Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

gazete, kahve tv biraz kafayı dağattım ama geldimm evet kızlar yaaa ne olcak benim bu halim hep böyle bu geçen sefer gittiğimde baya bi muayne etti sorun yok dedi ama bence hormaonlarla alalakalı olabilirr... 1 hafta sadece kahverengi gleiyor sonra 4 gün kırmızı 2 gün peşinden kahverengi ve bitiyor... ayda 15 gün hastayımm nasıl çocuk yapim ben yaaaa sürekli alt tarafta tadilat varr

spermıogram nasıl yapılıyo acaba. :26: çok merak ediyorum,ama inşallah bizden istemezler eşimi götürmem zor olur heralde...ama eğer ocak ayına kadar olmazsa götürcem ve baktırcaz.

valla veriolar bi kap adamın eline koyuyolar bi odaya
spermini getir diolar
detaya girmiim anlarsın sen :)

kızlar günaydın,bu akşamüstü hem yaptırdığım hormon testi ve eşimin sonucu çıkıcak çok heyecanlıyım içim pır pır ediyor,siz nasılsınız?bana dua edin

kız bende de öyle oluyo merak etme bişeyın yok senın akısına bırahacaaaan

kız bende de öyle oluyo merak etme bişeyın yok senın akısına bırahacaaaan

sorun yoktur dimi medi sağol yaa... öyle yapacam zaten geçen ay kolmen maceram ilacı unutmam bayram nedeniyle kontrole giememm falan boşa gitmişti doktor önümüzdeki ay bidaha tekrar edelim demişti... kafam karışık gitsem mi gitmesem miii ooff bilmiyorum...:26:

temmuz ayından berı korunmuyoruz ..eylulde ben gıttım hormonlara baktı fılan sorun yok dedı esım ıcın bı sey demedı..

sımdı hangı doktoora gıtmemız lazım ..

ürolog lazım ama
dr a gerek yok cnm ii bi labr. veya hastanede direkt yaptırabilirsin.
öncesinde 3-4 gün cinsel perhiz olmalı

:)
ederiz tabii kiii
eşin spermiyogram mı verdi şekerim?
haber ver sonuçları

evet canım,ikisini aynı anda öğrenicez,hemen haber veririm..ya crafty ben kendi kendime işe kalkmadım di mi böyle,hem hormon hem spermiyogram kurcalamasamıydım ay ne biliyim doktorla konuşmadan,kafam karışık biraz

temmuz ayından berı korunmuyoruz ..eylulde ben gıttım hormonlara baktı fılan sorun yok dedı esım ıcın bı sey demedı..

sımdı hangı doktoora gıtmemız lazım ..

sen de benim gibisin biz de temmuzdan beri korunmuoruz,bana da baktı doktor bişey yok dedi ama ben de içim rahat olsun diye ne var ne yok baktırdım

valla şekerim bana 1 sene bekle dediler
ben kendi kendime yaptırdım testleri
sonucu biliosun
ii yapmışsın bence

9 ay anlamadı - Mynet Haber
habere bakın. 9 ay hamile olduğunu anlayamamış..

ama yuhh artık... ya istermisiniz bende yarın doktora gidim bana desin hadi acilen doğumaa
dün akşam çocuklar duymasını izledim. orda hüseyin şükrü'nün çocuğu olsun diye bi karışım yazdırdı... aynısını layt selamide yaptı bak orçun geldi diyor... bende eşime dedim şimdi şükrünün karısı hamile kalırsa bizde aynı tariften yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…