- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.201
selam ben geldim tekrar.internetimiz gitti anca geldi..
amma muhabbet etmişsiniz kızlar.okuyamadım valla hepsini
sayende yumduk gözümüzü açtık ağzımızı :) herkes kayından yana ağladı valla.. tabi peşine de kaynanadansen yokken tüm olan bitenlerin suçlusu sensin
öyle deme cnm..terapi gibi birşey olmuştur ne güzel.rahatlamışsınızdır.
ne güzel bugünüde kaynanalar eltiler ve kayınlarla geçirmiş olduk.
yarında kocalara geçeriz artık
koprinacığım kızdığım konu da o ya
hepsi beyaz yaka bu adamların
üniv mezunu fln tipler yani
ama mal hep mal işte
kestim çatır çatır priminden :)
ayrıcada bana dötünü dönene hiçç de naz cilve yapamam
keyfi bilir efendim keyfiiii
ba-na-ne
ba-na-ne
ay bende sinir oluyorum bazi,bizimde bazen tartismalarimiz nedense hep yimirtlama günlerine denk gelir,hormonlardanmi nedirsonra barisinca burnundan getiriyom ama,o gün yapsaydik olucakti senin yüzünden olmadi diyom
iyi oldu valla gi,bosalttik icimizi baya,ay nakannn dertliymisiz meger:84:,sende son durum ne,seninkiler nerde kalacakmis,sana gelip sende kalma ihtimalleri varmi
ay bende sinir oluyorum bazi,bizimde bazen tartismalarimiz nedense hep yimirtlama günlerine denk gelir,hormonlardanmi nedirsonra barisinca burnundan getiriyom ama,o gün yapsaydik olucakti senin yüzünden olmadi diyom
ba-na-ne
bende kalma ihtimalleri çok düşük cnm.sade kayınvalidem ve kayınpederim olsa belki ama eltim ve kayınımda çocuklarıyla beraber onlarda kalıyo.5 kişi bize nasıl gelsinler.gelemezler o kadarda değil artık..ama çok üzüldüm bugün satılan ev kayınpederime babasından kalmış.nerdeyse bir 50 yıldır aynı yerde oturmuş kayınpederim.eşim falan hep o evde doğmuş..anısı çok yani
bende kalma ihtimalleri çok düşük cnm.sade kayınvalidem ve kayınpederim olsa belki ama eltim ve kayınımda çocuklarıyla beraber onlarda kalıyo.5 kişi bize nasıl gelsinler.gelemezler o kadarda değil artık..ama çok üzüldüm bugün satılan ev kayınpederime babasından kalmış.nerdeyse bir 50 yıldır aynı yerde oturmuş kayınpederim.eşim falan hep o evde doğmuş..anısı çok yani
kızlarr bısı sorucammm bennn yumurtlama donemımı anlıorum kasık agrım oluyoo bı ay sagda oluyosa bı ay sol tarafta oluyo ıkı tarafta oluyomu bu yumurtlama yoksa benım kı normla mı bıde yumurtlamayı ben bu sekılde anlamakla hata mı yapıorum bariss belli bir kasık agrısı
canım bence bizim eşlerimiz biraz sperm sonucuna takıldılar,benim gamsız eşimi bile etkiledi.bu durumda onlara destek olalım.sen bi hoşluk yaparsın bana öyle geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?