- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #3.561
ben kıskandım benide öyle sev olur mu
hoşgeldin banucum aramıza,şaka bi yana
Hoşbulduk canım topiğiniz çok güzelmiş inşalalh güzel şeyler paylaşırızben kıskandım benide öyle sev olur mu
hoşgeldin banucum aramıza,şaka bi yana
Hoşbulduk canım topiğiniz çok güzelmiş inşalalh güzel şeyler paylaşırız
Önümüzdeki ay tüp yaptırcam raporum çıktı 10 yıllık evliyim bir tane düşüğüm var biraz komik oldu yartışmacı gibi :::))))))))))))))
Oda güzelmiş ben 6 ay her ay gittim taptırdım o ara yımutlama tedavisindeydim inşallah bu sefer olucakhosgeldın banu ben saglık ocagına gıttım ıdrar yaptırdım ozeldede 12 ytl ye muayene olup kan testı yapıyolar bır ay ıcındede kontrolle ucretsız gıdıyorum
Tamam canım öylesi daha iyi olur bende seni çok sevdim....anlatma şimdi kendini yarına sakla :)
sorarlar ıncık cıncık bizim kızlar :) toptan anlatırsın gece gündüz aynı kemik kadro var burda :)
Tamam canım yarın görüşürüzkaçar ben bacılarım
yarın toplantı var sabahtan aralarda gelürüm yanınıza
ii gecelerrrr
banucum kimim neyim bende anlatırın cnm yarın sana
Evet valla bazen ailene söyleyemediğini burda anlatıyorsunALLAH muhabbetimizi artırsın kızlar,kimselere anlatamadığımız dertleşmediğimiz şeyleri burda paylaşıyoruz ...iyi ki varsınız
Ya sorma benimde uyku düzenim sıfır birde ben sabahta erken kalkıyorumıyı geceler sana off ben saat 4 olmadan yataga gıremıyorum ama gunduz uyuyorum hep
Valla yeniyim ama merak ettim baktım resim yoktuhıc kımsede yorum yazmamıs baktınızmı resme gordunuzmu sızde cızgıyı
evet sanalda olsa arkadaslıklar cok guzel burda mesela ben esıme bıle dun yenı soyledım uzulmesın dıye belkı dedım bırde sızlerden baska kımse bılmıyor
en komıgıde kardesımle halamın oglunun nısanı var bu ay sonu ben dogudayım gorev ıcabı aılem ızmırde nısana beklıyolar ama nasıl gıdıcemkı bısıde dıyemıyorum
cnm benım kandada yaptırdım pozıtım sanırım topıgın ılk hamısı benım arkamdan hepınızın guzel haberlerını alırız ınsallah
bu arada buyuk tepkıler gelırmı dıyede beklıyorum esımın aılesınden 20 yasındayken ogluma hamıleydım sımdı 24 yasındayım 2. Ne acelenız vardı dıyebılırler ama oglum cok ıstıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?