Aralık ayında aşılama yaptiranlar

Test sonucu 3.67 cıktı yani suan negatif 24 aralık tekrar tahlil yaptıracagız bakalım hayırlısı ☺☺

daha çok erken, iğnenin etkisi ile öle çıkmış olabilir
bende bir hata sonra test yapcam
aynı gündeyiz sanırım :)
Evet annem pazartesi tekrar yapacak değerin en az 6 cıkmış olması gerekiyor dedi cok meraklı kadıncagız onunda 10 sene olmamış cocugu

Benim de bugün 11. Günüm. Göğüs hassasiyeti ve cok sık idrara çıkma var. Acaba usuttum ondan mi diyorum. Adet gunumude 2 gün kaldı. Geçen ay 21 kasımda gelmişti normalde 2 gün geri atar ama ben o ihtimali göz ardı ediyorum hayal kırıklığına ugramam ak için. Çünkü ilaçlardan sonra da adet gecikebiliyormus. Ben pazartesi yaptircam testi mi 13. Gün oluyor ogun. Insallah hayırlı haberlerimizi alırız.

Ayrıca pazartesi abimin eşi de test yaptiracak. Onunda adeti 6 gün gecikti. Gerçi onlar daha çok yeni evli dusunmuyorlar ama hataya kalma ihtimaline karşılık yaptiracak testi. Birlikte gideceğiz gelin gorumce normalde salı test günüm ama salı gidersem eşinde olur ben o yokken 1 gün onceden yaptırmak pozitifi yakalarsam doğum günü sürprizi yapmak istiyorum. Dualarimizda birbirimizi eksik etmeyelim :)

Ay canım hadi inşallah dualarım seninle benim bu ay ümidim 0 resmen içimde birşey hissetmiyorum gelecek ay inşallah benim adet tarihim iki aydır 24 ü akşamı oluyor ama suan gögsümde ne nir acı vat ne sık idrara cıkma var ne bel ağrısı ne başka birşey nötrüm yani inşallah senin tutar bu ay hamiş olırsun benim durum karışık cünkü adet olmayadabilirim söktürücü almam gerekebilir

mrb bende 9 aralıkta 2. aşılamamı yaptırdım.inş. herkes için hayırlısı olur.Aranızda progestan kapsül kullanan varmı

Bence umudunu yitirme çok da umutlanma. Karışık bir duygu. Benim kaşık ağrılarım oluyor ara ara. Ama kasiklarimi çok dolu hissediyorum. Hayırlısı diyelim.

Evt.tam olarak degil aslinda cunku kasiklarda batma ve agri var.goguslerde sislik ve hassasiiyet ama umutlanamiyorum cunku gecen ay ilk asilamaydi hersey guzeldi agrim falan yoktu.regl belirtisi adına ama sonucta tutmamis

Hayir ilkinde yapildiktan sonra bi sure oldu ama sonrasin hic bir agrim yoktu.regl yaklastiginda dahi regl beliryisi olabilecek hicbir agrim yoktu

Bu kez hem batmalar var hemde regl ağrılar i hassasiyet sislik ben anlamadim.neye yoarumlayacagimi sasisrdim.farkli olarak mide yanması basladi.ilk hamileligimde ilerleyen zamanlarda olmuştu bu ama simdi sebebi hamilelik mi nilmiyorim maleseef

Benim de öyle. Gerçi benim ilk. Belki benim vücudum bu şekildedir ben progesteron jel kullanıyorum sabah 1 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…