- 25 Ağustos 2015
- 146
- 53
- 18
- 34
- Konu Sahibi gulcinyaman
-
Ay hadi inşallah sonuç olımlu olur değerini mıtlaka sor canım
İnşallah rabbim hamiş haberlerini verdirir bize de umut olur inşallah dua edicem bol bolTabikide canım. Dua edelim birbirimize bol bol. Nedense tık heyecan yok bende
Allah razı olsun canım :) inşallah güzel haberlerle döneceğimİnşallah rabbim hamiş haberlerini verdirir bize de umut olur inşallah dua edicem bol bol
Allah razı olsun canım :) inşallah güzel haberlerle döneceğim[/
Kızlar merhaba, ben de hormon kullanıyorum, bir aksilik çıkmazsa 28 aralıkta aşılamam yapılacak, mevlid kandiliniz mübarek olsun bu arada, böyle bir gecede herkes birbirine dua etsin, Rabbim kabül eder inşallah...
Teşekkür ederim,amin inşallah...sonucu belli olan yok mu hiç topikten?Seninde kutlu olsun canım inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
Benim sonuc negatif ben hissediyorum gülçin hanım yarın öğrenecek sonucunuTeşekkür ederim,amin inşallah...sonucu belli olan yok mu hiç topikten?
İnşallah güzel haberler bekliyoruz Gülçin hanımdan... ard arda pozitifler gelir inşallah sonrasında...Benim sonuc negatif ben hissediyorum gülçin hanım yarın öğrenecek sonucunu
Canım ben gidemedim kan vermeye. 11 e kadar vermem gerekiyordu sağlık ocağında. Yarına kaldı benim testİnşallah güzel haberler bekliyoruz Gülçin hanımdan... ard arda pozitifler gelir inşallah sonrasında...
Heyecanlandırıyorsun biziCanım ben gidemedim kan vermeye. 11 e kadar vermem gerekiyordu sağlık ocağında. Yarına kaldı benim test
Cam YA VARSA esime surpriz yapacaktim YA. 9 da kalktım tam gidecektim eşim geldi pat diye :) çay içmeye geldim dedi. Normalde işi merkeze çok uzak. Merkezde bankalik işi çıkmış sırası da cokmus evde merkezin göbeğinde :))) gidemedim bende. Akşam bi sorarım gidelim derse akşam özel bi hastanede de yaptirabilirim olmadı yarın artikHeyecanlandırıyorsun bizi
Kader ortaklığı olunca insan herkes için heyecanla, hevesle gelecek güzel haberleri bekliyor...:)Canım ben gidemedim kan vermeye. 11 e kadar vermem gerekiyordu sağlık ocağında. Yarına kaldı benim test
olsun ya hayırlısı olur inşallah canım Rabbim yüzünüzü güldürsündeSorma ca
Cam YA VARSA esime surpriz yapacaktim YA. 9 da kalktım tam gidecektim eşim geldi pat diye :) çay içmeye geldim dedi. Normalde işi merkeze çok uzak. Merkezde bankalik işi çıkmış sırası da cokmus evde merkezin göbeğinde :))) gidemedim bende. Akşam bi sorarım gidelim derse akşam özel bi hastanede de yaptirabilirim olmadı yarın artik
Amin canım benim. Allah isteyen herkese versinolsun ya hayırlısı olur inşallah canım Rabbim yüzünüzü güldürsünde
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrVeeeee haberler benden. Degerim 31 çıktı hamileyim :)
hadi hayırlı olsunVeeeee haberler benden. Degerim 31 çıktı hamileyim :)
13. Günüm bugün. Goguslerim çok şişti. Kasık ağrım vardı. Bel ağrım vardı ama azdı.hadi hayırlı olsun
sizinle belirtilerimiz aynı ümitlendim şimdi bende:)
biraz anlatırmısın neler yaşadın??
benim belim kopacak gibi, çok ağrıyo
bide kaçıncı gün bgn ??
harikasıııın yaaaa .süpersin.inan hamileyim yazını gördüğümde sanki kendi sonucumu öğrenmişim gibi içim bir garip oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?