Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kuzum neden bukadar kasıyorsun ki? şimdi olmayacak ta nezaman olacak.. çalışmalara devam pes etmek yok!! ben de ilk denemede sabah ağladım acaba gerçekten istiyormuyum bebeği, anne olur mu benden diye.. şimdi de o hareketime gülüyorum sıkıntı yapma kendine

kaç yaşındasın canım

kızçeler ben kaçar, benim kociş geliyor onunla ilgilenim biraz :) yoksa forum başında bebiş gelmez dermişim ... katılırım 2-3 saat sonra sanırım galiba

sağolun kızlar ama karar aşamasındayım ve bu beni korkutuyor geri dönüşü olmayan bi yola giricem sonuçta

onu diyenler halt etmiş canım.. burda bu kadar insan kendine dert mi arıyor sence.. derdin olsunda böylesi olsun kurban olur ona insan sen onu bunu boşver de içindeki sese kulak ver bence. yani sırf yapmak için yapma ama kesinlikle

bir çocuk için hiç dert denir mi allah aşkına.. zamanın nasıl geçtiğini bile anlamazsın.. hepimiz anniş olucaz.. takma sen çevreyi.. o bebiş senin stresini de alır sen merak etme.. onunla birlikte yeniden doğarsın sende.. sıkma tatlı canını

öyle olur inşallah içten içe çok istiyorum çünkü.ben iyiyce düşüniim yımırtlamaya daha zaman var nasıl olsa sağol canım desteğin için

kızlaarr
bakın ne gelmiş mailime
tam bizlik tanselim ahahahha

Merhaba;
Sürekli üzüntü ve sıkıntı halindeyseniz, üst düzeyde üzüntü ve endişe yaşıyorsanız, hobilerinizi bırakmışsanız, konsantrasyon ve hatırlama zorluğu yaşıyorsanız, karar vermede zorluk yaşıyorsanız, yeme alışkanlığınız değişmiş ve kilonuzda değişiklik, uyku bozukluğunuz varsa, aşırı öfke duygusu yaşıyorsanız, kötümserliğiniz devam ediyorsa, kendinizi suçlu ve değersiz hissediyorsanız sizi destek grubumuza bekliyoruz.

Sevgiler

Mukadder Adil
Kısırlık Tedavisi Psikolojik Destek Program Koordinatörü
Cep tel: 0532 764 67 16
e-posta: mukadder.adil@ttmail.com

işte herkes başka bişi söylüyor insanın kafasını karıştırıyorlar en iyisi kendi kendime kalıp bi karar vermem benim iki ablamda çocuktan sonra boşandı o da biraz etkiledi beni sanırım

işte herkes başka bişi söylüyor insanın kafasını karıştırıyorlar en iyisi kendi kendime kalıp bi karar vermem benim iki ablamda çocuktan sonra boşandı o da biraz etkiledi beni sanırım

evet iyice düşün taşın canım. çocuğun eksilerini artılarını bir tart bakalım kafanda.. ben eminim artılar ağır basacaktır. dilerim hayırlı olan kararı verirsn

peki cnm hiçmi yapmayacaksın yani dert olur diye? bence tamda zamanı.ama sen bilirsin yinede.
çevremde genelde çocuk olayına sıcak bakılmıyor benim.o nedenlede bende önceleri düşünmüyordum ama birkaç aydır içim kıpır kıpır çok istiyorm canım.ben dert olur diye düşünmüyorum çevremdekiler öyle diyor.ama insana "acaba" dedirtiyorlar.

Güldencim sen kendi duygularına kulak ver.boşver başkalarını..belki çevrendeki insanların olmuyodurda istemiyoruz diyolardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…