- 14 Ekim 2010
- 824
- 9
- 118
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.001
ben başliim o zaman
canım çok sıkkın benim
yumurtlama zamanım olduğunu bile bile pis koca döndü totosunu uyudu
çok sinirliyim çok
bu heriflerde iyice kendilerini nimetten saymaya başladılar ha..biz bebek diye üstünde durdukça bunlar da kendilerine yoruyolar..benimki de bazen öle yapıyor..kafasını kırasım geliyorben başliim o zaman
canım çok sıkkın benim
çok sinirliyim çok
bu heriflerde iyice kendilerini nimetten saymaya başladılar ha..biz bebek diye üstünde durdukça bunlar da kendilerine yoruyolar..benimki de bazen öle yapıyor..kafasını kırasım geliyor
yooo dogru vallahi,onlarin kafalarinda cocuk sikintilari yoktuki,aksama kadar bag bahce,ev,yemek bulasik,aksamada koca,ohhh gelsin bebisler
Kaynımın iflas ettiğini daha önce anlatmıştım ya sizlere bize bir yığın borç harç falan kalmıştı.ben güya bu hafta işten ayrılacaktım.
Az önce aradılar kayınvalidemlerin evini icradan satmışlar.ortada kaldılar hepsi.bizede geçen ay daha kredi çektirmişlerdi biz öderiz diye.artık oda yalan oldu bize krediyi ödemezler kendilerine kira parası yaparlar
tabi bende enayi gibi çalışmaya devam ederim.bu gidişle kızlar benim bebeğim falan olmaz.hayatımda stresten başka bişey yok. çok moralim bozuk çok..ne yapacaklar şimdi hiç bilmiyorum
offf çok ağır olmuş ya..geçen aydan da hatırlıyorum kredi çektiğinizi...canım yaa Allah yardımcınız olsun.Kaynımın iflas ettiğini daha önce anlatmıştım ya sizlere bize bir yığın borç harç falan kalmıştı.ben güya bu hafta işten ayrılacaktım.
Az önce aradılar kayınvalidemlerin evini icradan satmışlar.ortada kaldılar hepsi.bizede geçen ay daha kredi çektirmişlerdi biz öderiz diye.artık oda yalan oldu bize krediyi ödemezler kendilerine kira parası yaparlar
tabi bende enayi gibi çalışmaya devam ederim.bu gidişle kızlar benim bebeğim falan olmaz.hayatımda stresten başka bişey yok. çok moralim bozuk çok..ne yapacaklar şimdi hiç bilmiyorum
bence bizim şimdiki nesilde bi sıkıntı var.. :) benim kaynana peşpeşe 4 tane doğurmuş.. 1'er yaş farkları var... 1978-1979-1980-1982 (82 eşim)1980-82 arasında 1 düşük... (1988 - 5.çocuk)
nekadar bereketli şeyi varmış diyorum bazen :)
oysa onlarda sürekli stres altındaymış.. tarla işi o dur budur.. kaynana dırdırı.. falan.. gerçi tarlada yorulsan da stresini atıyosundur herhalde.. öff.. saçmaladım biraz
ben başliim o zaman
canım çok sıkkın benim
çok sinirliyim çok
bu heriflerde iyice kendilerini nimetten saymaya başladılar ha..biz bebek diye üstünde durdukça bunlar da kendilerine yoruyolar..benimki de bazen öle yapıyor..kafasını kırasım geliyor
Kaynımın iflas ettiğini daha önce anlatmıştım ya sizlere bize bir yığın borç harç falan kalmıştı.ben güya bu hafta işten ayrılacaktım.
allah yardimcin olsun canim,söyliycek bisey bulamiyorum,zor bir durumKaynımın iflas ettiğini daha önce anlatmıştım ya sizlere bize bir yığın borç harç falan kalmıştı.ben güya bu hafta işten ayrılacaktım.
benım de basımda var b sorumsuz kaynbirader canım Allah beterınden saklasın onun da borcu bıtmıyo salak herıfın kredı cektık hala para ıstıyo eşime dedım konus kardesınle bizden ona ekmek cıkmaz babasına soyleyemıyo gızlı borc yapmış. git konus dedı eşimde babama söyle..Aman kızlar ben alıştım bunlara...evlendim 2 gün sonra başladı benim sıkıntılar.geçen ayki düşüğün sebebide stres ve yorgunluktanda olur dedi doktor.geçen ay kredi çekti diye eşimle bir hafta küsmüştük bir sürü kavga dövüş falan olmuştu.sebebi onlar oldu yine bebeğimin. Bu ayda bu sıkıntıları başladı.hiç bitmiyo dertleri.kaynım gitti kadınlarla yedi içti derdi bizi buldu.ev bulurlarmı bulana kadar ne yaparlar hiç bilmiyorum.bilmiş kaynıma göre ev bugün satılmaz diyodu çünkü ilk satışta gitti ev.offf..
Aman kızlar ben alıştım bunlara...evlendim 2 gün sonra başladı benim sıkıntılar.geçen ayki düşüğün sebebide stres ve yorgunluktanda olur dedi doktor.geçen ay kredi çekti diye eşimle bir hafta küsmüştük bir sürü kavga dövüş falan olmuştu.sebebi onlar oldu yine bebeğimin. Bu ayda bu sıkıntıları başladı.hiç bitmiyo dertleri.kaynım gitti kadınlarla yedi içti derdi bizi buldu.ev bulurlarmı bulana kadar ne yaparlar hiç bilmiyorum.bilmiş kaynıma göre ev bugün satılmaz diyodu çünkü ilk satışta gitti ev.offf..
Aman kızlar ben alıştım bunlara...evlendim 2 gün sonra başladı benim sıkıntılar.geçen ayki düşüğün sebebide stres ve yorgunluktanda olur dedi doktor.geçen ay kredi çekti diye eşimle bir hafta küsmüştük bir sürü kavga dövüş falan olmuştu.sebebi onlar oldu yine bebeğimin. Bu ayda bu sıkıntıları başladı.hiç bitmiyo dertleri.kaynım gitti kadınlarla yedi içti derdi bizi buldu.ev bulurlarmı bulana kadar ne yaparlar hiç bilmiyorum.bilmiş kaynıma göre ev bugün satılmaz diyodu çünkü ilk satışta gitti ev.offf..
benım de basımda var b sorumsuz kaynbirader canım Allah beterınden saklasın onun da borcu bıtmıyo salak herıfın kredı cektık hala para ıstıyo eşime dedım konus kardesınle bizden ona ekmek cıkmaz babasına soyleyemıyo gızlı borc yapmış. git konus dedı eşimde babama söyle..
önüne baka baka gitti salak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?