Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

asktutkunu arkadaşım b hcg değerleri çok geniş bir aralıkta. yani değerin gayet normal(hatta bence yüksek)
inşallah sağlıklı hayırlı bebek(ler)in olur
ya benimde 15 aralık tarihim. acaba bu cuma yani 10 aralıkta baktırsammı, belki bi süpriz olur di mi

bende bugün yemek yapma derdim yoktu.. ablam yapmis orda yedik kociste sonradan katildi yemege karni cok acikmisti doymadi yemek ona az geldi ama ne yapabilirim yemek tükenmisti.. simdide kursa gitti zaten yarina kadar idare etsin ben yarin mamalar yaparim ona

gelirken leçi boynuzu aliiidik bı baktık adam kolisinden yenı cıkarmış
miss gibi tazecik kebolarımız oldu
ke-bo (esımle aramızda kecı boynuzunun sıfresı)

makarna yok evde sındı dısarı gıdıp alamayız yaaaaa
mercımek corbam var
bakşa nitsem bi mutfaaaa bakicum

bu arada kan testi yaptırdığınızda sonuçları mı veriyorlar?ben önceki aylarda 2 test yaptırdım 2sindede sonuç negatif dediler,ben acilden yaptırmıştım

oh ne guselmiş
bizim ablamız mablamız yok en buyuk bizis

ne soracagim.. basiniz filan ariyinca agri kesici aliyormusun? benim arada bir basim agriyor belki hamis olabilirim diye almak istemiyorum ama dayanamyinca aldigim da oldu

süpermiş bende kısır yaptım arkadaşa yemeğe gidicem elim boş olmasın dimi

bende dün yaptım kısır, çok güzel olmuştu... kendi tabağıma koydum.. bir de aptallık yaptım üstüne nar ekşisini doldurdum.. dişlerim bir acaip oldu bugün katı yiyecek atamadım ağzıma

ablam üst katta oturuyor ama cogu kez yemek yapma ihalesi bana kalir gecen hafta ve haftasonu dail mutfaktan cikamadim nerdeyse bi bugün rahattim :) hergün hergün insan bikiyor bide calisiyorum isten gelince uzun uzun dinlemek sonra dus alip uyumak istiyorum ama tabiki olmuyor ev isleri yemek isleri oluyor

bulgur pilavi yap gi,hem kolay hem pratik,bide salata yeter

yanina da bi güzel bol soğanlı bulgur pilavı yap, biraz da turşu koyarsın sofraya.. tamamdır.. :) tabi senin kociş çorbadan sonra bi de yemek beklemiyorsa.. (benimki gibi)

niye sen yapiyosunki cogukez,haftanin yarisini sen, diger yarisinida ablan yapsinhic kiyamam calisan bayanlara,halden anlarim yaniii

ne soracagim.. basiniz filan ariyinca agri kesici aliyormusun? benim arada bir basim agriyor belki hamis olabilirim diye almak istemiyorum ama dayanamyinca aldigim da oldu

yine de yumurtlama döneminden sonra hangi ilaç olursa olsun uzak dur bitanem... ne olur ne olmaz.. istirahatle ağrılar geçer

niye sen yapiyosunki cogukez,haftanin yarisini sen, diger yarisinida ablan yapsinhic kiyamam calisan bayanlara,halden anlarim yaniii

evet ya çalışırken çok zor oluyordu.. hele bizde.. geçen sene kayınım yeni evlendiği zamanlar.. işten geliyordum yemek hazırlıyordum.. hepimiz çalışıyoruz bir eltim evde.. o da bütün gün elini kımıldatmıyordu, acıyordum kayınıma bize çağırıyordum onları.. ama baktım enayi yerine konmaya başlamışım nerdeyse her gün bizde yemek yeniyordu.. bi akşam çağırmadım kendileri geldiler ymırta kırdım.. bi daha gelmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…