- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.701
yüzümde abul subuk yerlerde sivilce çıkıyo uyuz oldum hiç çıkmaz bende hiç ama hiççç
spermıyogram cnmmedicalcim sen ne testinin sonucunu bekliyorsun?
yok kız ben hamış fılan degılımdr benımn adet gene uyuzluk yapıyodur banabenimde adetime 2-3 gün kala bir kaç sivilce çıkar yüzümde.. Hiç sivilcem yok normalde.. Adetimin 2.günü de geçerler.. Ama inşallah seninki hamişlik sivilcesidir. :)
spermıyogram cnm
yok kız ben hamış fılan degılımdr benımn adet gene uyuzluk yapıyodur bana
benim adet tarihim hiç aksamaz. geçen ay 1 hafta geçince hemen anladım hamile olduğumu. umarım hepde böyle devam eder.
kızlar ya çarşamba günü dudağımı ısırdım.. biraz kötü ısırmışım herhalde yarası hala geçmedi.. tuzlu su, karbonat, gargara.. saat başı yapıyorum bunları.. denemediğim şey kalmadı.. akıl verin ya ne yapayım.. beynimi zonklatıyor acısı..
kızlar ya çarşamba günü dudağımı ısırdım.. biraz kötü ısırmışım herhalde yarası hala geçmedi.. tuzlu su, karbonat, gargara.. saat başı yapıyorum bunları.. denemediğim şey kalmadı.. akıl verin ya ne yapayım.. beynimi zonklatıyor acısı..
içerideyse de bi ilaç var böle oje gibi fırçalı ucu var sürülüo dışı turuncu bi ilaç o çok çok ii gelio
ivit... içinde... dışta olsa okadar canımı yakmazdı sabrederdim de.. bu acaip bişi.. azıcık dişim değse... gözlerimden yaş geliyorhemen koşuyorum tuzlu suya.. :) o biraz hafifletiyor gibi oluyor, tuzu bitiricem bu gidişle
hello kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?