Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ben kıskandım benide öyle sev olur mu
hoşgeldin banucum aramıza,şaka bi yana
Hoşbulduk canım topiğiniz çok güzelmiş inşalalh güzel şeyler paylaşırız
Önümüzdeki ay tüp yaptırcam raporum çıktı 10 yıllık evliyim bir tane düşüğüm var biraz komik oldu yartışmacı gibi :::))))))))))))))

anlatma şimdi kendini yarına sakla :)
sorarlar ıncık cıncık bizim kızlar :) toptan anlatırsın gece gündüz aynı kemik kadro var burda :)

kaçar ben bacılarım
yarın toplantı var sabahtan aralarda gelürüm yanınıza
ii gecelerrrr
banucum kimim neyim bende anlatırın cnm yarın sana

yazdım da çıkmadı
yazem bidaa
ii geceler öpüorum cümlenizi bacılarım
yarın top var ufak sabahtan kaçarım aralarda muckkkkkkkkkkkkk
hepiniz koca göbek olun inşallahhhh

evet sanalda olsa arkadaslıklar cok guzel burda mesela ben esıme bıle dun yenı soyledım uzulmesın dıye belkı dedım bırde sızlerden baska kımse bılmıyor

en komıgıde kardesımle halamın oglunun nısanı var bu ay sonu ben dogudayım gorev ıcabı aılem ızmırde nısana beklıyolar ama nasıl gıdıcemkı bısıde dıyemıyorum

O zaman söylersin önemli ama belki doktorun izin verirde gelirsin nişana
Aynen canım insan nasıl rahatlıyor dimi

cnm benım kandada yaptırdım pozıtım sanırım topıgın ılk hamısı benım arkamdan hepınızın guzel haberlerını alırız ınsallah

bu arada buyuk tepkıler gelırmı dıyede beklıyorum esımın aılesınden 20 yasındayken ogluma hamıleydım sımdı 24 yasındayım 2. Ne acelenız vardı dıyebılırler ama oglum cok ıstıyordu

Çok iyi yapmışsın ne güzel genç annesin sen kendine güveniyorsan gerisi teferruat.
İnşallah canım ayağını sürümüş ol bizlerede dua ettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…