Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bura uğur getirse barii .((
bu ay aşılma yaptırcam 2. sini
aranızda yaptıran var mı??1.5 yıldır olmuyor benimki

slm kızlar aralık ayı henüz girmedi ama ben şimdden kötü haberi vereyim...regl günüm 1 aralıktı ama bugün al kanlara boyandım...geçen ayda ilk kırmızı kartı ben görmüştüm çok kötü bir durum...bu ayda nasip değilmiş artık ocak ayını ümitle bekliyorum...inşallah rabbim daha fazla bekletmez...kız kerdeşimle 1 ay arayla evlenmiştik ben haziran o temmuz ama o şimdi 1 aylık hamile üstelik benden 3 yaş küçük...tabiki nasip kısmet meselesi...anne olamıyorum ama teyze oluyorum ilk yeğen olcak...darısı hepimizin başına inşallah...

ELMACIM beni kırmızı yapabilrsin

Canım umudunu kaybetme.
Ayrıca,şimdi bu ayın sonunda bir şansın daha var.
Yani Ocak ayını bekleme sen Aralık sonunu bekle.
Aralık ayından devam yani.

canım ya sıkma canını benimde kuzen benden 1 ay sonra evlendi şimdi 6 aylık hamile oda benden 3 yaş filan küçük bizde de ben kaldım hamile olmayan senin gibi aman hakkımızda hayırlısı tatlım ne yapalım Yüce mevlam bizlerede nasip etsin inşallah o sevinci ve duyguyu...

yeni arkadaşlarrr
sakın burası ne hareketsiz ne sıkıcı topic miş demeyin
bekleyin....
1 Aralık'ta burda
coming soon

yeni arkadaşlarrr
sakın burası ne hareketsiz ne sıkıcı topic miş demeyin
bekleyin....
1 Aralık'ta burda
coming soon

evet arkadaşlar bende pek giremiyorum ama aralık ayında burası dolup taşar inşallah güzel haberler alırız bu ayda

Evet kızlar.Yarın KASIM topiği kapanıyor.
ARALIK topiğinden devam edicez.
Yarın herkez buradan devam etsin.

Günaydın tüm anne adaylarına,annelere... 30 Aralık! benide ayın sonuna iliştiri verirmisin elmakurdumusun ,benim geçikmeler bu ayda devam ederse ben sonucu anca 2011 de öğrenebilirim İnş.bu ay hepimiz muradımıza erer,yeni bir yıla yeni bir gelecek ile başlarız...

canım yaa benimde kardeşim var benden 3 yaş küçük, oda benden 8 ay sonra evlendi, oda şimdi korunmayı bıraktı, benden önce hamile kalacak diye çok korkuyorum
ben hiçbir zaman kıskanmadım kardeşimi ama böyle bir durumda ruh halim ne olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…