Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

geçmiş olsun sen gözünü kaşıma damlanı damlat cabucak gecer canım eşinle gözleri sürtüştürmiyceenıze göre bulasmaz :)

Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine

teşekkür ederim arkadaşlar , sanırım yumurtalama dönemim geçti
gece yatarken gözümü kapatıyorum zaten aman ne olur ne olmaz, gün de kaç kere damla damlatıyorum

slm kızlar benim reglim 13 aralık ,9 gün var daha,,,birkaç gündür miidem bulanıyo,,,özellikle bugün çok feciiydi,,,sık idrara çıkıyorum birde,,,göğüs hassasiyetim de erken başladı ,,,hayırlısı bakalım,

ay medical inşallah hamilesindir canım,çok sevinirim valla senin adına hadi inşallahh cnm

1. koprina87
2. crafty
3. sinemeeren
4. pcpca
kızlar suskunsunuz bugün... ayrıca 1 de ziyaretçimiz ...

herkese merhama, benim de beklenmeyen reglim 12 aralık. benim de kasıklarımda batma , belimde ağrı, akşamları mide bulantım oluyor, bende çok istiyorum. olursa ikinci olacak

herkese merhama, benim de beklenmeyen reglim 12 aralık. benim de kasıklarımda batma , belimde ağrı, akşamları mide bulantım oluyor, bende çok istiyorum. olursa ikinci olacak

inşallah canım.. hayırlısıyla rabbim hepimizi bebiş sahibi yapar inşallah.. 8 günün var daha :) biraz sabır işte.. madem ikincisi beklemen gerektiğini biliyorsundur.. erkenden de psikolojini var diye ayarlama.. negatif sonuç çıkınca insan depresyona giriyor.. en azından buraya takılanlar böyleyiz

koprina87 haklısın canım, oğlum tek olmasın diye , çok istiyorum, eşim istemiyordu ancak ikna edebildim, artık rabbim ne dilerse o olur, herkese hayırlı bebişler

koprina87 haklısın canım, oğlum tek olmasın diye , çok istiyorum, eşim istemiyordu ancak ikna edebildim, artık rabbim ne dilerse o olur, herkese hayırlı bebişler

ooh ne güzel.. allah bağışlasın oğluşunu.. ben de o da yok :) allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…