- 14 Ekim 2010
- 824
- 9
- 118
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
kızlar adetimin 5. günü
kocişe keçiboynuzu suyu içiriyorum
bende soğan suyuna başladım ama ıyyy tadı çok kötü
birde sütmaydanoz buharı yapıcam adet bitince sonrada yoğun çalışma dönemi
işaaaallah vesile olurda bunlar gelir bebişim bu ay
canım soğan suyu normalde adet bittikten 1 hf sonra yapılıyor, tabi ilk kez yapıyorsan ne zaman başladığın önemli değil ama. banada ilk başlarda tadı çok kötü geliyordu burnumu kapatıp içip dişlerimi fırçalıyordum hemen.şimdi alıştım sanki su içiyorumkızlar adetimin 5. günü
kocişe keçiboynuzu suyu içiriyorum
bende soğan suyuna başladım ama ıyyy tadı çok kötü
birde sütmaydanoz buharı yapıcam adet bitince sonrada yoğun çalışma dönemi
işaaaallah vesile olurda bunlar gelir bebişim bu ay
Herkese merhaba
Ben 7 aylık evliyim ve bu ay ilk denememiz. Çooooooooooooook heyecanlıyım. adet günüm 10 aralık listeye beni de ekler misiniz? Daha kocaman bi 15 gün var önümde. Sizinle birlikte beklemek daha kolay olucak inşallah
Herkese merhaba
Ben 7 aylık evliyim ve bu ay ilk denememiz. Çooooooooooooook heyecanlıyım. adet günüm 10 aralık listeye beni de ekler misiniz? Daha kocaman bi 15 gün var önümde. Sizinle birlikte beklemek daha kolay olucak inşallah
süt maydanoz buharı ne şekerim
canım soğan suyu normalde adet bittikten 1 hf sonra yapılıyor, tabi ilk kez yapıyorsan ne zaman başladığın önemli değil ama. banada ilk başlarda tadı çok kötü geliyordu burnumu kapatıp içip dişlerimi fırçalıyordum hemen.şimdi alıştım sanki su içiyorum
Ekliyorum listeye,tatlım burada pek hareket yok şimdilik yanlızca liste tutuyoruz.Kasım topiği kapanınca geliriz kızlarla,istersen sende oraya gel.
slm kızlar,nasılsınız,,,,aralık ayı için çalışmalara başlayan var mı?ben başladım,önereceğiniz bişeyler var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?