- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.101
ahahahahahaha
kadının çenesinden gitmiştir adamcağız
Hepsine Allah rahmet eylesin
yok canım benim öyle bişey demek istemedim bende.. zaten benim de kayınbabam 16 sene önce vefat etmişş.. aklımca diyorum kaynanamın dırdırından hasta olmuş gitmiş.. iyileri allah yanına erken alır derler ya.. öyle işte
evet tatlım ekım ayında da sıklusun 32. gununde olmuştum 4 gun gecıkmışti.havalar bu aralar soğudu ya , belki de onun etkisinden gecikmiştir.. tickerine göre 2 gün gecikmiş görünüyor.. fazla da değil.. zaten biliyosun doktorlar da diyor 7güne kadar gecikmeler normal ondan sonra gebelik için şüphelenebilirsiniz diyee
evet iyiler çabuk gidermiş...
benim eltimde bi iyi bi iyiiiiii amaaannn anlatamam yani...
çok yaşamaz inşallahhh....
ayy yeri geliyo kendi ogullari bile cekemiyo,esim benim kadar ilgilenmez bile annesiyle,ben kayinpederim vafat edince daha bi ilgilenir oldum,yalniz,pskolojisi bozuk diye,ama kadin vir virda vir vir,bazen esim bile diyo rahmetli babacigim nasil dayandi diye,adam kisin sogugu demezdi,habire disari atrdi kendini,dolasir gelirdi
evet tatlım ekım ayında da sıklusun 32. gununde olmuştum 4 gun gecıkmışti.
anam beni de kopardım deme gulum öyle mazallah bız bahtsız bedevıyız bızden cıkıverır mazallah.
kaynanamla sıkıntım yok diyen varmı yaw?
kaynanamla sıkıntım yok diyen varmı yaw?
bizde allahtan görümce derdi yokk,bazen diyo keske bi tane kizim olsaydi diyo,bende iyiki yok bos ver diyorum,görümce kahri cekemezdik diyiorumbazende diyo gelinlerim ogullarimdan daha merhametli diye,o zamanda kiyamiyorum
bir zamanlar hatta düne kadar BENN... ama bugünlerde çok sinirliyim o hanıma karşıı deli etti beni... canım kanatsız melek kocacığımı eleştiriyor diye kızdım
kizlar bu elti,kaynana,kayin,görümcelerin dertleri anlat anlat sabaha kadar bitmezzzelma yok bugün farkindamisiniz:44:
hayır bide bana söylüyorr.... Kocamı bana şikayet ediyor
günaydın kızlar ne o kaynanalarımı çekiştiriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?