Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım tebrikler sana bişey soracaktım benim günüme 2 gün var benden sarı akıntı geliyor acaba hamileyken nasıl oluyor bi umut işte

bizim bu 5.denememiz 27 yaşındayım eşimde en azından baştan tedbir alalım dedik.aslında önceden muayene olmustum alttan baktı doktor gayet iyi yumurtaların dedi ama en azından hormonlarım baktırayım dedim korkuyorum da bişey cıkarsa diye

canım tebrikler sana bişey soracaktım benim günüme 2 gün var benden sarı akıntı geliyor acaba hamileyken nasıl oluyor bi umut işte

sağol canım.. ya akıntı konusunda bişey olmadı bende ama gögüsler inanılmaz acıyo... ilk önce orda belli oluyo bence.. hadi bakalım bekliyoruz inşallah hayırlı haberlerini canım

Allah o Ali'nin tepesinden baksın (demem lazımdı çatladım )
Katre dikkat et balım amannnnn
yat iş güç yapma skın delisin sen temizlik fln yaparsın aman diim yapış bebeğimizeee

bişey çıkmaz inş ama tabiki dr gitmek lazım banada 6 ay sonra gel demişti bebek olmazsa

Allah o Ali'nin tepesinden baksın (demem lazımdı çatladım )
Katre dikkat et balım amannnnn
yat iş güç yapma skın delisin sen temizlik fln yaparsın aman diim yapış bebeğimizeee
bence de ay sinir oldum alcan eline çevire çevire dövcen o aliyi...yok canım ya temizlik falan yapmıom kritikse rapor alayım dedim doktora yok sadece ağır kaldırma ve ani hareketler yapma birkaç hafta sonra büyük ihtimalle toparlar dedi...crafty kı ,kanka sen ne yaptın?? nasılsın? ehliyet noldu ?

anamm bu kız unutkan yaptı seni
aldımdı ya sende dedin ya bi boğaz yap die :)

Not: okurken farkettim kız yazmışım heheh bak içine doğdu

anamm bu kız unutkan yaptı seni
aldımdı ya sende dedin ya bi boğaz yap die :)

Not: okurken farkettim kız yazmışım heheh bak içine doğdu

ayy biliom tatlım benim dediiim hani turladınmı,ıslattın mı anlamında... ay belki kız olur... ama inanılmaz tatlı aşeriyom geçen gece ölcektim nerdeyse kazandibi diye....erkek derler yaa..1 kilo aldım bile...

e gitmiş tannselll

duş da gayet bildiğin anlamsız duş bacım
ben inadım inat demedim miiiii

bebiş turlamadım ıslatmadım çünkümmm belgelerimi daha yarın verecekler :) belgesiz koltuğa geçmek yassak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…