Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bı ıkımız kalmısız ıyı geceler cnm ayrıca bana kalsa her yıl bıtane dermısım meslegım geregı sanırım cocuk gelısımcıyım cok severım cocukları

Alamanyaa karlar altındamı ne güzel soğuktur buz gibidirr şimdi ora :84::84::84:

cok soguk canimya,gecen hafta karliydi zaten burasi,erimisti,simdi yine basladi,cok zor oluyo,az sonra cocugu okula getirecem,arabanin her yeri karla kapli,onlari siyirmam lazim,yollar kaygan oluyo,araba sürmek zorlasiyo,yani hayat felc oluyo,

cok soguk canimya,gecen hafta karliydi zaten burasi,erimisti,simdi yine basladi,cok zor oluyo,az sonra cocugu okula getirecem,arabanin her yeri karla kapli,onlari siyirmam lazim,yollar kaygan oluyo,araba sürmek zorlasiyo,yani hayat felc oluyo,

canımm benimm kolay değill valla şaka bir yana Allah kolaylık versin sizee burayada bekleniyor hava çok soğuk kar geliyor gibi Hayırlısı dikkat et kendinee canım benimmm

günaydın kızlarrr inşallah aralık ayı hepinize saglıcakla bebişlerinizi getirir ugurlu gelir bu ay hepinize inşallahhhhh

Son düzenleme:
sizlere bi sorum olcak adet gecikmesine 11 gün kala baş dönmesi sebebiyle kanda gebelik testi yaptırdım ve sonuç 0.00 çıktı yani negatif sizce değerler yükselebilirmi cvplarsanız memnun olurum .

sizlere bi sorum olcak adet gecikmesine 11 gün kala baş dönmesi sebebiyle kanda gebelik testi yaptırdım ve sonuç 0.00 çıktı yani negatif sizce değerler yükselebilirmi cvplarsanız memnun olurum .

slm canım bazı arkadaslarımız var gec döllenme olmus hiç belli olmaz yani üzülme olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…