- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.381
evet ya çalışırken çok zor oluyordu.. hele bizde.. geçen sene kayınım yeni evlendiği zamanlar.. işten geliyordum yemek hazırlıyordum.. hepimiz çalışıyoruz bir eltim evde.. o da bütün gün elini kımıldatmıyordu, acıyordum kayınıma bize çağırıyordum onları.. ama baktım enayi yerine konmaya başlamışım nerdeyse her gün bizde yemek yeniyordu.. bi akşam çağırmadım kendileri geldilerymırta kırdım.. bi daha gelmediler
niye sen yapiyosunki cogukez,haftanin yarisini sen, diger yarisinida ablan yapsinhic kiyamam calisan bayanlara,halden anlarim yaniii
yine de yumurtlama döneminden sonra hangi ilaç olursa olsun uzak dur bitanem... ne olur ne olmaz.. istirahatle ağrılar geçer
koprina öyle eltiyi döverim ben bak
craftyde görseydi o da döverdii:)
fmk ilaç alma konusunda da alınmaması gerekir
ama dayanılmaz baş agrısı oluyorsa minoset alabılırsın gebelerınde kullanabıldıgı zararsız bır ılaçtır cnm
ben bi gidip mutfaga bakayım faceye takıldım açız aaaaaaaç
evet ya çalışırken çok zor oluyordu.. hele bizde.. geçen sene kayınım yeni evlendiği zamanlar.. işten geliyordum yemek hazırlıyordum.. hepimiz çalışıyoruz bir eltim evde.. o da bütün gün elini kımıldatmıyordu, acıyordum kayınıma bize çağırıyordum onları.. ama baktım enayi yerine konmaya başlamışım nerdeyse her gün bizde yemek yeniyordu.. bi akşam çağırmadım kendileri geldilerymırta kırdım.. bi daha gelmediler
arkadasim hemsire ,calistigi dr a,numunelik ilaclar yollamislar reklam icin,oda hem benim icin hemde esim icin bütün numuneleri toplamis getirdi bana,olsunda böyle arkadas olsunbende vitamin ilaclarimi ictim simdi.orthomol,belki duymussunuzdur,normalde cok pahalilar.esime almistim spermeri güclensin diye bir ara.3 ayligi 100 euroydu.
cok komik..
duydum herhalde lacivert mi ambalaci .. bende Femibion diye folitasit hapi aliyorum
Merak ediyiyorum kac yasindasiniz ve nerde yasiyorsunuz?
Ben 29 ve almanyada yasiyorum
ankarayı sevmiyor da ondan
poti profiline baktim.. sende yurtdisindan katiliyorsun ve yasimiz da hemen hemen ayni
almanyada yasiyorum,neresi diye sorma söyleyemem.yas29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?