Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

selam kızlar geçmişi okudum da herkes eltilerden dertli benimkiler kardeş gibiler saolsunlar kaynanamda iyidir kayınbabam geçen hafta vefat etti çok üzgünüm babam gibiydi

benim kayin pederimde cok iyiydi rahmetli,kaynanam konusmayi cok seviyo,oooo bi görseniz her seyi o biliyo sanki,

selam kızlar geçmişi okudum da herkes eltilerden dertli benimkiler kardeş gibiler saolsunlar kaynanamda iyidir kayınbabam geçen hafta vefat etti çok üzgünüm babam gibiydi

başınız sağ olsun,
zaten kayınbabalara laf dokundurmadık.. kayınlar ve kayınvalideler! hayat devam etmek zorunda

kızlar ayaklarım donmaya vasladı çift çorabım ve içi elyaf çizmemin içinde benimkisi geliiiiiiii
gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gebelık belırtısı degıl
ama eger öyleyse höh diyorum

ben ne laf sokabiliyorum nede bişi diye biliyorum kendisi evlendigimizden beri bir tuhaftı megersem eşimle evleniyor diye bir tuhafmış nişanlıyken anlaştırmadı evlendikten sonra eşim itiraflar etti birazcık meger beni istemiyormuş yeme içme bir degil diye neyse bende sogudum artık zaten fazla görüşmüyorum alt katta oturuyor kendisi bizimkide para altın canlısı onun için sindiremiyor zaten yiyemiyor diye tabi böyle konuşınca bir tuhaf oluyor ama her yaşadıgımıda anlatmak zor yazarsam roman olur herhalde ben pek samimi degilim ama eşimi görüştüyorum o inmese bile indiriyorum çünkü inmese ben indirmiyor oluyorum kızlar yani herkeste ayrı bir sıkıntı var of offfff

bizimki de tam tersi ben eşime kızarım annesine ters bir şey söyleyince. çok seviyorum kaynanamı. annemden ayırmam asla. Allah yokluğunu göstermesin. benimki gibi kaynana bulamazsınız çatlayın emi

bencede kesin öyledir bizimki kayın pederimide etkiliyor yapıyor yapıyorlar sogutuyorlar kendilerinden sonrada bize bakmıcanızmı diyorlar ben nediyeyim şimdi

kızlar ayaklarım donmaya vasladı çift çorabım ve içi elyaf çizmemin içinde benimkisi geliiiiiiii
gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gebelık belırtısı degıl
ama eger öyleyse höh diyorum

havalar bu aralar soğudu ya , belki de onun etkisinden gecikmiştir.. tickerine göre 2 gün gecikmiş görünüyor.. fazla da değil.. zaten biliyosun doktorlar da diyor 7güne kadar gecikmeler normal ondan sonra gebelik için şüphelenebilirsiniz diyee

ohhh yerim kaynananı
bu arada bende çok severim hiç bişeyini görmedim Allah için
arada erkek annesi damarı tutuo o ayrı :)
tannselim bişi yok dedikodu :)

başınız sağ olsun,
zaten kayınbabalara laf dokundurmadık.. kayınlar ve kayınvalideler! hayat devam etmek zorunda
saol canım bizdede ilk zamanlar problem olmuştu geçti o günler iyilerin arkasından iyi kötülerin arkasından kötü konuşulur herkes çektiğini bilir sizlere sitem etmedim ki yanlış anlaşıldı heralde

saol canım bizdede ilk zamanlar problem olmuştu geçti o günler iyilerin arkasından iyi kötülerin arkasından kötü konuşulur herkes çektiğini bilir sizlere sitem etmedim ki yanlış anlaşıldı heralde

yok canım benim öyle bişey demek istemedim bende.. zaten benim de kayınbabam 16 sene önce vefat etmişş.. aklımca diyorum kaynanamın dırdırından hasta olmuş gitmiş.. iyileri allah yanına erken alır derler ya.. öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…