Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

sanırım çoğumuzun böyle kayınbirader sıkıntısı var.. bizimki de çok sorumsuz.. o askerdeyken biz onun ve eşinin telefon borçlarını ödedik.. askerden gelince de kendi birikimimizle düğünlerini yaptık.. helal olsun da.. şimdi de çekildi kendi yuvasına kendinden başka da kimseye hayrı yok.. kayın babası da ev verdi nasıl olsa bizle ilişkiyi kesti nerdeyse..

ben bu durumda kusura bakmasınlarda SALAK kocalara kızıorum.
adam gibi okur kardeşin destek olursun olmak zorundasın
ne biliim çalışır çabalar ama olmaz niyetinden emin olursun çoluk çocuk vardır yardım edersin ama
salaklık yapacaklar ben evimin düzenini bozdurcam KOMİK
neden duramıolar önünde bu işin

size güvenmistemi borc yapmiss.borc yapan yaptigi gibi ödesin
tam bi sorumsuz yarıyıl tatılınde işe girdi bu
3 gun çalıştı 4. gune dayanamadı patron herseyı yaptırıyomuş beyefendıye
biz nası para kazanıyoruz zannedıyo acaba büyüyecek de adam olacak pötim
bide aile tarafından şımartılan çocuk konumunda
okadar borcun içinde pahalı marka ayakkabı istiyo
hem calısmıyo hem istiyo
ne denir artık....

benimki de öyle olacak beyefendı nın askerlıgı var sırada daha evlenecek daha basımız agelecek cok sey var bızım cook

kocam fazla vicdanlı benım ben olmasam vururlar ensesıne alırlar ekmegını ama karsı taraf onun gıbı saf degıl ona dıyorum Allahım beni sana göndermiş ömrün boyunca badigardınım aşkım diyorum

Egosunu tatmin ediyor.. bunlar da hep ailenin yetiştirmesinden kaynaklanan şeyler.. bizim kaynanam da hep beni uyarır ama kızım onlar nazlı büyüdü onu sevmez şunu sevmez.. bir gün dayanamadım.. senin çocukların varsa dedim benim de bir ana doğurmuş dedim.. ben de nazlıyım o benim nazımı çeksin dedim.. tabi eşimle bir sıkıntım yok ta.. güya kaynanacık nasihat ediyor.. ben ise öyle şeyleri sevmem.. hani olur ya bazı anneler sadece kendi çocuğunu parlak mükemmel görür.. ona çok uyuz olurum

kaynı olan herkes çekiyor kızlar galiba. bizimki de evlendi paraları altınları yediler içtiler.ilk geceden çocuk oldu.eltim çıktı işten.ye iç borç oldu dağ gibi. kaynanama kaç defa kredi çektirdiler.emekliliğine 3 sene var çıktı işten aldı tazminatı kapattılar borçları. 1,5 sene geçti üstünden şimdi yine birikmeye başladı borçlar.eltim çalışmıyor yolda bir çocuk daha var.. offfffffff offf.. biz çalışırken düşünüyoruz nasıl üstesinden geleceğiz diye millet alışmış ondan bundan borçla yaşamaya.. benim eşimde veriyordu abisine para.en sonunda patladım. herkes ayağını yorganına göre uzatsın ayarını bilmeyen gelmesin sakın benim kapıma dedim. bu ne ya onlar yiyecek içecek biz sıkıntıya gireceğizzz aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kavga dövüş derken ?
şiddet yok değil mi ilişkinizde?
kaynın ve kayınvaliden ise tek kelimeyle yazık...
elalemin kızının günahına giriolar

yok cnm..ne şiddeti..ben bağırır çağırırım eşim cevap bile vermez çoğunlukla.ADAM BİLİYO ARTIK AİLESİNİ AMA NE YAPSIN BİR YANDA AİLESİ BİR YANDA BEN.MECBUR ONLARADA YARDIM EDİYO.KAYINVALİDEM BAŞLIYO DUYGU SÖMÜRÜSÜNE..BEN ÇOK YAŞAMAM 2 YIL YA YAŞARIM YA YAŞAMAM.ABİNELE KOPARSANIZ HAKKIMI HELAL ETMEM FALAN FİLAN...
BİZİMKİDE HEM BATTI HEMDE EŞİYLE BİZDEN DAHA HAVALILAR.BİLMİYORUM YA...BANA BU GİDİŞLE HAYAT BOYU HUZUR YOK.YA ÇEKİP GİDİCEM YADA ÇEKİCEM.EŞİMDEN YANA BİR SIKINTIM YOKKİ NEREYE GİDEYİM.

alem kadın :) biz bodyguard oluyoruz da.. kaynanaların gözünde de kötü gelin olmuş oluyoruz.. artık onu da takmıyorum.. sadece eşimin annesi diye saygı duyuyorum.. fazla içli dışlı olunca afedersin boku çıkıyor

cnm al karşına konuş bence
bak ben bebeğimi kaybettim bu stresden de
milletin bi yerini yamamak için ben elalemin ağız kokusunu çekiorum de
bu kredi son olsun bunu ödeyelim ama daha da bişeye karışmayalım de
ne bu ya yazık çalış çabala sorumsuza gitsin herşey oh ne güzel memleket

[

bak benımkısı cok ıyıdır dıgerlerıne göre ama en basıtınden bişey anlatayım sana koprınacım;

biz evlılık hazırlıgı yaparken evın herseyını hazırladıgımız dönem

eksıklerı belırledım
kaynanam dedı kı ne var eksık
bende eşime mandal almasını söylemiştim çamasır yıkamam gerekıyodu evde mandal yok asacak
canım dedım suradan ıkı paket mandal alırmısın
oda o arada almış içeri girdi
ah benım yavruma bak aferın sana bak mandalın eksık oldugunu görüp almış benım oğlum bitane bitane dedi

ula bırak mandalı
evde hıc camasır yıkanmasa adamın dıkkatını cekmez
dedım anne ben soylemıstım mandal almasını bılırsın erkekler boyle seylerı dusunemezler dedım (aslında gereksız bı acıklamaydı ama baştan ipleri sıkı tutmak istedim)

öyle erkek anneleri yaa
dün söledim tannsel e görmemişinizdir
bebek olma sıkıntısı yaşadığımızı anlatıo eşim
döndü bana neyin var dedi
toz kondurmazlar mikemmel oğullarına

öyle erkek anneleri yaa

hehe evet gördüm ben. birden söylemeseydin bende değil oğlunda var diye.

aynen.. eltim ile kayınım 7 yıldır birlikteler.. 1 bucuk yıldır evliler.. ben 3bucuk.. yani eltim benden önce de vardı.. ve bana bir gün dedi ki benim kayınvalidemle yakın olduğum kadar sen yakın olamazsın, biz birbirimize herşeyi paylaşırız dediii. tabi ben de dedim içli dışlı olmayı sevmiyorum herşey tadında olması daha iyi benim için dedim..
biz kaynanamla 2 yıl oturduk.. kayınım da evlenince biz ayrıldık... onlar kaynanamla beraber oturdu.. ama ne yazık ki birinci ayda dertleri başladı ve 8-9 ay anca dayandılar.. şimdi sadece selamlaşıyorlar kayınvalidemle.. bir gün diyecem ki hani çok samimiydiniz de neden bu haldesiniz diye.. ama neyse diyorum sonra da.. ben seviyemi düşürmeyim en iisi..
baştan nasıl mesafeli isem şimdi de öyleyim.. tabi ii gelin ben oldum bu arada

bende dün kaynanayi arkadasina biraktim arabayla,o gittig arkadasida eltimlerle yan yanyana oturuyo,arabadan inerken dedigi lafa bakarmisin,x lerin asansörü bozuk,asaya inmeye üsenirmis,kimseyi bulamazsa ben onu almaya gidecekmisim,azicik dötü erir diyesim geldi dedim ama bazi seylere susuyosun

aynı durumdayız seninle..ama benim eşimin hayır diyememe gibi bi problemi de var..görmüyor adam hiç bişey görmüyor..ben de çok çektim daha da çekecem biliyorum..
kaynım benim de aynı..sorumsuz şımarık tembel..markasız giyemez beyimiz bi de eşimle dalga geçer ucuz bunlar diye..bi keresinde eşime çakma bi tişört aldım uygundu ama anlaşılmıyordu çakma olduğu..kaynıma da aldım..çakma olduğunu öğrenince ne desin evde giyerim..daha da ona bişey almam velet ne halt ederse etsin..ama başımızı çok ağrıtacak biliyorum..
sürekli tartışma çıkıyor bazen üst üste para istiyorlar , gönderiyor eşim..düzenimiz bozuluyor huzurumuz kaçıyor..kavgalar çıkıyor ama onların ruhu bile duymuyor..çekip gitsem diyorum hem kocamı seviyorum hem de böyle bi sebepten ayrılmayı gururuma yediremiyorum..bu aralar iyiyiz çok şükür 2 aydır istemediler..bakalım..

iyi demişsin cnm

valla ben huzurlu olayımda bunu badigardlıkla saglamaya razıyım cnm. aynen oyle boku cıkıyo

öyle erkek anneleri yaa

bız de bahsetsek allah bılır aynı sey olucak
oyuzden soylemedık
ben endometrıozısten amelıyat oldum ya
bide süşük yaptım baştan kusuruyum cahıle nasıl anlatacaksın
benım oglum saglam olmasaydı tutmazdı ılkı
sende bı sorun var heralde kı düşük yaptın derler
amelıyatta olduk sicil kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…