Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

evet cnm 13 du ayrıca pc evde yok suan tlfondan baglanıyorum ben sana numaramı atayım caldır sana fotuyu telden atayım olurmu hatta dun yaptırdıgım ıdrar testınde 2.cızgı çok net

hmm boşver ozaman boşuna masraf yapma.. hem zaten benim tlf çin malı oldugu için mms ayarı kabul etmir :) bilgisayar bulunca paylaşırsın.. artık kesecik(leri) takip edersin bizleri de haberdar edersin :)

idrar testinde bukadar erken öğrenilebiliyor mu?bnde mi yapsam acep:26:

onun ki farklı durum sanırım.. ikiz gebelik olma ihtimali de var.. yakında öğrenicez nasılsa.. bukadar erken olmasına rağmen hormonun sayısı yüksek olduğu için idrar testinde çıkmış.. biliyosun onların hassasiyeti 20 ve üstü.. çoğu da 50 ve üstü..

evet evet yapmıyım zaten bugünden başladı stresim daha da artırmıyım bekliycem hayırlısı olsun kızlar hpmz için,ii gclr diliyorm öpüyorum sizi

hosgeldın banu ben saglık ocagına gıttım ıdrar yaptırdım ozeldede 12 ytl ye muayene olup kan testı yapıyolar bır ay ıcındede kontrolle ucretsız gıdıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…