Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selm hanımlar. adetime sayılı günler kaldı ama benm ateş hep 36.1 gösterio. 38derece altı gebelik olmaz demişti biri burda. kafama takıldı şimdi o benm :26: hamile deilmiyim yani?

38 derec altı bal gibi gebelik olur benim ateş 36.7 ve 37.2 arasında değişiyor hep

bilmiorum ya tehlikeli olabilir belkide koprinea. kafam karıştı zaten

Bazal Vücut Isısı Nasıl Ölçülür? Çizelgesi Nasıl Tutulur? Güvenilir Midir?

Bazal vücut ısısı (BBT) sabah uykudan uyanıldığında ölçülen vücut ısısıdır. Adet kanamanızın başladığı günden itibaren sabahları vücut ısınızı ölçerek bu çizelgeyi hazırlayabilirsiniz. Isı dil altından termometre aracılığı ile ölçülerek not edilmelidir. Yemek yemek, içmek, ağzı çalkalamak ısıyı değiştirir. Size hekiminizin vereceği tablolara, gelecek ayki adet kanamanızın başlangıcına dek her sabah vücut ısınızı kaydetmeniz gerekir. Bu tabloyu hazırladığınızda adet döneminizin ikinci yarısında vücut ısınızın 1-1.5 derece daha yüksek olduğunu görürsünüz. Vücut ısısı yumurtlama gerçekleştikten sonra progesteron hormonunun etkisi ile yükselir, ve gebelik gerçekleşirse yüksek olarak devam eder. Yumurtlamanın olmadığı vakalarda vücut ısısındada pek değişiklik olmaz. Bu yöntem yumurtlamanın olup olmadığının tespit edilmesi için kullanılan çok kaba bir yöntemdir. Bazı vakalarda yumurtlama olduğu halde vücut ısısında artış olmayabilir. Bu tablolara göre cinsel ilişkinin zamanını belirlemek bazen yanıltıcı olabilir. Günümüzde yumurtalamanın tespit edilmesinde daha hassas testler kullanılmaktadır.
Düzenli yumurtlaması olan bir kadında 28 günlük bir siklusun ilk 14 gününde vücut ısısı (BBT) 36-37 derece cıvarındadır. BBT ovulasyondan (yumurtlama) sonraki gün 0,5-1 derece (37 derecenin üstüne) yükselir. Vücut ısısı (BBT) yükseldiğinde gebe kalmak için genellikle zaman geçmiştir. Cinsel birleşme BBT yükselmeden önceki günler içinde olmalıdır. Ovulasyon (yumurtlama) sonrası, luteal faz denilen adet döneminin 2. yarısı başlar. Bu dönemde hormonların etkisiyle (progesteron) BBT 37 derecenin üstünde kalır. Sonraki adetinin ilk gününden itibaren BBT düşer. Eğer gebelik olursa BBT düşmez ve doğuma kadar 37 derecenin üstünde kalmaya devam eder.

biraz uzun oldu ama umarın işini görür..

abowwww... bir sürü iş yaptım geldim. bir de korktum neler kaçırmışımdır kim bilir diye..
ama siz hala yerinizde sayıyorsunuz :92:

bende geldim tekrardan..az biraz sohbet ettim arkadaşlarla geldim.biraz cnm sıkıldı.bizim burda dedikodu almış başını gidiyo.kimseyla konuşmam etmem herkes laf arıyo ya..

neyse moral bozmak yok.. sizlerde ne var ne yok?

noldu gıı niye sinirlendirdiler moralini

benim kafam karışık ondan pek konuşmuyom bebek işini ertelesemmi diyorum acaba??? hazırmıyım bilmiyorum çok endişeleniyorum ya benden anne olurmu ki.
belli bi yaştan sonra endişeler çoğalıyor kızlar çookk kararsızlığa düştüm ben

noldu gıı niye sinirlendirdiler moralini

aman cnm klasik işyeri sorunları..bizim burda bir abimiz var patronlada arası çok iyi.güya laf taşıyomuş o.bizim patronda bizi denemek için falan onu kullanıyomuş güya.çok can sıkıcı ve hiç hoşlanmadığım hareketler bunlar.

bazen kızıyorum bebeğede..gelsede artık ayrılsam bu işyerinden.yoksa çıkamıycam ben.

stres yok bacım stres yok... relaks.. milletin konuştuklarını düşünsek atalım kendimizi köprüden.. :90::83::84:

maalesef her iş yerinde var bu sorunlar.. insanın yok yere huzurunu kaçırıyorlar..
bende arada çıldırıyorum ama arada aman takma diyorum. napalım.. gelir elbet bebişte çeker gideriz üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…