Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ahahahahahaha
kadının çenesinden gitmiştir adamcağız
Hepsine Allah rahmet eylesin

ayy yeri geliyo kendi ogullari bile cekemiyo,esim benim kadar ilgilenmez bile annesiyle,ben kayinpederim vafat edince daha bi ilgilenir oldum,yalniz,pskolojisi bozuk diye,ama kadin vir virda vir vir,bazen esim bile diyo rahmetli babacigim nasil dayandi diye,adam kisin sogugu demezdi,habire disari atrdi kendini,dolasir gelirdi

valla aynen katılıtorum sana allah geridekilere sabır versin mekanları cennet olsun

evet tatlım ekım ayında da sıklusun 32. gununde olmuştum 4 gun gecıkmışti.

evet iyiler çabuk gidermiş...
benim eltimde bi iyi bi iyiiiiii amaaannn anlatamam yani...
çok yaşamaz inşallahhh....

anam beni de kopardım deme gulum öyle mazallah bız bahtsız bedevıyız bızden cıkıverır mazallah.

kaynanamla sıkıntım yok diyen varmı yaw?

bizde allahtan görümce derdi yokk,bazen diyo keske bi tane kizim olsaydi diyo,bende iyiki yok bos ver diyorum,görümce kahri cekemezdik diyiorumbazende diyo gelinlerim ogullarimdan daha merhametli diye,o zamanda kiyamiyorum

bizde allahtan görümce derdi yokk,bazen diyo keske bi tane kizim olsaydi diyo,bende iyiki yok bos ver diyorum,görümce kahri cekemezdik diyiorumbazende diyo gelinlerim ogullarimdan daha merhametli diye,o zamanda kiyamiyorum

ah işte, allah için.. 3 tane görümcem var pırlanta gibiler... görümcem değil de ablalarım gibiler, en ufak bişer olsa hemen yardıma koşarlar, bende onlara karşı öyleyim.. çok severim onları.. kaynanam bunu da çok kıskandı.. gelinim ya sonradan gelenim ya.. kızlarıyla çok iyi anlaşıyorum ya.. aaah ah..

kızlarr herkse selamun aleykumm nasılsınz ben geldımm gırmıcektım aslında coook stres oluyo bana ama anca bu kadar dayanabildimmm 10 aralık tı regl gunum henuz bısı yok dun dayanaamadım ucuzzz bı test alıp yaptımm sonuc nagatiff yinee coook uzuldumm sızlerde ne var ne yokk

ya benim dünden beri bas dönmesi gibi degilde sanki basim sallaniyo gibi oluyo,kafami cevirdigim yattigim uzandigim zaman,tansiyonuma bakiyorum normal,adetimde yeni bitti,acaba bi seylerimmi eksik ki,iki 3 haftadirda gözüm seyriyo,bir kac gün gitti,ohh gitti dedim yine basladi noliyyy anlamiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…