Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

pötim öyle temiz kalplisiniz ki birbirimizi sevdiğimiz için iyi haber almak istiyoruz birbirimizden ondandır umudun yoksa her ay umutlanıyoruz ama nebilim sizinle paylasmadan duramıyorum çünkü hepinizi ayrı ayrı seviyorum
belki yuzyuze tanısmıs olsak bukadar tatlı muhabbetımız olmazdı
bizi buralarda bulusturan rabbime şükürler olsun hep destek tam destek yani.

bende buna benzer bi sey yapiyorum,kaliptami yapmis tepsidemiayy ne pis bogazim yaa.isim gücüm tarif ,yemek,

medical test yapsaydın belki bu ay senin ayındır :)

bende buna benzer bi sey yapiyorum,kaliptami yapmis tepsidemiayy ne pis bogazim yaa.isim gücüm tarif almak ,yemek yapmak,

ula ne yazmışınız oku oku bitmedi pehhhh
1 medicim İNŞALLAHHHHHH vardır sağlıklı sıhatli
2 5. hafta olmadan o dana bebekler rahme inmiomuş o nedenle 5. haftaya kadar ne yaparsanız yapın bişi olmuo
3 ankara de kız bişi olmazz
4 yolarım valla o eltiyiiiiii (eli belinde bi smile yok siz hayal ediverin)

bende buna benzer bi sey yapiyorum,kaliptami yapmis tepsidemiayy ne pis bogazim yaa.isim gücüm tarif almak ,yemek yapmak,

kalıpta yapmıştı.. tepside okadar başarılı olmazdı diye düşünüyorum... valla ben 2 dilim yedim geri kalanı kocişe bıraktım.. o yesin ona bişi olmuyor bana su bile yapışıyor

yaw kızlar yarım saattir kasıklarımda bir ağrı var, bişiler akıyomuş içimde gibime geliyor.. wc ye gittim hafif beyazımsı.. üşütmüşmüyümdür.. siklüsümün 9. günü.. yımırtlıyomuyum yoksa.. pff artık kendi kendime belirti arıyorum... perşembe olaydı da gideydim hestaneye

medical test yapsaydın belki bu ay senin ayındır :)
hepimizin ayı olsun umursamacıgım sadece benım degıl.
test cuma gunu yapılcak canım koprinacıgım cuma cuma bu sefer vazgecmıcem.

merak etme hayal edıyorum hehe cadı kız:)

bende seviyorum ulennnnnnnnnnnn sizi.sizsiz yapamiyorum.coktan beri kk dayim,nasip sizinle arkadas olmakmis

valla az önce sms attım evde yemek yok canım yemek yapmak da yemek de istemio sen al kendine bişiler dedim
anlarsın durumu burdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…