Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben başliim o zaman
canım çok sıkkın benim
yumurtlama zamanım olduğunu bile bile pis koca döndü totosunu uyudu
çok sinirliyim çok
bu heriflerde iyice kendilerini nimetten saymaya başladılar ha..biz bebek diye üstünde durdukça bunlar da kendilerine yoruyolar..benimki de bazen öle yapıyor..kafasını kırasım geliyor

yooo dogru vallahi,onlarin kafalarinda cocuk sikintilari yoktuki,aksama kadar bag bahce,ev,yemek bulasik,aksamada koca,ohhh gelsin bebisler

diyorum bazen eşime bir ufak arsa alsak ta eksem biçsem :) kafamı meşgul ederim en azından.. benim annem öyle yaptı en sonunda.. kendi de muhasebeci iş yerine yakın bahçeli villa aldı.. işten erken çıkıyo ( kendi kendine patron- patronları karışmıyo yani) gidiyo iki çapa atıyor, biraz suluyor.. diyorum ki anne dinlen biraz beynin iflas edecek.. vücudun dayanmaz diyorum.. yok diyor.. ben burda stresimi atıyorum yoksa çıldırırım sürekli işi düşünürüm.. diyor..
herkese lazım böyle bişey

Kaynımın iflas ettiğini daha önce anlatmıştım ya sizlere bize bir yığın borç harç falan kalmıştı.ben güya bu hafta işten ayrılacaktım.
Az önce aradılar kayınvalidemlerin evini icradan satmışlar.ortada kaldılar hepsi.bizede geçen ay daha kredi çektirmişlerdi biz öderiz diye.artık oda yalan oldu bize krediyi ödemezler kendilerine kira parası yaparlar
tabi bende enayi gibi çalışmaya devam ederim.bu gidişle kızlar benim bebeğim falan olmaz.hayatımda stresten başka bişey yok. çok moralim bozuk çok..ne yapacaklar şimdi hiç bilmiyorum

of ya işten çıkmak da yalan oldu sana
ne düşüncesiz insanlar var ya !!!
Allah yardımcınız olsun
aman eşinle tartışma boşver bide ona stres yapma
sen de mi kalırlar ev bulana kadar ?

offf çok ağır olmuş ya..geçen aydan da hatırlıyorum kredi çektiğinizi...canım yaa Allah yardımcınız olsun.

doğru dedim koprina bizim nesilin erkeklerı ghenelde hep bu gdo dan oluyo gdolu domatesten. domates birebir erkek üremesini etkılıyormuş. kımbılır gdo nezamandan berı var bız yenı farkedıyoruz.

ben başliim o zaman
canım çok sıkkın benim
yumurtlama zamanım olduğunu bile bile pis koca döndü totosunu uyudu
çok sinirliyim çok

aynen benim koca da aynısı yaptı uyuz bunlar ya uyuz uyuz

bu heriflerde iyice kendilerini nimetten saymaya başladılar ha..biz bebek diye üstünde durdukça bunlar da kendilerine yoruyolar..benimki de bazen öle yapıyor..kafasını kırasım geliyor

aynen

canım Allah kolaylık versın strese girme hersey olacagına varıyor zor bir durum

ayh.. bol bol çikolata falan yidirin.. ben geçen akşam keçiboynuzu kaynattım suyunu içirdim kocişe... içirmez olaydım artık ondan mıdır nedir bizimki akşam kudurdu.. ben de perşembe kontrole gideceğim için NO ilişki dedim .. kızlar akıl verin bana.. ben daha önce muayeneye gitmedim de.. :18: (gerek duymadım)
nette okuduğuma göre.. kontrole adet bittikten sonra ilişkiye girilmeden muayeneye gidilir diye okudum da.. aydınlatın biraz beni

Aman kızlar ben alıştım bunlara...evlendim 2 gün sonra başladı benim sıkıntılar.geçen ayki düşüğün sebebide stres ve yorgunluktanda olur dedi doktor.geçen ay kredi çekti diye eşimle bir hafta küsmüştük bir sürü kavga dövüş falan olmuştu.sebebi onlar oldu yine bebeğimin. Bu ayda bu sıkıntıları başladı.hiç bitmiyo dertleri.kaynım gitti kadınlarla yedi içti derdi bizi buldu.ev bulurlarmı bulana kadar ne yaparlar hiç bilmiyorum.bilmiş kaynıma göre ev bugün satılmaz diyodu çünkü ilk satışta gitti ev.offf..

hayret bişey ya.. büyük konuşmiyim yine de.. bukadar mı düşüncesiz olunur ya.. hem ev hacizlenmiş.. hemde siz kredi çekmişsiniz.. bukadar fazla batmadan U dönüşü yapamamış mı.. yoruma da gerek yok herşey ortada.. benim annem ben daha eşimle tanışmadan bile derdi bana.. kızım kime evlenirsen evlen bana da uzak ol eşinin ailesine de.. dertleri hiç bitmez demişti.. seni özledikçe yanına gelir görürüm 1 gün giderim demişti.. çok ta haklıymış..

allah yardimcin olsun canim,söyliycek bisey bulamiyorum,zor bir durum

benım de basımda var b sorumsuz kaynbirader canım Allah beterınden saklasın onun da borcu bıtmıyo salak herıfın kredı cektık hala para ıstıyo eşime dedım konus kardesınle bizden ona ekmek cıkmaz babasına soyleyemıyo gızlı borc yapmış. git konus dedı eşimde babama söyle..
önüne baka baka gitti salak.

gerçekten Allah yardımcınız olsun canım. insanın dertsiz başına dert açar böyleleri zaten. Umarım daha fazla bulaşmazlar size

kavga dövüş derken ?
şiddet yok değil mi ilişkinizde?
kaynın ve kayınvaliden ise tek kelimeyle yazık...
elalemin kızının günahına giriolar

ıkı yıllık okulu 4 senede bitiremedi
sımdı özel okulda okuyo beyefendı
derdi bitmiyo anlayacagın
kapım calındıgında gözden bakıyorum o gelmısse dıyorum tamam gene bişey ıstemeye geldı
hal hatır sormaya geldiği yoktur hiç.
gıcık oluyorum ona ıyyy

size güvenmistemi borc yapmiss.borc yapan yaptigi gibi ödesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…