Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım senin eşinin sonuçları nasıl?

craftycim nasılsın?kilo felan verme varmı diyet nasıl gidiyor? dün eşim okeye gitmiştiya geç geldi,,sonra çalışma felan saat 2 miydi yattım..sabah kalktım 7 de banyo yaptım,havalarda soğukya üşüttüm galiba..bi yorgunum anlatamam..

önceki sonuclar ıkı gunluk perhızle 14 mılyondu canım
bu kecı boynuzuylamı alakalı yoksa 3 gunluk perhızlı bu seferkı onunlamı bılemedım cnm durum bu
eşimin moralı bozuk normal koromozomal yapıya sahıp spermımız az oldugu ıcın

ayh yazık kıyamam.. bi de o saatten sonra yorgun yorgun... bitki çayı iç iyi gelir.. papatya rahatlatır

ben sinirliyim
1 kocama dödünü dönüp uyuduğu için
2 başımdaki mal personele
radara girmiş elimde ceza var 270 TL fotolu ceza yüzü açık ortada ben diilim ödemem dio
dövecem manyağı
dur yılbaşı gelio
performanstan çıkışlar başlıcak bak o zaman ben ne yapçam anlama özürlü ebleğe

ya canım bitane bile yeter, hiç üzmememiz gerekiyor kendimizi..biz eşimle karar verdik.mayısa kadar düzenli çalışalım(eşim ilaç kullanıyor,kürlerede devam) diyoruz..Eğer bi sonuç alamazsak haziranda Tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah diyelim..belki istanbulda yaptıracağız..memorial, alman hastanesi,amerikan hastanesi felan olabilir...

1. kızma yawrucum.. olur böle şeyler.. o totosunu dönüyorsa sende öteki tarafa geç :) bişiler yap.. yoldan çıkar ne bilim :)
2. nasıl bir yerde çalışıyorsun? :) da böle mallarla uğraşmak zorunda kalıyorsun

canımcım dur sakin ol...hiç sıkma kendini...eşinde dün dinlemiş olsun bugün acısını çıkarırsınız

sizin için en hayırlısı neyse ol olsun canımcım

demin gittim ovulasyon testimi aldim kizlar,birazdan yapicam bakalim,hayirlisi olsunnn,gecen ay adetimin 4. günü yapmistim yapmistim cift cizgiyi yakalamistim,ama bu ay kasik agrim baslamadi daha demekki yumurtlama gec olacak

demin gittim ovulasyon testimi aldim kizlar,birazdan yapicam bakalim,hayirlisi olsunnn,gecen ay adetimin 4. günü yapmistim yapmistim cift cizgiyi yakalamistim,ama bu ay kasik agrim baslamadi daha demekki yumurtlama gec olacak

bende yapıyorum.dün ve pazar günü yaptın tek çizgi çıktı.adetimin 11. ve 12. günüydü..bakalım bugün çift çizgi görürmüyüm..bu aya baya uzun süre yapıcam bu testleri.adetin 20. gününe kadar yaparım

kanaman kaç gün oluyor da 4. günde ovulasyonun oluyor..

evet canim bende bu ay uzun süre yapicam bakalim,gecen ay 5 tane yaptimmbiraz pahali geldi alamadim,bide arife ve bayrama denk gelince calismada olmadi,bakalim bu ay ümitliyim,2011 koclarin senesiymis,insallah bende nasibimi alirim 2011 den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…