Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım reglime 13 gün var yumurtlama dönemim yeni bitti bebişim tutunma aşamasındadır eğer tutarsa tabii bişey olur mu sence alıntı yapmamışım anlamazsın diye alıntı ile cevaplıyorum...

kızlar merhaba dr a gittim cuma günü rahim filmi çekilemsi kararlaştırıldı..12.denemem çünkü bu ay..adetimden sonra gidecem çekilecek yalnız özel hastaneye gidiyorum ama bana herhangi bi bilgi vermediler ne zaman isterseniz gelin çekeriz dediler.ve ben anestezi istiyorum dedim tamam gelin hallederiz diyorlar..öncesinde ya da sonrasında herhangi bişey yapmak gerekmiyor mu? dr. bey konuşmaktan aciz sanki..
ayrıca 2 aydır enfeksiyon var ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi 3 aralıkta gittim hala var dedi dr yine fitil verdi ama bi taraftan da istediğin zaman çekeriz filmi diyor..enfeksiyon varken riskli değil mi ya?
kafam çok karışık.başka bi dr a daha mı gitsem ki ya??
aranızda var mı rahim filmi çektiren?

slm canım geçmiş olsun evet ben 3 ay önce çektirdim anestezide almadım ilaç verilirken sadece çok kısa süreli adet sancısı gibi bir sancı oluyo okadar

arkadaşlar regl oldum ben bu ay da şanssızlardanım malesef bu böyle ne kadar devam eder bilmiyorum ama hevesim de kalmadı artık yumurtlama günüydü aman çalışalım kaçırmayalım derken hep hüsran hep hüsran

slm nasılsınız benım gözum hep yaptıgım teste esıme hala soyleyemedım.dun kuş kafesın temızlerken ılk kez lavaboya koştum ögurerek mıgdem bulandı ıştahım hıç yok gıttı bışı yıyemıyorum hep ciger olsun yeter o derece

kızlar tlf numda ıdrar testı resmı var ama pc ye atamıyorum turkcell nosu olan bana numarasını yollarsa ona resımlerı yollayabılırım oda buraya koyabılırse koyar sızde yorum yapardınız

aralık ayında cümlenizden patlama bekliorum bacılarım yahuuu
akşamları topicde kimse yok herkes harıl harıl çalışıooo :)

naber kızlar 2 gündür iznir semalarındaydım
heryer yılbaşı için süslenmiş çok güzeldi
bu arada 1 kilo daha vererek 57 olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…