- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.461
yok öle bişi demin serettim memorial in dr u anlatıo sperm zor düzelir dio maalesef
umrumda değil tatlım inan
boşverr ciddiyim salla gitsin
osmanım başlasın gitçem cam açık sırtım dondu inadımdan :)
içeri gitmiom şimdi başlasın yeni bölüm sonaaa
bu arada sperm sorunu olanlar mikroenjeksiyon öneriolar tatlım aklında olsun
tam yöntemi bilmiorum ama araştırırken mikro araştır
benimde pek bilgim yok hamilelerdendaha 2 gün varmış kısmet ümidini kaybetmearkadaşlar var mı hamilelerimiz?geçmişi okuyamadım da benimde 2 gün kaldı bakalım artık pek umudum yok karnım hafiften ağrıyor çünkü
selam canım ben kayınbabamı kaybettim bi hafta önce ancak kendime geldim sen nasılsın bebiş nasıl annesini üzmüyo dimiselam hatun kişiler...nasılsınız görüşmeyeli??!!
bende adetliyken gitmiştim muayene etmez zannetmiştim ama etti dr adetliyken mi gel dedi sanaarkadaşlar bişey soracaktım ben günümü bekliycem eğer adet olursam doktora gitmek istiyorum hormonlarıma baktırmak için acaba adetliyken mi gitmem gerekirr bu konuda bilgisi olan var mı?
canım başın sağolsun,Allah mekanını cennet etsin. bebek iyi.. henüz rahatsızlık ve şikayetlerim başladı.8+4 oldu şimdi. ben de doktora gittim biraz dikkatli ol plesenta biraz aşağıda birkaç hafta riskli falan dedi gerçi az bi ihtimal diye rahatlattı ama gene de bu mevzu endişelendiriyor beni..selam canım ben kayınbabamı kaybettim bi hafta önce ancak kendime geldim sen nasılsın bebiş nasıl annesini üzmüyo dimi
canım başın sağolsun,Allah mekanını cennet etsin. bebek iyi.. henüz rahatsızlık ve şikayetlerim başladı.8+4 oldu şimdi. ben de doktora gittim biraz dikkatli ol plesenta biraz aşağıda birkaç hafta riskli falan dedi gerçi az bi ihtimal diye rahatlattı ama gene de bu mevzu endişelendiriyor beni..
ben daha doktorumla görüşmedim ama merak ettimde ondan bi kaç yerde daha okumuştum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?