Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

benim kaynım da var
ama hem yurt dışında taa amerika da :)
hemde candır can
çok iidir
zaten arkadaşım benim o :)aynı yerde çalışıoduk o abisi ben ahahahah

Valla kızlar sağolun hepiniz.allah razı olsun.derdimi paylaşıyosunuz..ama sizlerdede der çokmuş cnm.

valla sen bir ah ettin biz bin ağladık :) herkesin bir kaynana kayın problemi varmış meğer de.. sizinki biraz fazla ciddi.. allah kolaylık versin.. bolbol dua ederiz

valla sen bir ah ettin biz bin ağladık :) herkesin bir kaynana kayın problemi varmış meğer de.. Sizinki biraz fazla ciddi.. Allah kolaylık versin.. Bolbol dua ederiz

saol cnm..varlığınız yeter...hayat işte herşey bizim için.rabbim can sağlığı versin..sağlığımız iyi olsunda borçlarda ödenir.çünkü çok kırkuyorum kayınvalidemle kayınpederime birşey olacak diye.biri şeker hastası biri tansiyon.gene canları sağolsun ne diyim

evet bazı seylere susuyosun
ama senın kadar fedakar diilim ben ya heralde bi laf söylerdim

yok zıpladı koca onla alakası yok anne ben dedim ya die
eşim sölüo bu arada sperm sayısı vs die
hala bana neyin var dio kadın :)

kaynanana bunu armağan ediyorum

uzakta olduğu içindir CAN... fazla yakın olunca karışıyor hatlar
yakında iken solu can oluyolar evet.

yok o candır da karısı fenaaa
cadı manyak
hehe

bir de no money eklemeye unutmuşum :)

yes baby

hahah :) eltisini seven var mı aramızda ?

ben hiç sevmiyorum..şu an yaşadıklarımın %80 sebebide o çünkü.
Markalı giyinirdi kuaförden çıkmazdı.anca hava atardı etrafa.kocasını takip etseydi hava atacağına şu an bu durumda olmazdık.
Birde hala hava derdinde.daha dün akşam anlatıyodu lazerli epilasyona başlamış yeni bir yer bulmuşda.gelde yolma saçını başını.gıcık şey.

oha çüş yuh
e artık yolarsın sen onu lazer epilasyon niyetine

bende 2 tane var. birincisinden öğğğğğğğğğğğğğğğ nefret ediyorum. diğeriyle kardeş gibiyiz onu çok seviyorum

hıhıh.. bende 1 tane var ... ama olmaz olaydı.. çıkarcı.. aynı ortamda olmayı hiç sevmem.. hep kendinden sülalesinden bahseder.. hafta sonu iki gün bizde kalması gerekti.. illallah ettirdi.. bıdı bıdı bıdı.. abisiyle görüşemiyomuş gelin yüzünden de falan da filanda.. bir ara bizim kayınımla eşim pek sık görüşemiyodular eltim yüzünden ben de bi laf patlattım o öle diyince.. yaa nekadar kötü birşey gelin yüzünden iki kardeşin görüşememesi.. herhalde aptal değildir ya okadar da anlamıştır laf soktuğumu.. içimden de oooh olsun dedim

kızlar bi adam geldı suan polıklınık randevusu ıstıyo randevu defterı dolu dr verıyo randevuyu
ben itfayecıyım pozitif ayrımcılık istıyorum dıyo
durumua cıl degıl turp gbı
hayatım alt ust oldu diyo
randevular 2011in temmuzunakadar dolu : yer yoh anam yer yohhh
ya boyle bişi bilmeyıpte bilmiş olanlara gıcı oluyom speakerlerden birni fırtlatiyimmi kafasına?

Son düzenleme:
evet bazı seylere susuyosun
ama senın kadar fedakar diilim ben ya heralde bi laf söylerdim

kaynanana bunu armağan ediyorum

yakında iken solu can oluyolar evet.

hehe

yes baby

canim ben biriktiripte söyleyenlerdenim,bazencevap veriyorum pat diye bazende dolduruyorum keseye ,hatta gecenlerde tartistik ,bir kac gün yüzüne bakmadim,gitmedim hic,senden duyduklarimi öbürkülerden duymadim hic diyo,düsenebiliyomus,bende dedimki sen laf sokarken ben susamam,sana kendimi mi kücük düsürtecem dedim,o da dediki,kapinin arkasinda vileda sopasi var,onuda al kafama bari vur dedi,eeee birikim napiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…