- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.141
anacim benim kaynada dirdir kaynatami kanser etti edigi dudugu duyurdu eve sigdirmadi adami yaaaaaaa kötzülere birsey olmuyorrrrrrr olan iyiye oluyorrrr
aynen canım... bizimkide parayı çok sever ondan zaten bütün sorunlar ya.. neysee... aman boşver siz yapın yapacağınızı nasılsa evlenmiş gitmiş... Allah kocasına sabır versinn[/Q
kız bir yandan da korkuyorum adamı bıktırır da bize kalırsa .. Allah büyük..
5000 TL neymiş ya
altın yağımıymış zayıflatan :)
bende ona takıldım bak :)
he yatakkkyeşimtaşlı masaj tayağı.. imiş.. tüm hastalıklarını yok ediyormuş MUŞ... fizik tedavi doktoru randevu verdi 1 ay boyunca fizik tedaviye... kaynana üşendi gitmeye.. şimdi de aldı o yatağı.. çok merak ediyorum.. 2 günde hissetmişmiş etkisini :) öle diyor.. öldüm gülmekten.. yatak alacağına koşu bandı al eve yürüyüş yapmış olursun dedim.. yok.. sonra takıldım bile.. dedim şurda uygun koşu bandı varmış yanına da koşan eleman veriyomuş.. kaynanam da demez mi "essah mı" :) hıı essah dedim.. jetonu biraz geç düştü... o lafımın üstüne 2-3 gün sonra aldı bu yatağı.. 2 günde de görmüş faydasını allahım yarabbim.. nasıl kandırıyorlar bu milleti
ya kızlarrrrr testın ucuz olmasıı sonucu etkıler mııı ruyamda öle gordum de ruyamda hamilellik heyecanını yasadım bennn cok gusel bı duyguymuss
kizlar bu elti,kaynana,kayin,görümcelerin dertleri anlat anlat sabaha kadar bitmezzzelma yok bugün farkindamisiniz:44:
yeşimtaşlı masaj tayağı.. imiş.. tüm hastalıklarını yok ediyormuş MUŞ... fizik tedavi doktoru randevu verdi 1 ay boyunca fizik tedaviye... kaynana üşendi gitmeye.. şimdi de aldı o yatağı.. çok merak ediyorum.. 2 günde hissetmişmiş etkisini :) öle diyor.. öldüm gülmekten.. yatak alacağına koşu bandı al eve yürüyüş yapmış olursun dedim.. yok.. sonra takıldım bile.. dedim şurda uygun koşu bandı varmış yanına da koşan eleman veriyomuş.. kaynanam da demez mi "essah mı" :) hıı essah dedim.. jetonu biraz geç düştü... o lafımın üstüne 2-3 gün sonra aldı bu yatağı.. 2 günde de görmüş faydasını allahım yarabbim.. nasıl kandırıyorlar bu milleti
kız ona benımannemde gidiyodu ucretsız tanıtım yapan yerler var
valla kadının hıcbıseyı kalmadı haaa
doğru bıssey
sen ne diyorsun :) ben rüyamda doğurum bebeemi kucağıma bile aldım.. ama uyanınca rüya olduğunu anlayınca tuhaf oldum üzüldüm
fazla düşündüğünden rüyana giriyor.. sen yine hamiş değilmişsin gibi düşün .. ama hamiş olabilecekmişsin gibi hareket et.. ben 3 liralık test aldım geçen ay .. ilk 5dakikada sonuç çıkmadı.. yarım saat sonra ataym derken çok çok silik ikinci çizgi belirdi.. tabi heyecanlandım ama fos çıktı.. artık test yapsam bile pespembe çizgi görmeden inanmam herhalde.. belki yapmam bile.. kan testi kesindir!
ama sonra uyanması cok kotu yaa ruyamda bıle ınanmadımm yokk ya o benım test sonucum deıldır fılan dıomm hayır hapımı duzenlı kullandım bu sefer neyım cıkıcakkk coook merak edıomm bundan ıkı ay once benı muayene eden doktor gebe kalmanız ıcın hıc bı sorununuz yok demıstıı o doktoru bı daha gorupp yuzune tukuresım geldııı
kaç aydır deniyorsunuz ?
çok aydırrr 6 ay tam calısmalı olarak..onun oncesınde esım askere gıtmıstı askerden izine geldıgınde fılan da korunmuoduk ama o 5 aylık donemı saymıorum.. tam olarak 6 ay oldu...prolaktinim yuksek cıktı gecen ay hap kullandım
merhaba simdi yazinizi okudum bende birkac bisey yazmak istedim .ben bu sene bodruma gittim ailemde orada babam tam 9 aydir dediginiz yergibi yataga gitiyo
boyle dukkan dusunun orada var 15 20 yatak hepside masaj yatagi ve yan taraftada 30 40 kisilik sandalyede insanlar oturuyo ve baslarindada yesim tasini anlatan adam .ayni papagan gibi her 15 dakkida ayni seyleri soyluyo soyletiyo insanlar dinliyo yatan yataga yatiyo .bedava yataga yatmasi ama bir bileklik yesim tasi 250 milyon kolye 300 milyon hatta set halinde 800 milyona satiyolar .gariblerde kaniyo alan aliyo .ama ben babamda hic bir faydasini gormedim tamamen psikolojik .bu tur yerlere neden musade ediyolar anlamiyorum..
ay canım benim .. ben seni çok iyi anlıyorum.. prolaktin sıkıntısı bende de var.. önce tedavini gör sonra çalışmalara başla tatlım.. kafaya taktıkça da olmuyor haberin ola.. sıkıntı stresten yükselen bir hormon biliyorsun.. ilaç ta kullanıyorsan çok dikkat etmen lazım
tatlım ben bunun psikolojik olduğuna inanıyorum.. çünkü kayınvalidemi götürmediğimiz hastane yok.. Kadın turp gibi.. Ama yok kalbimde şu var yok beynimde şu var.. Tüm bölümleri gezdikten sonra en son işte kardiyolojiye gittik beraber hatta.. Adam psiholoğa sevketti...Ve aşırı kilolu 160 boya 95 kilo.. Doktorlar zayıflaman gerekiyor diyor.. Bu yaştan sonra yediklerine dikkat et diyorlar.. Kadın turşu ve yağlı şeylerden başka bişe yemiyor kii.. Ben bu yaştan dikkat etmeye çalışıyorum ki ileride sağlık sıkıntılarım olmasın diye..
zaten tansıyonu olanların yatmaması lazım o yataga sakıncalıkatılıyorum canım sana.. Herşey tamamen psikolojik.. Hani belki bir derece masaj rahatlatıyordur, ama kesinlikle bir kolestrolu veya tansiyonu tedavi edebileceğini düşünmüyorum
ilaçım bııttı neye dıkkat edeym ya stres olmamaya mı yksa baska bısı mı ya stres olmadım bu ay gezdım fılan ama son gunler geldı ya sımdı test te negatıf hala ne umudu bu anlamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?