Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

şimdi ben size aklıma takılan çok ciddi bir soruyu sormak istiyorum.

erkekte sperm düşük olduğunda kadın hiçmi hamile kalamaz. :26:

kız "hamile olduğumu bilmiodum" die programları bile var
salak bu amerikalılar salak

o kadan yanii ay bide arkadaşım hamileymiş 1,5 aylık felan normal adet olur gibi üstüne görmüş. yeni öğrenmiş hamile olduğunu. midesi bulanınca anlamış

neydi karışım hemen yapalım

hehe ne güzel olur küçük zuzu geldi diye müjde verirsin

valla şekerim bana 1 sene bekle dediler
ben kendi kendime yaptırdım testleri
sonucu biliosun
ii yapmışsın bence

evet işte zaman kaybetmektense,ne biliim heyecanlıyım ya şimdi herşey geçiyo aklımdan..peki crafty biz şimdi sonucu kendimiz de anlarız heralde di mi doktora götürücez gerçi..ikinci testi ne zaman yaptırmalı sonucu alınca ben iyi bir ürologdan randevu alayım 2.teste de o yönlendirir belki di mi?

sen nerdesin şeker ist mu semt neresi

şimdi ben size aklıma takılan çok ciddi bir soruyu sormak istiyorum.

erkekte sperm düşük olduğunda kadın hiçmi hamile kalamaz. :26:

tıpta hiçbir zaman kesin ifadesi kullanılmaz canım, hez zaman bir istisna vardır, sperm düşükse gebelik zorlaşır ama asla olmaz diyemezsin, sonuçta 1 tane sperm yeterli yumurtayı döllemeye, eğer yeterince sağlıklı ve hızlı bir spermse tek başına halleder
tabi milyon sperm giriyor ve ilerliyor yumurtaya doğru, çoğusu rahime bile giremiyor çoğu tüplere ulaşamıyor bu yüzden şans azalıyor sperm az olunca

hmmm şimdi anladım..teşekkür ederim cvp için

kızlar selam vermiştim arada kaynadı sanırsam.. :) neyse küsecek değilim ya... ben bebik olayını yaza erteledim kızlar.. hormon tedavim 2-3 ayı bulur herhalde.. zaten bir de dükkan açıyoruz bir de onun stresi var üstümde... Allah büyük..
ama yine de size takılırım ...

:) küsme bacım aman :)
ii yapmışsın şekerim sağlık herşeyin başı
dükkanında para basar inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…