Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selam canım hoşgeldin. hayırlısı olsun bakalım ne dükkanı

koprina selam naber?sen yine de korunma bence,oluruna bırak tedavini ol

koprina selam naber?sen yine de korunma bence,oluruna bırak tedavini ol

işte 2 ay falan dikkat ederim yine, hormon tedavisi sonuçta .. gerçi daha ilaç yazmadılar da perşembe gidicem, zaten bu ay öylesine geçecek, bir de ilaç yazarlarsa 1 ay dikkat ederim, ne olr ne olmaz, yaş daha 23 olur elbet bir gün :) dükkanın düzenini oturtim önce de, zaten eşim de stresli, bebek olmuyo diye de kendi kendimize ekstradan stres yaratmıyalım diye düşünüyorum... şubattta devam ederük belki

inşallah gönlüne göre olur cnm..

yaşın da daha küçükmüş acele etme o zaman tedavi bitsin,crafty nin dediği doğru ilaç falan da kullanıcaksın,hayırlısı bakalım,sen yine de takıl ama buraya arada:)

Son düzenleme:
BEN HİÇ YİYEMİORUM Kİ CORNFLEX
anca cips gibi kıtır kıtır sütle fln iğğk midem kalkıo

bende sütle sevmiyorum ama napim.. sabah bi yiyorum akşama kadar tok tutuyor... akşam da hafif geçiştirmeye çalışıyorum.. No Ekmek.. ve buna rağmen kilo veremiyorum..

bende barbunya yapıcam.. kocişim çok sever.. bende onun gibi yesem de manken gibi kalsam... allahım ne bu kilodan çektiğimiz

bende sütle sevmiyorum ama napim.. sabah bi yiyorum akşama kadar tok tutuyor... akşam da hafif geçiştirmeye çalışıyorum.. No Ekmek.. ve buna rağmen kilo veremiyorum..

akşama kadar yemek yemezsen elbette veremezsin. yemek gitmio vucuda o da akşam geleni yakmıo tabisi
yanlış yapıosun
3 saatte bir yemek ye az hafif sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…