Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Beklemede cnm bende bilmiyorum ama bebekle anne arasındaki kan uyuşmazlığı sanırım.anne negatif baba pozitif olunca oluyo sanırım.bebekde positif olursa..

nedir tam bilmiorum ama hiç bi sorun olmuo onu biliorum

Beklemede cnm bende bilmiyorum ama bebekle anne arasındaki kan uyuşmazlığı sanırım.anne negatif baba pozitif olunca oluyo sanırım.bebekde positif olursa..

evet canım aynen öyle oluyormuşş

ben pozitifim eşim negatif bu durumda sorun olmaz inşallah anne pozitif olunca babanın ne olduğu önemli değilmiş galiba inşallah sorun olmaz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test yaptırdım saglık ocagında 2. çizgiii cıktı hemen 5 dk içinde hamılesin dedıler kan testını hafta ıçı yaptırcam tekrar ayrıca akıntım coktu az önce farkettımkı çok hafıf pembemsı normalmıkı

ben pozitifim eşim negatif bu durumda sorun olmaz inşallah anne pozitif olunca babanın ne olduğu önemli değilmiş galiba inşallah sorun olmaz

anne pozitifse sorun yok.buradaki yazıları okuyunca hemen kan grubu kartıma baktım.bende bi düşük geçirdiğim için.benimki de pozitifmiş.yani kan uyuşmazlığımdan dolayı değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…