Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

haklısın canım....
bak görürsün eşin hatasını anlayacak bugün bilmiyorum artık

hey beybi o anlar daaa crafty nerde acaba
hahhaha o kadar kolay diil cnm popoyu dönüp yatmak öle affedilmez,
duş alınmış kremler sürülmüş parfümlenmiş vs vs adam popoyu dönmüş ben bu akşam çalışma yapçam hee
avcunu yalar ancak

artık akşamları canımız sıkılıyo bizimde..sizde de oluyomu?
hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldık.ben diyorum bir bebek olsa hayatımıza renk gelir diye.baktık bebek gelmiyo yine kuş aldık bizde.bir görseniz çok güzel masmavi.gerçi bu gidişle bizim bebek olayı bir kaç bahar sonraya kalacak.amcasının arkasını toplayalım derken..

ahhh canım benim ya..biz kadınlar ne dikkat ediyoz herşeye..vallahi çok yorgun oluyoruz ama bebiş için çaba harcıyoz...bende dün öyle mis kokularla bekliyorum adamı..bi gelmiş sigara kokuyo..cinlerim tepeme çıktı..Ben kızdığım kişinin pek gözüne bakmam..eşimin gözüne bakıncada hemen affediyorum..

bende dun aksam mercımek corbası yaptım bıde fırında patates böle borcama koydum ustune de baharat öle işte aksam b ben yedım esım tok geldı bu aksama da aynı yemek varr yeemek telasım yok sukurr bıde yanına kürek helvası aldımm ohhhh

valla ben öyle kuşla felan uğraşamam...biz bu ara manyak gibi film izliyoz..bi film şu muro karakterindeki adam oynuyor türk film ABİMMMM çok güzel tavsiye ederim..

sıkma canını tatlım... herşey düzelir.. biz 3 buçuk yıldır erteledik sırf borç ödemeleri bitsin bir an önce de.. bitmiyor bir türlü.. benim de 1 yaşında küşüm var.. var ya bazen ona bağırıyorum bazen çocuk gibi konuşuyorum onunla.. ama şu anda başımı çatlatacak derecede fazla konuşuyor o başka bir problem :) adımı sölüyo peşine de dıkşın dıkşın diyo.. güya beni vuruyomuş onunla ilgilenmediğim için .. :)

craftynin tarifini ben yaptım beğendim çok güzel oldu..Yalnız bişeyde hata yaptım.kereviizn yaprakları acıymış biraz tadını keskinleştirdi.isresen yaprağını koyma..

zaten yapraklarini almadim,deniycem bakalim yarinbu arada ovulasyon testimide yapiverdim sip sak,,yimirtlamaya baslamisim,giii7.günüm bugün

hafta sonundan beri 7 film izledik..bugünde kesin eşim koyar izleyelim diye. ama öyle bir geçer zamanki var..

valla imrendim size.kuş ve konuşmak imkansız benim için...tam bi kova kadınıyım çok realist bir karakterim..öyle kuş sesi felan bayar beni..

hafta sonundan beri 7 film izledik..bugünde kesin eşim koyar izleyelim diye. ama öyle bir geçer zamanki var..

biz de bir ara öyleydik.. sinema falan derken bir baktık ki her akşam aynı şeyi yapıyoruz.. ara sıra dışarı da çıkmak lazım hava almaya.. ev-iş-iş-ev.. biraz monotonluk getiriyor..

kızlar size basit bi tarif vericem..çok güzel oluyor..

eti kuşbaşından biraz fazla doğrayın..biraz içine kuyruk (çok az) dediğimiz kısımdanda koyun.düdüklüye koyup, bi çaybardağı su ilave edip..ocağın en küçük kısmında en kısıkta 45-50 dk pişirin.sonra tuzi kırmızı toz biber, karabiber, kekik ve biberiye koyup..biraz düdüklünün kapağı açık pişirin süper oluyor..evde kebap oluyo..

ayy cnm ne güzel ya.bizde konuşmayı öğretmek için aldık.eşim çok seviyo hayvanları aslında ben evde hayvan besleme taraftarı değilim ama eşim ilgileniyo onla.inşallah bizimkide konuşur birgün.

valla imrendim size.kuş ve konuşmak imkansız benim için...tam bi kova kadınıyım çok realist bir karakterim..öyle kuş sesi felan bayar beni..

insan çok kötü alışıyor sorma, 2 haftalığına kayınıma verdik kuşu (dişisi var onda) ev öyle bir sessiz oldu ki.. yerinde görememek korkutuyordu beni.. :) alışmışım çünkü sabah kalkınca onunla konuşmaya..

biz de bir ara öyleydik.. sinema falan derken bir baktık ki her akşam aynı şeyi yapıyoruz.. ara sıra dışarı da çıkmak lazım hava almaya.. ev-iş-iş-ev.. biraz monotonluk getiriyor..

valla ben işte yorulunca hele bu soğuk havada hiç dışarı çıkmak istemiyorum..şöyle denizimizde yokki gidelim bi oturup çay içelim kenarında...

ben ve kuş imkansız..hele bi kuşu özlemek düşünemiyorum kendimi...

ayy cnm ne güzel ya.bizde konuşmayı öğretmek için aldık.eşim çok seviyo hayvanları aslında ben evde hayvan besleme taraftarı değilim ama eşim ilgileniyo onla.inşallah bizimkide konuşur birgün.

kuşu küçük aldıysa ve sürekli ilgilenirse öğrenir.. yaşlı kuşlar konuşmayı sökemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…