Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

günaydın kızlar, bende sizleri takip edenler arasındaydım ne zamandır..artık bende bu topikteyim
günaydın. hoşgeldin aramıza
sizlere bi sorum olcak adet gecikmesine 11 gün kala baş dönmesi sebebiyle kanda gebelik testi yaptırdım ve sonuç 0.00 çıktı yani negatif sizce değerler yükselebilirmi cvplarsanız memnun olurum .
çok erken yaptırmışsın canım. zaten 14 gün kala yumurtlama oluyor döllenmesi falan 1 haftayı buluyor. geç döllenme olursa birde kanda bile belli olma süresi yükselebilir

sizlere bi sorum olcak adet gecikmesine 11 gün kala baş dönmesi sebebiyle kanda gebelik testi yaptırdım ve sonuç 0.00 çıktı yani negatif sizce değerler yükselebilirmi cvplarsanız memnun olurum .

günaydın kızlar
canım 11 gün önca yaptırdığın testin hiçbir önemi yok daha çok çok erken, nerdeyse ovulasyondan hemen sonra yaptırmışsın, daha döllenme olacak d gidip rahme tutunacakta, hcg salgılanacakta, kanda çıkacak. nerden baksan ovulasyondan sonra 10-14 güne oluyor bunlar. hiç canını sıkma, gereksiz yere yaptırmışsın.

cümleten gününüz aysın bacılarım
mistrall noldu neden arıo baş
gerginmiydi dün
mediciğim bekledim de gelmedin gece :)

ay yumurtlama durumlarından sonra adet gününü beklemek ne zor işmiş ya
daha koskoca 9 gün var!!! sabırsızlanıyorum var mı yok mu diye:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…