Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

koprina süperin valla

koprina öyle eltiyi döverim ben bak
craftyde görseydi o da döverdii:)

fmk ilaç alma konusunda da alınmaması gerekir
ama dayanılmaz baş agrısı oluyorsa minoset alabılırsın gebelerınde kullanabıldıgı zararsız bır ılaçtır cnm

niye sen yapiyosunki cogukez,haftanin yarisini sen, diger yarisinida ablan yapsinhic kiyamam calisan bayanlara,halden anlarim yaniii

bazen bana da biktinti geliyor ama neyaparin alti üstlü oturunca ablam vardiyeli calisiyor yegenlerim ac kalmasinlar diye bende yapiyorum.. ben 10 yaparim ablam 1 saglik olsun yakin olmanin avantajlari da var dezavantajlarida ama uzak olmaktan daha iyi birbirimize destek olabiliyoruz kavga etmesek tabi
yine de yumurtlama döneminden sonra hangi ilaç olursa olsun uzak dur bitanem... ne olur ne olmaz.. istirahatle ağrılar geçer

öyle yapmak gerek gercekten bu yumurtlamama daha var ama bu kez ilac almicam.. saglikla gelsin bebis gelirse

hele bir de şimdi eltim hamile ya... hiç elini bişeye sürmüyo.. bir mercimek çorbası yapıyo kayınım 3 gün onu yiyo... :) bi yandan oh olsun diyorum.. kendi seçti o kızı.. gezmek tozmak güzel geliyor.. ama evlilik ona benzemez.. çeksin şimdi :d nyahahah nekadan kötüyüüm

arkadasim hemsire ,calistigi dr a,numunelik ilaclar yollamislar reklam icin,oda hem benim icin hemde esim icin bütün numuneleri toplamis getirdi bana,olsunda böyle arkadas olsunbende vitamin ilaclarimi ictim simdi.orthomol,belki duymussunuzdur,normalde cok pahalilar.esime almistim spermeri güclensin diye bir ara.3 ayligi 100 euroydu.

cok komik..

duydum herhalde lacivert mi ambalaci .. bende Femibion diye folitasit hapi aliyorum

Merak ediyiyorum kac yasindasiniz ve nerde yasiyorsunuz?

Ben 29 ve almanyada yasiyorum

poti profiline baktim.. sende yurtdisindan katiliyorsun ve yasimiz da hemen hemen ayni

yaaa bişi diyecem benim sürekli kasık ağrılarım var bi de belim ara ara ağrıyor...
mesela şu an sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor karnım ince ince...
yumurtlama değil çünkü yumurtlaığım zamanı biliyorum..nur topu gibim bi yumurtam vardı gördüm:92:
üşütmüş olabilir miyimki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…