- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.421
inşallah hamilesindir bende 11 aydır bekliyorum doktora gittinmikızlar bugün adet günüm ama daha adet olmadım ama koyu bir akıntı var hiç böyle olmazdı
ahhh ahhh 1 yıl 4 aydan sonra hamile kalsam ne olurr :)
bildiğin basit kek :) 3 yımırta, 1 su bard süt (yoksa yoğurt) , yarım su bard sıvıyağ , tuz zevke göre ( ve peynirin tuzluluğuna göre) , 2 kabartma tozu, maydanozla peynir de göz kararı , aldığı kadar un.. sanırım bişiyi unutmadım..
pötim öyle temiz kalplisiniz ki birbirimizi sevdiğimiz için iyi haber almak istiyoruz birbirimizden ondandır umudun yoksa her ay umutlanıyoruz ama nebilim sizinle paylasmadan duramıyorum çünkü hepinizi ayrı ayrı seviyorum
belki yuzyuze tanısmıs olsak bukadar tatlı muhabbetımız olmazdı
bizi buralarda bulusturan rabbime şükürler olsun hep destek tam destek yani.
bildiğin basit kek :) 3 yımırta, 1 su bard süt (yoksa yoğurt) , yarım su bard sıvıyağ , tuz zevke göre ( ve peynirin tuzluluğuna göre) , 2 kabartma tozu, maydanozla peynir de göz kararı , aldığı kadar un.. sanırım bişiyi unutmadım..
bende buna benzer bi sey yapiyorum,kaliptami yapmis tepsidemiayy ne pis bogazim yaa.isim gücüm tarif almak ,yemek yapmak,
hepimizin ayı olsun umursamacıgım sadece benım degıl.medical test yapsaydın belki bu ay senin ayındır :)
merak etme hayal edıyorum hehe cadı kız:)ula ne yazmışınız oku oku bitmedi pehhhh
1 medicim İNŞALLAHHHHHH vardır sağlıklı sıhatli
2 5. hafta olmadan o dana bebekler rahme inmiomuş o nedenle 5. haftaya kadar ne yaparsanız yapın bişi olmuo
3 ankara de kız bişi olmazz
4 yolarım valla o eltiyiiiiii (eli belinde bi smile yok siz hayal ediverin)
pötim öyle temiz kalplisiniz ki birbirimizi sevdiğimiz için iyi haber almak istiyoruz birbirimizden ondandır umudun yoksa her ay umutlanıyoruz ama nebilim sizinle paylasmadan duramıyorum çünkü hepinizi ayrı ayrı seviyorum
belki yuzyuze tanısmıs olsak bukadar tatlı muhabbetımız olmazdı
bizi buralarda bulusturan rabbime şükürler olsun hep destek tam destek yani.
medibozuk
sende pizza söle otur aşaa
amannn
yapma bu akşam da yemekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?