- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.481
canım başın sağolsun,Allah mekanını cennet etsin. bebek iyi.. henüz rahatsızlık ve şikayetlerim başladı.8+4 oldu şimdi. ben de doktora gittim biraz dikkatli ol plesenta biraz aşağıda birkaç hafta riskli falan dedi gerçi az bi ihtimal diye rahatlattı ama gene de bu mevzu endişelendiriyor beni..
canım tebrikler sana bişey soracaktım benim günüme 2 gün var benden sarı akıntı geliyor acaba hamileyken nasıl oluyor bi umut işte
bişey çıkmaz inş ama tabiki dr gitmek lazım banada 6 ay sonra gel demişti bebek olmazsabizim bu 5.denememiz 27 yaşındayım eşimde en azından baştan tedbir alalım dedik.aslında önceden muayene olmustum alttan baktı doktor gayet iyi yumurtaların dedi ama en azından hormonlarım baktırayım dedim korkuyorum da bişey cıkarsa diye
sinemcim başın sağ olsun tatlım.
regl olursan 3. gün git tüm hormon testleri o gün yapılıo
bence de ay sinir oldum alcan eline çevire çevire dövcen o aliyi...yok canım ya temizlik falan yapmıom kritikse rapor alayım dedim doktora yok sadece ağır kaldırma ve ani hareketler yapma birkaç hafta sonra büyük ihtimalle toparlar dedi...crafty kı ,kanka sen ne yaptın?? nasılsın? ehliyet noldu ?Allah o Ali'nin tepesinden baksın (demem lazımdı çatladım )
Katre dikkat et balım amannnnn
yat iş güç yapma skın delisin sen temizlik fln yaparsın aman diim yapış bebeğimizeee
tannsel deli medicik de gelir damlar az sona
2 dk duş alıp gelcem kaybolmayınnn
anamm bu kız unutkan yaptı seni
aldımdı ya sende dedin ya bi boğaz yap die :)
Not: okurken farkettim kız yazmışım heheh bak içine doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?