- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.201
oğlakcım ne güzel bir duygu.inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım sonra da bebişini kucağına alırsın.
selm hanımlar. adetime sayılı günler kaldı ama benm ateş hep 36.1 gösterio. 38derece altı gebelik olmaz demişti biri burda. kafama takıldı şimdi o benm :26: hamile deilmiyim yani?
aminnn ama çok evhamlı bir anneyim herşeye panik herşeye heyecan öyle heyecan yaptımki bugün sormayın
selm hanımlar. adetime sayılı günler kaldı ama benm ateş hep 36.1 gösterio. 38derece altı gebelik olmaz demişti biri burda. kafama takıldı şimdi o benm :26: hamile deilmiyim yani?
hayırlı olur inşallah yeni topikimiz elmakurducum benıde 24 aralıga yerleştirirmisin?
bilmiorum ya tehlikeli olabilir belkide koprinea. kafam karıştı zaten
38 derec altı bal gibi gebelik olur benim ateş 36.7 ve 37.2 arasında değişiyor hep
selam kızlar ben geldim elma beni kızartabilirsin az önce yedim kırmızı kartı
bende geldim tekrardan..az biraz sohbet ettim arkadaşlarla geldim.biraz cnm sıkıldı.bizim burda dedikodu almış başını gidiyo.kimseyla konuşmam etmem herkes laf arıyo ya..
neyse moral bozmak yok.. sizlerde ne var ne yok?
hoşgeldin canım. elma da kızarmış bugün..
ama keyfimizi bozmak yookkkk dimi
noldu gıı niye sinirlendirdiler moralini
bende geldim tekrardan..az biraz sohbet ettim arkadaşlarla geldim.biraz cnm sıkıldı.bizim burda dedikodu almış başını gidiyo.kimseyla konuşmam etmem herkes laf arıyo ya..
neyse moral bozmak yok.. sizlerde ne var ne yok?
aman cnm klasik işyeri sorunları..bizim burda bir abimiz var patronlada arası çok iyi.güya laf taşıyomuş o.bizim patronda bizi denemek için falan onu kullanıyomuş güya.çok can sıkıcı ve hiç hoşlanmadığım hareketler bunlar.
bazen kızıyorum bebeğede..gelsede artık ayrılsam bu işyerinden.yoksa çıkamıycam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?