- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
elmakurdu benim adet tarihim 3 aralık listeye eklersen sevinirim
bende yeni katıldım arkadaşlar benide ekleyin 9 aralık..
arkadaşlar beni de eklermisiniz 24 aralık
7 aralık benim ki:)
slm kızlar aralık ayı henüz girmedi ama ben şimdden kötü haberi vereyim...regl günüm 1 aralıktı ama bugün al kanlara boyandım...geçen ayda ilk kırmızı kartı ben görmüştüm çok kötü bir durum...bu ayda nasip değilmiş artık ocak ayını ümitle bekliyorum...inşallah rabbim daha fazla bekletmez...kız kerdeşimle 1 ay arayla evlenmiştik ben haziran o temmuz ama o şimdi 1 aylık hamile üstelik benden 3 yaş küçük...tabiki nasip kısmet meselesi...anne olamıyorum ama teyze oluyorum ilk yeğen olcak...darısı hepimizin başına inşallah...
ELMACIM beni kırmızı yapabilrsin
slm kızlar aralık ayı henüz girmedi ama ben şimdden kötü haberi vereyim...regl günüm 1 aralıktı ama bugün al kanlara boyandım...geçen ayda ilk kırmızı kartı ben görmüştüm çok kötü bir durum...bu ayda nasip değilmiş artık ocak ayını ümitle bekliyorum...inşallah rabbim daha fazla bekletmez...kız kerdeşimle 1 ay arayla evlenmiştik ben haziran o temmuz ama o şimdi 1 aylık hamile üstelik benden 3 yaş küçük...tabiki nasip kısmet meselesi...anne olamıyorum ama teyze oluyorum ilk yeğen olcak...darısı hepimizin başına inşallah...
canım benide listeye eklermisin 8 aralık istenmeyen adet tarihimm
slm kızlar aranıza yeni katıldım benimde listenize eklermisiniz???? benim adet tarihim 24 Aralık ama inşlah gelmez
yeni arkadaşlarrr
sakın burası ne hareketsiz ne sıkıcı topic miş demeyin
bekleyin....
1 Aralık'ta burda
coming soon
evet arkadaşlar bende pek giremiyorum ama aralık ayında burası dolup taşar inşallah güzel haberler alırız bu ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?