Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

merhaba sizlere bişey sormak istiyorum.ekim ayının 11 inde adet geciktirici kullandım 5 gün ve ilaç bitti 17 ekimde regl oldum.o günden buyana hala regl olmadım.bir hafta önce test yaptım bişey çıkmadı.bu hafta doktora gidemedim.sizce bu gecikme gebelik belirtisimidir?anne olmak istiyorummm

merhaba sizlere bişey sormak istiyorum.ekim ayının 11 inde adet geciktirici kullandım 5 gün ve ilaç bitti 17 ekimde regl oldum.o günden buyana hala regl olmadım.bir hafta önce test yaptım bişey çıkmadı.bu hafta doktora gidemedim.sizce bu gecikme gebelik belirtisimidir?anne olmak istiyorum

tatlım gebelik belirtin olmuş olması gerekirdi bu zamana kadar.. adet söktürücü mü kullandın? yoksa geciktirici mi ? hala adet olmadıysan 1-2 gün içinde ilk idrarla yine bir test yap.. onda da hiç birşey çıkmazsa en yakın sağlık ocağına gidip kan verebilirsin betaHCG hormon testi için onda kesin belli olur.. o da negatif çıkarsa hormon dengesizliği olmuş olabilir.. bu da kesinlikle ihmal edilmemeli... güzel haberlerini

gerçi yeniyim ama olsun bende bekliyorum ikinci bebek için
inşallah buay çift çizgi görürüm
daha adetime çok var 16 aralık ama benim sol kasığım ağrıyor
ara sırada sağ ama neden anlamadım

gerçi yeniyim ama olsun bende bekliyorum ikinci bebek için
inşallah buay çift çizgi görürüm
daha adetime çok var 16 aralık ama benim sol kasığım ağrıyor
ara sırada sağ ama neden anlamadım

canım adet dönemin kaç gündür? yani adetine daha 14 gün var.. ovulasyon dönemindir belki de? senin de güzel haberlerini beklerük :)

selam kızlaar bişey sorucaam çok hastayım grip olmuşum bademciklerimde kötü, bunun için soğuk algınlığı hapı kullanmak zorunda kaldıım. 2 sefer içtiim bebek istiyoruz bir sakıncası olur mu ? henüz hamile değilim ama adayım...

canım keşke içmeseydin ama acile filan git doktora korunmuyoruz dersin oda zaten kan testi ister ona göre ilaç yazar geçen ay bende aynen öyle oldum senin gibi ilaçta aldım kandada çıkmadı doktor ilaç yazdı aman takma kafana eğerki bebiş filan varsa rabbim korur ama bidaha alma derim ilaç ben canım çok geçmiş olsun....buarada regline kaç gün var?

SeLam kısLarrrrrrrrrrrrrrr
NereLerdesiniz yahuuuu:44:
ßu arada ben haLa adet oLmadım oLacak gißi de değiLim karnım ağrımıo siviLceLerim yok oLdu inş oLmam
inş güseL haberLEr veririm size ama test yapmicam heMen bi kaç gün daha bekLicem sabredebiLirsem taßii : )

slm fistik hadi bakalim insalahhhh gelmezzzzzz
benim de yarin bakalimmmmm ne olcekkkkkkk

nasılsınız kızlarrr
rabbim bu ay doldursun göbişlerinizi inş. strest yapmayın
olurmuuuuu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…