- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.221
canım bende belirgin bi ağrı olmuyor...test ile takip et istersen..
kız yazık kocişlere baskı yapmayın :) senin yüzünden olmadı denir mi hiç... :) psikolojisini sıkıştırma.. keyfine bak sen.. olursa olur.. olmazsa bir sonrakine.. çünkü erkekler farklı algılıyor bu çocuk olayını.. (bence) zevk almak bir yana.. yanı sıra da çocuk için çalıştığını düşününce erkek bir adım geri gidiyor .. gibime geliy
yok şekerim yapmıcam valla
paşa gönlü bilir
o üzülüo da ben üzülmüo muyum sanki
kızlarr bısı sorucammm bennn yumurtlama donemımı anlıorum kasık agrım oluyoo bı ay sagda oluyosa bı ay sol tarafta oluyo ıkı tarafta oluyomu bu yumurtlama yoksa benım kı normla mı bıde yumurtlamayı ben bu sekılde anlamakla hata mı yapıorum bariss belli bir kasık agrısı
senı de görecez koprina iyi gunlerr ılerde canım
yok bebeğim yokcan can sen yine kıyamazsın kocişine biliyorum, ama haklıısnda..benimkide dün okeye gittiye bi geldi sigara kokuyo..kendisi kokmaz arkadaşı yanında içmiş.be adam dedim test sonucun kötü niye dikkat etmiyosun..iyi bi kızdım sen niye dikkat etmiyosun diye...yazık anladı hatasını haklısın felan dedi.bi süre bi küs kaldık..sonra neyse dedim..bu erkekler vallahi garip canım..
ben gidiyim yemegimi yapiyim da geleyim
ben gidiyim yemegimi yapiyim da geleyim
kızlar ya ben akşam 18,30 gibi ovulasyon testi yapıyorum..14.30 da lavaboya gittim.şimdide bi bardak kahve içtim..hiç sıvı almamamı gerekiyor 4 saat..ne biliyim unuttum içtim kahveyi..
sen ve yemeğin :)
vazgeçilmez ikili
:)
ne yapçann
kızlar ya ben akşam 18,30 gibi ovulasyon testi yapıyorum..14.30 da lavaboya gittim.şimdide bi bardak kahve içtim..hiç sıvı almamamı gerekiyor 4 saat..ne biliyim unuttum içtim kahveyi..
yok bebeğim yok
benden buraya kadar
biraz çaba görmeliyim yani
yoksa
bundan sonra olsa seninle
MERABA MERABA yani :)
yine balik yapiyorum.esim cok seviyo,yaninda da salata,busaatler yemek yapma saatlerimdünde kereviz aldim,senin tarifi yapicam bakalim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?