- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.081
selam kızlar geçmişi okudum da herkes eltilerden dertli benimkiler kardeş gibiler saolsunlar kaynanamda iyidir kayınbabam geçen hafta vefat etti çok üzgünüm babam gibiydi
selam kızlar geçmişi okudum da herkes eltilerden dertli benimkiler kardeş gibiler saolsunlar kaynanamda iyidir kayınbabam geçen hafta vefat etti çok üzgünüm babam gibiydi
benim kayin pederimde cok iyiydi rahmetli,kaynanam konusmayi cok seviyo,oooo bi görseniz her seyi o biliyo sanki,
hı ya... biz koşturuyoruz onlar ii oluyor.. boşver, eşin iyi demiş! bazen bende kaynanama kızınca eşime söyleniyorum da.. sonra da kendi kendime diyorum ki, dur biraz.. iyi kötü o onun annesi çöpe atacak hali yok ya, kimi kime şikayet ediyorum.. o da zaten kırk yılda bir oluyor çok birikince..
benim kayin pederimde cok iyiydi rahmetli,kaynanam konusmayi cok seviyo,oooo bi görseniz her seyi o biliyo sanki,
kızlar ayaklarım donmaya vasladı çift çorabım ve içi elyaf çizmemin içinde benimkisi geliiiiiiii
gızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gebelık belırtısı degıl
ama eger öyleyse höh diyorum
saol canım bizdede ilk zamanlar problem olmuştu geçti o günler iyilerin arkasından iyi kötülerin arkasından kötü konuşulur herkes çektiğini bilir sizlere sitem etmedim ki yanlış anlaşıldı heraldebaşınız sağ olsun,
zaten kayınbabalara laf dokundurmadık.. kayınlar ve kayınvalideler! hayat devam etmek zorunda
saol canım bizdede ilk zamanlar problem olmuştu geçti o günler iyilerin arkasından iyi kötülerin arkasından kötü konuşulur herkes çektiğini bilir sizlere sitem etmedim ki yanlış anlaşıldı heralde
erayım basın sagolsun iyi olanlar erken giderler malesef
evet iyiler çabuk gidermiş...
benim eltimde bi iyi bi iyiiiiii amaaannn anlatamam yani...
çok yaşamaz inşallahhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?