- 19 Temmuz 2012
- 722
- 516
- 103
- Konu Sahibi gulcinyaman
-
tam 36 saat sonra yapıldı aşılamaÇatlatma ignesinden kaç saat sonra aşılamanız yapıldı arkadaşlar
daha cok var ama bir hafta gecti annem hemşire kanımı aldı az önce tahlil yapmaya benden daha heyecanlı 1 saate haber verir 24 ünde gene yaparız deditam 36 saat sonra yapıldı aşılama
test günü gelenler varmı ??
daha çok erken, iğnenin etkisi ile öle çıkmış olabilirTest sonucu 3.67 cıktı yani suan negatif 24 aralık tekrar tahlil yaptıracagız bakalım hayırlısı ☺☺
Evet annem pazartesi tekrar yapacak değerin en az 6 cıkmış olması gerekiyor dedi cok meraklı kadıncagız onunda 10 sene olmamış cocugudaha çok erken, iğnenin etkisi ile öle çıkmış olabilir
bende bir hata sonra test yapcam
aynı gündeyiz sanırım :)
Ay canım hadi inşallah dualarım seninle benim bu ay ümidim 0 resmen içimde birşey hissetmiyorum gelecek ay inşallah benim adet tarihim iki aydır 24 ü akşamı oluyor ama suan gögsümde ne nir acı vat ne sık idrara cıkma var ne bel ağrısı ne başka birşey nötrüm yani inşallah senin tutar bu ay hamiş olırsun benim durum karışık cünkü adet olmayadabilirim söktürücü almam gerekebilirAyrıca pazartesi abimin eşi de test yaptiracak. Onunda adeti 6 gün gecikti. Gerçi onlar daha çok yeni evli dusunmuyorlar ama hataya kalma ihtimaline karşılık yaptiracak testi. Birlikte gideceğiz gelin gorumcenormalde salı test günüm ama salı gidersem eşinde olur ben o yokken 1 gün onceden yaptırmak pozitifi yakalarsam doğum günü sürprizi yapmak istiyorum. Dualarimizda birbirimizi eksik etmeyelim :)
Bence umudunu yitirme çok da umutlanma. Karışık bir duygu. Benim kaşık ağrılarım oluyor ara ara. Ama kasiklarimi çok dolu hissediyorum. Hayırlısı diyelim.Ay canım hadi inşallah dualarım seninle benim bu ay ümidim 0 resmen içimde birşey hissetmiyorum gelecek ay inşallah benim adet tarihim iki aydır 24 ü akşamı oluyor ama suan gögsümde ne nir acı vat ne sık idrara cıkma var ne bel ağrısı ne başka birşey nötrüm yani inşallah senin tutar bu ay hamiş olırsun benim durum karışık cünkü adet olmayadabilirim söktürücü almam gerekebilir
mrb bende 9 aralıkta 2. aşılamamı yaptırdım.inş. herkes için hayırlısı olur.Aranızda progestan kapsül kullanan varmı
Yaptım 2 gün önce negatif verdi. Benim adet ağrım tutuyor arar ara. Batmalar geçti sayılır bide goguslerim çok şiş. Senin ilinde de var mıydı bu belirtilerSenin belirtin varmi birde evde erken test yaptinmi ben zor tutuyorum kendimi yapmamak icin
Ben idrara sık çıkar oldum. Ama usutmus de olabilirimHayir ilkinde yapildiktan sonra bi sure oldu ama sonrasin hic bir agrim yoktu.regl yaklastiginda dahi regl beliryisi olabilecek hicbir agrim yoktu
Benim de öyle. Gerçi benim ilk. Belki benim vücudum bu şekildedir ben progesteron jel kullanıyorum sabah 1 tane.Bu kez hem batmalar var hemde regl ağrılar i hassasiyet sislik ben anlamadim.neye yoarumlayacagimi sasisrdim.farkli olarak mide yanması basladi.ilk hamileligimde ilerleyen zamanlarda olmuştu bu ama simdi sebebi hamilelik mi nilmiyorim maleseef
Ankara da ama doktorumdan hic memnun degilim tutmazsa devam etmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?