Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

öyle oldu cnmm... unuttun beni demiştim dün okudun mu bilmem... ben geliorum siz gitmiş oluyosunuz denk gelemedik... ee ne var ne yok görüşmeyeli nasıl gidiyo çalışmalar

a aaaa uyandırsaydın hayatım sen ne bakıyosun... bide yumurtlama falan takma sen gün aşrı çalış adamıda etkileme yumurtlama falan die geri tepio böle işte

yok keyifsiz gördüm seni.. enişte fena kızdırmış belli... bilmiorum artık ışıldar mı şıkırdarmı görcez.... valla pek heveslendim yine inş. rabbim bekletmez... nasip eder.. sanada bana da...

kızdım çok
baardım demin zaten
içme boşuna keçiboynuzunu die
meryem ana gibi oluşur o içimde dedim
dedim mutluyum ohhh:84:

tüm isteyenlere inş. inş. yeni yıl burdaki tüm bekleyen arkadaşlarıma hepimize uğurlu gelsin... bu arada oğlaktan ne haber...

bana zor gibi tatlım ya
okudun mu bilmiorum 2. test 1. sperm testinden daha kötü
dr bi sürü tahlil istedi eşimden
o da uraşıo ssk da yazdırmak için hastanede ssk indirimli hali 500 küsür günah bi deneyelim ssk ya yazdırmayı olmazsa orda yaptırırız dedik
bakalım ne olacak yarın gidecek ssk ya aldı randevu

alemsin valla ya..... biz bukadar çabalarken bu adamalar nasıl bukadar rahat olabiliyo..... kız çok isterim aynı dönemde gebe kalalım ....

oğlak ii napsın kızı ve karnındakiyle uraşıo işte :)
medi daha regl olmadı cuma test yapçek :) onu bekliorum sabırsızlıkla

hadi ya.... üzüldüm şimdi... cnm psikolojik olarak ta etkileniyodur eşin.... sakın birbirinize düşmeyin bu streslerden.. olcak olcak ben çok inanıyorum...bu ay çok güzel geçecek....

alemsin valla ya..... biz bukadar çabalarken bu adamalar nasıl bukadar rahat olabiliyo..... kız çok isterim aynı dönemde gebe kalalım ....

inş sen beni beklemeden gebe kalırsın
ya da ben bi sürpriz yaparım ama sanmam
%80 tüp yolları taştan bana
o da mart nisan gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…