Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım bende belirgin bi ağrı olmuyor...test ile takip et istersen..

ya nıye sordum cunku doktor dedı yıne regl olursan ııkıncı gunu gel yumurta takıbı yapalım dedı nasıl yapıcak onu alltan bakarmı ki acep yumurta takıbı yaptıranz var mı aranızda bu ii bişi mi yoksa gittikçe umutsuz bı durum mu var bende acaba:44:

yok beee ne etkilenecek,simdi bizde durum farkli belki cocugumuz olmasaydi etkilenebilirdi,onun icin pek takmiyo o,banada kiziyo,elalemin nasil oluyo,sen zevk almana bak o anda bebisi düsünme diyo hih sanki kolaydi

yok şekerim yapmıcam valla
paşa gönlü bilir
o üzülüo da ben üzülmüo muyum sanki

can can sen yine kıyamazsın kocişine biliyorum, ama haklıısnda..benimkide dün okeye gittiye bi geldi sigara kokuyo..kendisi kokmaz arkadaşı yanında içmiş.be adam dedim test sonucun kötü niye dikkat etmiyosun..iyi bi kızdım sen niye dikkat etmiyosun diye...yazık anladı hatasını haklısın felan dedi.bi süre bi küs kaldık..sonra neyse dedim..bu erkekler vallahi garip canım..

yooo benimde yumurtlama günlerimde kasik agrim ve akintim cok oluyo,yanlis tespit degil yani,bazen kadinlar cift yumurtlayo cift tüpümüz var ,ne kadar sansliyiz,biri olmazsa biri var,ama genelde bir tüpden yumurtlaniyo diye biliyorum ben

senı de görecez koprina iyi gunlerr ılerde canım

kız tırsıtma beni :) mola verdim ben mola şubat marttan sonra devam.. nezaman olursa artık.. ben test sonuçlarımı görünce ağladım diyorum ki eşime benim çocuğum olmuyormuş.. adam gülme krizine girdi.. 2 ayda pes ettin diyor :) hep onu düşünürsen olmaz tabi diyor birde :) olmazsa olmasın ikimiz yaşlanırız diyor.. güya rahatlatıyor beni

yok bebeğim yok
benden buraya kadar
biraz çaba görmeliyim yani
yoksa
bundan sonra olsa seninle
MERABA MERABA yani :)

kızlar ya ben akşam 18,30 gibi ovulasyon testi yapıyorum..14.30 da lavaboya gittim.şimdide bi bardak kahve içtim..hiç sıvı almamamı gerekiyor 4 saat..ne biliyim unuttum içtim kahveyi..

kızlar ya ben akşam 18,30 gibi ovulasyon testi yapıyorum..14.30 da lavaboya gittim.şimdide bi bardak kahve içtim..hiç sıvı almamamı gerekiyor 4 saat..ne biliyim unuttum içtim kahveyi..

sabahları yapmak daha matıklı değil mi? ben hiç yapmadım da.. testte ne yazıyor?

yine balik yapiyorum.esim cok seviyo,yaninda da salata,busaatler yemek yapma saatlerimdünde kereviz aldim,senin tarifi yapicam bakalim,

craftynin tarifini ben yaptım beğendim çok güzel oldu..Yalnız bişeyde hata yaptım.kereviizn yaprakları acıymış biraz tadını keskinleştirdi.isresen yaprağını koyma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…