Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

2 gün geçti daha
geçen ay da geçmiş ama o zaman kahverengi lekelenme olmuş bu ay yokmuş.
neyse konuşmayalım, sabah okur stres olur bütün gün ben çekiom onu :)

benimde kesin bişi yok ki güzelim sağ taraf tıkalı olduğu gibi.... saol tarafı temizlediler... bi çocuğumda olduğu için gebe kalma ihtimalin yüksek dedi ama rabbim vermedimi vermio.... hayırlı zamanda hayılısını versin... rabbim inş. bizim için hayra çevirsin bu durumları...

tüp bebği araştırdınn mı.. çok uğraşlı bir süreç.. o hadde gelmemize gerek kalmaz inş.. heves ediyorum ama hiç olmıycakmış gibi gelio bana biliomusun... allahtan bir tane var yavrum.. inş. rabbim sanada tattırsın çok dua edicem... sen burda hepimizin yüzünü güldürüyosun allah ta seni görsün rabbim güldürsün...

kısmet artık napalım doğru diosun.. inş. gerek kalmaz ikimiz içinde.... çok çok öptüm sizleri... bak bütün gelişmelerden hbrm olsun olur mu :) hepimiz için hayırlısı .... iigeceler...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

1. koprina87
2. komagene

3. neden görünmüyor onu çözemedim

ben ayaktayım cnm uyku duzenım bozuldu malesef testıme bakıp bakıp habıre cocuk gıbı resmını cekıyorum allahım neolur ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın bu ay ve dıger aylar

canım testini çok merak ettim :) bizimle de paylaşabilirmisin acaba zahmet olmazsa

cnm çok sevndim test sonucuna maşallah erkenden öğrenmişsin,bahsetsene birz belrtilerinden?bide günün 13dü galiba di mi?

evet cnm 13 du ayrıca pc evde yok suan tlfondan baglanıyorum ben sana numaramı atayım caldır sana fotuyu telden atayım olurmu hatta dun yaptırdıgım ıdrar testınde 2.cızgı çok net

kop kop bende ayaktayım tüp araştırması yapıom :)
ssk geçiomuş yahu
resmen 2-3 milyar indirim oluo
pek sevindim pek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…