- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.241
haklısın canım....
bak görürsün eşin hatasını anlayacak bugün bilmiyorum artık
craftynin tarifini ben yaptım beğendim çok güzel oldu..Yalnız bişeyde hata yaptım.kereviizn yaprakları acıymış biraz tadını keskinleştirdi.isresen yaprağını koyma..
hey beybi o anlar daaa crafty nerde acaba
hahhaha o kadar kolay diil cnm popoyu dönüp yatmak öle affedilmez,
duş alınmış kremler sürülmüş parfümlenmiş vs vs adam popoyu dönmüş ben bu akşam çalışma yapçam hee
avcunu yalar ancak
craftynin tarifini ben yaptım beğendim çok güzel oldu..Yalnız bişeyde hata yaptım.kereviizn yaprakları acıymış biraz tadını keskinleştirdi.isresen yaprağını koyma..
artık akşamları canımız sıkılıyo bizimde..sizde de oluyomu?
hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldık.ben diyorum bir bebek olsa hayatımıza renk gelir diye.baktık bebek gelmiyo yine kuş aldık bizde.bir görseniz çok güzel masmavi.gerçi bu gidişle bizim bebek olayı bir kaç bahar sonraya kalacak.amcasının arkasını toplayalım derken..
artık akşamları canımız sıkılıyo bizimde..sizde de oluyomu?
hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldık.ben diyorum bir bebek olsa hayatımıza renk gelir diye.baktık bebek gelmiyo yine kuş aldık bizde.bir görseniz çok güzel masmavi.gerçi bu gidişle bizim bebek olayı bir kaç bahar sonraya kalacak.amcasının arkasını toplayalım derken..
zaten yapraklarini almadim,deniycem bakalim yarinbu arada ovulasyon testimide yapiverdim sip sak, ,yimirtlamaya baslamisim,giii7.günüm bugün
sıkma canını tatlım... herşey düzelir.. biz 3 buçuk yıldır erteledik sırf borç ödemeleri bitsin bir an önce de.. bitmiyor bir türlü.. benim de 1 yaşında küşüm var.. var ya bazen ona bağırıyorum bazen çocuk gibi konuşuyorum onunla.. ama şu anda başımı çatlatacak derecede fazla konuşuyor o başka bir problem :) adımı sölüyo peşine de dıkşın dıkşın diyo.. güya beni vuruyomuş onunla ilgilenmediğim için .. :)
hafta sonundan beri 7 film izledik..bugünde kesin eşim koyar izleyelim diye. ama öyle bir geçer zamanki var..
sıkma canını tatlım... herşey düzelir.. biz 3 buçuk yıldır erteledik sırf borç ödemeleri bitsin bir an önce de.. bitmiyor bir türlü.. benim de 1 yaşında küşüm var.. var ya bazen ona bağırıyorum bazen çocuk gibi konuşuyorum onunla.. ama şu anda başımı çatlatacak derecede fazla konuşuyor o başka bir problem :) adımı sölüyo peşine de dıkşın dıkşın diyo.. güya beni vuruyomuş onunla ilgilenmediğim için .. :)
valla imrendim size.kuş ve konuşmak imkansız benim için...tam bi kova kadınıyım çok realist bir karakterim..öyle kuş sesi felan bayar beni..
biz de bir ara öyleydik.. sinema falan derken bir baktık ki her akşam aynı şeyi yapıyoruz.. ara sıra dışarı da çıkmak lazım hava almaya.. ev-iş-iş-ev.. biraz monotonluk getiriyor..
insan çok kötü alışıyor sorma, 2 haftalığına kayınıma verdik kuşu (dişisi var onda) ev öyle bir sessiz oldu ki.. yerinde görememek korkutuyordu beni.. :) alışmışım çünkü sabah kalkınca onunla konuşmaya..
oo süpersin. hayırlı olsun yımırtaların.
ayy cnm ne güzel ya.bizde konuşmayı öğretmek için aldık.eşim çok seviyo hayvanları aslında ben evde hayvan besleme taraftarı değilim ama eşim ilgileniyo onla.inşallah bizimkide konuşur birgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?