- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.661
kızlar selam vermiştim arada kaynadı sanırsam.. :) neyse küsecek değilim ya... ben bebik olayını yaza erteledim kızlar.. hormon tedavim 2-3 ayı bulur herhalde.. zaten bir de dükkan açıyoruz bir de onun stresi var üstümde...Allah büyük..
ama yine de size takılırım ...
heyecandan çişim geldi hala mail gelmediiiiii
kızlar selam vermiştim arada kaynadı sanırsam.. :) neyse küsecek değilim ya... ben bebik olayını yaza erteledim kızlar.. hormon tedavim 2-3 ayı bulur herhalde.. zaten bir de dükkan açıyoruz bir de onun stresi var üstümde...Allah büyük..
ama yine de size takılırım ...
koprina selam naber?sen yine de korunma bence,oluruna bırak tedavini ol
koprina selam naber?sen yine de korunma bence,oluruna bırak tedavini ol
işte 2 ay falan dikkat ederim yine, hormon tedavisi sonuçta .. gerçi daha ilaç yazmadılar da perşembe gidicem, zaten bu ay öylesine geçecek, bir de ilaç yazarlarsa 1 ay dikkat ederim, ne olr ne olmaz, yaş daha 23 olur elbet bir gün :) dükkanın düzenini oturtim önce de, zaten eşim de stresli, bebek olmuyo diye de kendi kendimize ekstradan stres yaratmıyalım diye düşünüyorum... şubattta devam ederük belki
işte 2 ay falan dikkat ederim yine, hormon tedavisi sonuçta .. gerçi daha ilaç yazmadılar da perşembe gidicem, zaten bu ay öylesine geçecek, bir de ilaç yazarlarsa 1 ay dikkat ederim, ne olr ne olmaz, yaş daha 23 olur elbet bir gün :) dükkanın düzenini oturtim önce de, zaten eşim de stresli, bebek olmuyo diye de kendi kendimize ekstradan stres yaratmıyalım diye düşünüyorum... şubattta devam ederük belki
ülker kellogs cornflakes :)
BEN HİÇ YİYEMİORUM Kİ CORNFLEX
anca cips gibi kıtır kıtır sütle fln iğğk midem kalkıo
ni zaman gelcek didi hastaneeee
ne kadar kaldı
bende sütle sevmiyorum ama napim.. sabah bi yiyorum akşama kadar tok tutuyor... akşam da hafif geçiştirmeye çalışıyorum.. No Ekmek.. ve buna rağmen kilo veremiyorum..
öğleden sonra çıkacak dedilerdi şimdilerde beklıyorum
yemeği bile apar topar yedimsanki kimbilir ne ... :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?