- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #2.721
birazdan dükkana gidicem zati.. Yakında eczane var bakayım bi.. Tavsiyen için çok sağ ol craftycim...
hoşgeldin poti :)
ya kızlar bu kan uyuşmazlığı nasıl oluyor anne negatif baba pozitif oluncamı oluyo
ya kızlar bu kan uyuşmazlığı nasıl oluyor anne negatif baba pozitif oluncamı oluyo
nedir tam bilmiorum ama hiç bi sorun olmuo onu biliorum
Beklemede cnm bende bilmiyorum ama bebekle anne arasındaki kan uyuşmazlığı sanırım.anne negatif baba pozitif olunca oluyo sanırım.bebekde positif olursa..
evet canım aynen öyle oluyormuşş
ben pozitifim eşim negatif bu durumda sorun olmaz inşallah anne pozitif olunca babanın ne olduğu önemli değilmiş galiba inşallah sorun olmaz
benim bildiğimde öle..önemli olan annenin pozitif olması.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr test yaptırdım saglık ocagında 2. çizgiii cıktı hemen 5 dk içinde hamılesin dedıler kan testını hafta ıçı yaptırcam tekrar ayrıca akıntım coktu az önce farkettımkı çok hafıf pembemsı normalmıkı
cnm ne dükkanın var senin?
ben pozitifim eşim negatif bu durumda sorun olmaz inşallah anne pozitif olunca babanın ne olduğu önemli değilmiş galiba inşallah sorun olmaz
ben negatifim ,esimdinde kan grubunun ne oldugunu bilmedigimizden hamileliklerimde hep igne oldum,hatta düsük yaptiktan sonra bile igneyi yapmislardi sonraki gebeligi riske atmamak icin
saolun kızlar bu arada eşinin kan grubunu neden öğrenmiyosunuz
ay nebiliyim tatlim niye ögrenmiyo,adam almanyada dogmus büyümüs koskoca avrupada yasiyo bi kan grubunu bile bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?