- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.381
canım keşke içmeseydin ama acile filan git doktora korunmuyoruz dersin oda zaten kan testi ister ona göre ilaç yazar geçen ay bende aynen öyle oldum senin gibi ilaçta aldım kandada çıkmadı doktor ilaç yazdı aman takma kafana eğerki bebiş filan varsa rabbim korur ama bidaha alma derim ilaç ben canım çok geçmiş olsun....buarada regline kaç gün var?
kızlar merhaba dr a gittim cuma günü rahim filmi çekilemsi kararlaştırıldı..12.denemem çünkü bu ay..adetimden sonra gidecem çekilecek yalnız özel hastaneye gidiyorum ama bana herhangi bi bilgi vermediler ne zaman isterseniz gelin çekeriz dediler.ve ben anestezi istiyorum dedim tamam gelin hallederiz diyorlar..öncesinde ya da sonrasında herhangi bişey yapmak gerekmiyor mu? dr. bey konuşmaktan aciz sanki..
ayrıca 2 aydır enfeksiyon var ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi 3 aralıkta gittim hala var dedi dr yine fitil verdi ama bi taraftan da istediğin zaman çekeriz filmi diyor..enfeksiyon varken riskli değil mi ya?
kafam çok karışık.başka bi dr a daha mı gitsem ki ya??
aranızda var mı rahim filmi çektiren?
craftycim merhaba nasılsın
adete yakin derken adet gunune az gun kala atesin eger hamissen 37 den asagi dusmeyecek canimmmmmmmben bu ateş ölçmeyi analayamadım adete yakın ateş yüksek mi olması lazım:26:
arkadaşlar regl oldum ben bu ay da şanssızlardanım malesef bu böyle ne kadar devam eder bilmiyorum ama hevesim de kalmadı artık yumurtlama günüydü aman çalışalım kaçırmayalım derken hep hüsran hep hüsran
hanımm hanımmmnaber kızlar 2 gündür iznir semalarındaydım
heryer yılbaşı için süslenmiş çok güzeldi
bu arada 1 kilo daha vererek 57 olmuşum
hanımm hanımmm
fıstık hamile olcan sennn :)
3 aydan sonra görcem seniii kilolar alınacak göbek şişecek ohhh misss :)
canım benim yemeye full devam pilates yok mekik yok ama veriyorum bende anlamadım iyice verme moduna girdi vücudum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?