Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

vayy kaynana dedikodusu yapıyoruz haa
bende yorum yapayım, iyi kaynana yoktur, idare eden ve edemeyen geli vardır. ama iyi elti vardır, mesela benimki

bilgisayar başında durmaktan aynen bende öyle oluyorum, umarım ciddi birşeyin yoktur.. ayrıca doktor bana gözlüksüz bilgisayara bakmamamı söylemişti de.. sallıyorum bende.. göz hastalıkları da ihmale gelmez.. beyni etkiliyor çünkü

hehe bana da öyle dedi ama bende bakıyom bebik gelene kadar beyin gidecek desene

hehe bana da öyle dedi ama bende bakıyom bebik gelene kadar beyin gidecek desene

üşenmesem takacam da.. kim gidip alacak yatakodasından gözlükleri :) ama bilgisayarın başındayken göz damlam yanımda duruyor :82::82: belli bir süre sonra yanma yapıyor gözlerim

bende öyle tahmin ediyorum ,bilgisayardan her halde:126:

vayy kaynana dedikodusu yapıyoruz haa
bende yorum yapayım, iyi kaynana yoktur, idare eden ve edemeyen geli vardır. ama iyi elti vardır, mesela benimki

hıh aynen canım.. idare eden & edemeyen gelin var... eltiler için birşey diyemem.. bende durum farklı oldugu için

ula oda ne tip bişimiş la nıye kü

kız benim kociş temizlik firmasında müdür... ama şimdi daha iyi bi teklif aldı onu düşünüyoruz işte gitsemi kalsamı annesine ne söylemek istese araya bişey giriyo falan en sonunda bizimkide patladı ya yeter artık hep kendi sorunların yok azcıkta beni dinle diye... onu bana söylüyor bende iş teklifini anlatacaktı falan dedim... neysee aa kabul etsin tabi ben UTANIYORUM OĞLUN NE İŞ YAPIYO DİYİNCE TEMİZLİKÇİDE ÇALIŞIYOR DEMEYE dmezmii.... sanki benim kocam evlere gündeliğe gidiyorr bende dedim ama orda müdür... sonuçta 50 çalışanlı bi firmada müdür senin oğlun.... ben kocamla gurur duyuyorum... o oğlunu beğenmiyor ona taktım işte

benim kaynanm ve görümceler canavar ayni he4p idare ettim artik yiterrrrrrrrrrrrrrrrrrreskisi gibi senli benli konusmiycam ben alttan aldikca onlar üstüme geldilerrr bundan sonra ne rderlerse desinler yok anam bitti onlara verdigim degeri bilmediler bende simdiden sonra vermiyorummmmm
fakat eltim bir numaraaaaaaaelticigim snei cok seviyorummm iyiki varsinnnnnnnnnnnnn

yiter ya yiterrrrrr dişe diş kana kan herkesin bi sabrı var tabii çatlatmasınlar..
bende çoookkk seviyorum eltimi yawwww

kızmakta haklısın canım... işin kötüsü olmaz sonuçta alnının teriyle evine helal para kazanıyor.. holdinglerdekileri de görüyoruz.. hani derler ya kimin eli kimin götünde belli değil öyle yerlerde.. kaynanan da çok uçmasın..
bizimkinde de aynı durum.. te işte ben çok istedim oğlum masa başında takım elbiseli temiz gömlekli çalışsın, böyle tozlu paslı gezmesini istemezdim.. ooy oy.. ben memnunum valla..

adam dediğin gerektiğinde ekmeğini taştan da çıkartacak.yok öyle iş seçmece. ne oldum değil ne olacağım dünyası.Düşmez kalkmaz bir Allah demişler. helaliyle kazanıyor mu tamam.ne iş yapıyorsa yapsın.

aynen öyle canımm... ya önemli olan alın teri dediğin gibi... bide benim kocamın uzmanlık alanı personel departmanı şimdiye kadar 4 firmada 10 yıl personel müdürü olarak çalıştı... ama ilk evlendiğimiz yıl kriz nedeniyle işten çıkarıldı bi dünya borç harç hemen iş bulmadı ve gittiii HAMALLIK yaptı... ben onunla gurur duyuyorum herkes yapmaz... hatta iş için gittiğinde iş tecrübelerini sormuşlar oda sağda solda çalıştım dedmiş işe girmek için... ama şimdi bak yeniden işine girdi hatta daha süper bi firmadan teklif aldı ALLAH BÜYÜKK biz sabrediyoruz...

hakkınızda hayırlısı canım, inşallah herşey gönlünüzce olur..
biz de şimdi dükkan açıyoruz.. kaynana da demez mi daha erken açsaydın dükkanı evlenmezdim.. sanki biz ona git evlen dedik.. para hastası resmen.. kendi emekli maaşı kendine yetmiyordu 600-700 alıyor.. aylık en az 300-400lira sadece bakım kremlerine harcıyordu bizimleyken .. gerçi çoğu zaman biz alıyorduk onları.. ve bir kuruşuyla eve birşey almazdı.. ve hep ben size yardım ettim der.. bizim yanımızda durması hep zarar verdi bize.. tabi ki başımın üstünde herzamna yeri var da.. kendini beğenmiş işte..
evlendi ya adam da birazcık paralı.. gitti zayıflatma yatağı aldırdı kendine :96::96::96: adamcağıza üzüldüm :) 5000tl .. ben rüyamda bile bir yerde görmüyorum okadar parayı bir yerde.. hareket etmeden zayıflayacakmışmış.. ne diim ben:90::90::90::90:

insanin suskunlugundan nasil yaralaniyorlar ben kötü konusmayayim diyorum onlar ustume geliyor tatili bana zindan ettiler resmen yaa
esimde gelmemisti benleee
onundan yoklugundan yararlanippp daha da beter ettiler e
sinden ayiricam dedi durdu valla esimde telde agzinin payini bir guzel verdiiiii oturdu dötünün üstüneeeeeeee
yalanlari kötulukleri kendi ustlerinde kaldiiii
alma mazlumun ahini cikar aheste ahesteeeeeee

anacim benim kaynada dirdir kaynatami kanser etti edigi dudugu duyurdu eve sigdirmadi adami yaaaaaaa kötzülere birsey olmuyorrrrrrr olan iyiye oluyorrrr

aynen canım... bizimkide parayı çok sever ondan zaten bütün sorunlar ya.. neysee... aman boşver siz yapın yapacağınızı nasılsa evlenmiş gitmiş... Allah kocasına sabır versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…