- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.221
benim kafam karışık ondan pek konuşmuyom bebek işini ertelesemmi diyorum acaba??? hazırmıyım bilmiyorum çok endişeleniyorum ya benden anne olurmu ki.
belli bi yaştan sonra endişeler çoğalıyor kızlar çookk kararsızlığa düştüm ben
benim kafam karışık ondan pek konuşmuyom bebek işini ertelesemmi diyorum acaba??? hazırmıyım bilmiyorum çok endişeleniyorum ya benden anne olurmu ki.
belli bi yaştan sonra endişeler çoğalıyor kızlar çookk kararsızlığa düştüm ben
32 yaşındayım canım bide alışıyo ya insan yanlız olmaya rahat oluyo felan işte bir bebeğim olursa zorlanıcam belkide çevreden hep diyolar dertsiz başına dertmi alcan diye off bilmiyorum ya doğrumu diyorlar acaba??kaç yaşındasın canım
32 yaşındayım canım bide alışıyo ya insan yanlız olmaya rahat oluyo felan işte bir bebeğim olursa zorlanıcam belkide çevreden hep diyolar dertsiz başına dertmi alcan diye off bilmiyorum ya doğrumu diyorlar acaba??
32 yaşındayım canım bide alışıyo ya insan yanlız olmaya rahat oluyo felan işte bir bebeğim olursa zorlanıcam belkide çevreden hep diyolar dertsiz başına dertmi alcan diye off bilmiyorum ya doğrumu diyorlar acaba??
sağolun kızlar ama karar aşamasındayım ve bu beni korkutuyor geri dönüşü olmayan bi yola giricem sonuçta
bir çocuk için hiç dert denir mi allah aşkına.. zamanın nasıl geçtiğini bile anlamazsın.. hepimiz anniş olucaz.. takma sen çevreyi.. o bebiş senin stresini de alır sen merak etme.. onunla birlikte yeniden doğarsın sende.. sıkma tatlı canını
işte herkes başka bişi söylüyor insanın kafasını karıştırıyorlar en iyisi kendi kendime kalıp bi karar vermem benim iki ablamda çocuktan sonra boşandı o da biraz etkiledi beni sanırımonu diyenler halt etmiş canım.. burda bu kadar insan kendine dert mi arıyor sence.. derdin olsunda böylesi olsun kurban olur ona insansen onu bunu boşver de içindeki sese kulak ver bence. yani sırf yapmak için yapma ama kesinlikle
işte herkes başka bişi söylüyor insanın kafasını karıştırıyorlar en iyisi kendi kendime kalıp bi karar vermem benim iki ablamda çocuktan sonra boşandı o da biraz etkiledi beni sanırım
çevremde genelde çocuk olayına sıcak bakılmıyor benim.o nedenlede bende önceleri düşünmüyordum ama birkaç aydır içim kıpır kıpır çok istiyorm canım.ben dert olur diye düşünmüyorum çevremdekiler öyle diyor.ama insana "acaba" dedirtiyorlar.peki cnm hiçmi yapmayacaksın yani dert olur diye? bence tamda zamanı.ama sen bilirsin yinede.
inşallah artılar ağır basar benimde isteğim o yönde saol canımevet iyice düşün taşın canım. çocuğun eksilerini artılarını bir tart bakalım kafanda.. ben eminim artılar ağır basacaktır. dilerim hayırlı olan kararı verirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?