- 19 Aralık 2015
- 58
- 12
- 3
- 45
- Konu Sahibi gulcinyaman
-
Yoook çok ama çok rahatım ben. Doktorum kesinlikle kasmamami söyledi. Basını özellikle sakin kaldırma 20dk dedi. Bende dediklerini yaptım. Dr da çok rahat ve kolay olduğunu söyledi bittikten sonraBana tablet vermisti aksamlari birtane asilama sirasinda kastin mi kendini n
Inşallah canım benim senin ki de tutar inşallah. Ben pazartesi yaptircagim testiSansin yuksek o halde.ben ilkinde cok kastim canim cok acimisti doktor ilerlemiyor kendini kastigin icin dedi.bu kez daha rahatti bu sebepten olumlu konustu.ins.ilkte tutar senin
Tabiki de paylasirim. Ama korkuyorum da adet ağrısı gibi aynı ara ara giriyor ya. Ya gelirse diye korkuyorum. Allahım dileyip isteyen herkese versin.Ins.Allah kimseye yoklugunu gostermesin sonucu mutlaka paylas olur mu
Hadi bakalım inşallah. :)Ins once senden sonra da benden guzel haberler aliriz
Merhaba canım denizlide hangi doktora gidiyorsun yazabilirmisin bende 2.aşılamamı bu tutmazsa debizlide yaptırmam gerekebilir eşim yurt dışına gidecek 3 hafta kalacak ondan orada bi merkez bulmaya calışıyoruzHadi bakalım inşallah. :)
Benim özel doktorum. Herhangi bir hastanede yapmıyor. Ismail uryan ismiMerhaba canım denizlide hangi doktora gidiyorsun yazabilirmisin bende 2.aşılamamı bu tutmazsa debizlide yaptırmam gerekebilir eşim yurt dışına gidecek 3 hafta kalacak ondan orada bi merkez bulmaya calışıyoruz
cok teşekkr ederim tüp bebek yapıyormu peki ?Benim özel doktorum. Herhangi bir hastanede yapmıyor. Ismail uryan ismi
Özel erpa Hastanesi sahibi Rıdvan Erdemir o tüp bebek de uzmancok teşekkr ederim tüp bebek yapıyormu peki ?
süper canım cok saolYok canim ama tüp bebek için önerdiği var. Oz
Özel erpa Hastanesi sahibi Rıdvan Erdemir o tüp bebek de uzman
Rica ederim canım ne demeksüper canım cok saol
Canım sabahtan vercem kanı akşam üstü cikcakGülçin yarın hatırladığım kadarı ile test yaptıcaksın değilmi.kaç gibi yaptıracaksın.inş olumlu olurda belirtileri paylaşırsın.Ben cesaret edemiyorum teste geçmesini bekliycem
Ay hadi inşallah sonuç olımlu olur değerini mıtlaka sor canımCanım sabahtan vercem kanı akşam üstü cikcak
Aynı bende de oldu 5. Günden itibaren. Bence progesteron dan dolayi aynı jeli bende kullanıyorum çünküArkadaşlar benim de bgn 6. Gün bitti
Hazımsızlık sorunu yaşayan varmı??
Bide göğüs ağrım başladı ama ucu acımıyo, crinone jeş kullanıyorum. O progestan içerikli ondan mı kaynaklanıyo acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?