- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.401
yaaa bişi diyecem benim sürekli kasık ağrılarım var bi de belim ara ara ağrıyor...
mesela şu an sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor karnım ince ince...
yumurtlama değil çünkü yumurtlaığım zamanı biliyorum..nur topu gibim bi yumurtam vardı gördüm:92:
üşütmüş olabilir miyimki:26:
yaaa bişi diyecem benim sürekli kasık ağrılarım var bi de belim ara ara ağrıyor...
mesela şu an sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor karnım ince ince...
yumurtlama değil çünkü yumurtlaığım zamanı biliyorum..nur topu gibim bi yumurtam vardı gördüm:92:
üşütmüş olabilir miyimki:26:
ben adet oldum kızlar..artık ocak ayına umudumu bağlamak zorundayım..
görümcişim bana peynirli maydanozlu kek getirmiş.. :) pek te güzel olmuş
kızlar bugün adet günüm ama daha adet olmadım ama koyu bir akıntı var hiç böyle olmazdı
ahhh ahhh 1 yıl 4 aydan sonra hamile kalsam ne olurr :)
kızlar bende gelen bişiler hala yok ve ben umutlanmaya başladım şimdiye elli kere akıntım gelmeliydi tamam ekım ayında da böyle oldu ama kahverengi akıntım baslamıstı
ayyyyyy ınsallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıze bı yegen verırım
zaten 1 haftadır kasıklarımda rahatsızlık var ınsallah adetten degıldıryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bende gelen bişiler hala yok ve ben umutlanmaya başladım şimdiye elli kere akıntım gelmeliydi tamam ekım ayında da böyle oldu ama kahverengi akıntım baslamıstı
zaten 1 haftadır kasıklarımda rahatsızlık var ınsallah adetten degıldıryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wauuuw görümce dedigin böyle olur,tarifini aldinmi bari
kızlar bugün adet günüm ama daha adet olmadım ama koyu bir akıntı var hiç böyle olmazdı
ahhh ahhh 1 yıl 4 aydan sonra hamile kalsam ne olurr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?