- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.621
spermıogram nasıl yapılıyo acaba. :26: çok merak ediyorum,ama inşallah bizden istemezler eşimi götürmem zor olur heralde...ama eğer ocak ayına kadar olmazsa götürcem ve baktırcaz.
Minik Yusuf veda etti! - Karacabey Meltem Gazetesi benim çok moralim bozuk kızlar.. daha toparlanamadım. Bi yakınımızın lösemi hastası miniğini kaybettik. .Allahım annesine babasına ablasına tüm yakınlarına sabır versin
gazete, kahve tv biraz kafayı dağattım ama geldimmEvet kızlar yaaa ne olcak benim bu halim hep böyle bu geçen sefer gittiğimde baya bi muayne etti sorun yok dedi ama bence hormaonlarla alalakalı olabilirr... 1 hafta sadece kahverengi gleiyor sonra 4 gün kırmızı 2 gün peşinden kahverengi ve bitiyor... Ayda 15 gün hastayımm Nasıl çocuk yapim ben yaaaa sürekli alt tarafta tadilat varr
kızlar günaydın,bu akşamüstü hem yaptırdığım hormon testi ve eşimin sonucu çıkıcak çok heyecanlıyım içim pır pır ediyor,siz nasılsınız?bana dua edin
kaçıncı ayın cnm
yaptır spermiyogram bence
kız bende de öyle oluyo merak etme bişeyın yok senın akısına bırahacaaaan
sorun yoktur dimi medi sağol yaa... öyle yapacam zaten geçen ay kolmen maceram ilacı unutmam bayram nedeniyle kontrole giememm falan boşa gitmişti doktor önümüzdeki ay bidaha tekrar edelim demişti... Kafam karışık gitsem mi gitmesem miii ooff bilmiyorum...:26:
temmuz ayından berı korunmuyoruz ..eylulde ben gıttım hormonlara baktı fılan sorun yok dedı esım ıcın bı sey demedı..
sımdı hangı doktoora gıtmemız lazım ..
:)
ederiz tabii kiii
eşin spermiyogram mı verdi şekerim?
haber ver sonuçları
Ssbulutum yuh bıde yurt dısında olmuş olay. Bızım kkya takılsa böyle olmazdı işte:81:
Ssbulutum yuh bıde yurt dısında olmuş olay. Bızım kkya takılsa böyle olmazdı işte:81:
temmuz ayından berı korunmuyoruz ..eylulde ben gıttım hormonlara baktı fılan sorun yok dedı esım ıcın bı sey demedı..
sımdı hangı doktoora gıtmemız lazım ..
evet canım,ikisini aynı anda öğrenicez,hemen haber veririm..ya crafty ben kendi kendime işe kalkmadım di mi böyle,hem hormon hem spermiyogram kurcalamasamıydım ay ne biliyim doktorla konuşmadan,kafam karışık biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?