Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ay inşallah canım öyle zor geçiyorki günler valla bir an önce adet günüm gelsede test yapsam....

kızlar adetimin 5. günü
kocişe keçiboynuzu suyu içiriyorum
bende soğan suyuna başladım ama ıyyy tadı çok kötü
birde sütmaydanoz buharı yapıcam adet bitince sonrada yoğun çalışma dönemi
işaaaallah vesile olurda bunlar gelir bebişim bu ay

selam kızlar
ben nedense kasım ayından çok ümitlenmiştim ama olmadı
inşallah bu ay olur, hafta sonu çalışmalar başlıyor

süt maydanoz buharı ne şekerim

canım soğan suyu normalde adet bittikten 1 hf sonra yapılıyor, tabi ilk kez yapıyorsan ne zaman başladığın önemli değil ama. banada ilk başlarda tadı çok kötü geliyordu burnumu kapatıp içip dişlerimi fırçalıyordum hemen.şimdi alıştım sanki su içiyorum

Kızlar kontrolden geldim..2 yumoşum olmuş.P.tesi iğnem var yine...
Doktor bu ay olmazsa aşılamayı konuşalım dedi.Ben hemen istemiyorum aşılama...Daha 25 yaşındayım.en az 1 sene daha beklerim herhalde ..Hem bu koşturmacada aşılama da başarısız olursa iyice üzülücem

Herkese merhaba
Ben 7 aylık evliyim ve bu ay ilk denememiz. Çooooooooooooook heyecanlıyım. adet günüm 10 aralık listeye beni de ekler misiniz? Daha kocaman bi 15 gün var önümde. Sizinle birlikte beklemek daha kolay olucak inşallah

Hayırlı haberlerini duyarız inşallah cnm.Daha yeni evlisin aslında ama bizde hemen olur diye bekledik şimdi zaman geçiyo diye üzülüyoruz.

Ekliyorum listeye,tatlım burada pek hareket yok şimdilik yanlızca liste tutuyoruz.Kasım topiği kapanınca geliriz kızlarla,istersen sende oraya gel.

işallah bende alışırım burnumu kapatıp tek nefeste içiyorum
adetten bir hafta sonra evet ama ben belki bu ayada faydası olur diye sabırsızlktan başladım işte

selam kızzlar..bende bugün soğan kürüne başladım adetimin 7. günü 15 gün yapıcam bakalım devam edebilirsem..eşimede keçi boynuzu yapmıştım bi ara yeniden başlıcam..Rabbim sebep eyler inşallah..

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizde isiyoruz ikinci bebek 6 ay oldu tık yok bakalım hayırlısı zamanı gelince gelecek artık diyorum hayırlısyla

günaydın kızlar nasıl gidiyor ? ben yine eski sağlığıma ve neşeme kavuştum çok şükür.3 ay önce 4.5 aylık bebeğimi düşürmüştüm ama artık kabullendim durumu.Şimdi Allahın izniyle yeniden istiyorum hamiş olmayı.bu arada astolojiye ilgisi olan varmı?bu gezegenlerin açıları filan bizim sağlıklı hamilelik geçirmemiz için önemli mi acaba?bak kafayı nerelere taktım şimdi :))

slm kızlar,nasılsınız,,,,aralık ayı için çalışmalara başlayan var mı?ben başladım,önereceğiniz bişeyler var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…