınızı okudum, gerçekten beklemek stresli
benimde 3. günüm
Hadi hayırlısı canım benim adet belirtim başladı bu ay es gectim artık gögüslerim hassaslaşmaya başladı gelecek aya artık benimki size dua edicem bol bol

7.günüm benim 2 aydır adet günüm 2t akşamı oluyor ve suan başladı yine belirtiler bakalım pazartesi gel dedi doktor test için
normalde de 12. gün test yapılıyor zaten
benim 12. gün c ertesine denk geliyor. o yüzden 14. gün gidicem
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

normalde de 12. gün test yapılıyor zaten
benim 12. gün c ertesine denk geliyor. o yüzden 14. gün gidicem
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ay hadi bakalım inşallah hayırlısı ben adet tarihimi gecmesini bekleyecegim 24 aralık adet olmam gerekiyor inşallah herkese nasip eder benim eşim cok istiyor 40 yaşonda cünkü

Ay hadi bakalım inşallah hayırlısı ben adet tarihimi gecmesini bekleyecegim 24 aralık adet olmam gerekiyor inşallah herkese nasip eder benim eşim cok istiyor 40 yaşonda cünkü
ilk aşılaman sanırım
herhangi bir ağrın falan varmı ?

7. günden sonra belirtiler ağrılar falan oluyormuş
herhangi bir ilaç kullanıyor musun bu dönemde?

mesela bana progestan jel verdi
Bana jel vermedi benim rahim zarım ince oldugu için ondan dolayı sabah akşam içilecek bi ilaç verdi 5 gün içtim suan hiç birşey yok kullandığum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…