- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #4.081
hiç sevmiyorum jinekolağa gitmeyi geçen ay gittim bide adettim ııııyy iğrençticanım öyle kendini küçümseme.. insanın başına gelmedikçe öğrenemiyor .. ben daha önce itiraf ediyim hiç jinekoloğa gitmedim.. netten baktım damuayeneye en uygun zaman adetten sonra ilişkiye girmeden(miş) ... bende dedim ilk defa gitçem ya sıkıntı çıkmasın diye..
selam kimse yok mu yaw??
adetliyken nasıl muayene ediliyor yaa bende bu hafta gideceğim bakalım benim kırmızılar gelmezse yarın
adetliyken nasıl muayene ediliyor yaa bende bu hafta gideceğim bakalım benim kırmızılar gelmezse yarın
aynı bildiğin alttan muayene ediliyo biraz tuhaf ama bende sorun varmı bebiş yapabilirmiyim diye gitmiştim
ayy evet canım yaa bendeaynı sebepten gitmek istiyorum test falan yapıldı mı ve alttan ultrasonla mı baktılar benim daha önce bakılmıştı gayet iyiydi ama şimdi yine gitmek istiyorum
selam kızlarrrrr morelım cookk bozukk ben kırmızı kartı yine gordumm ve gıttıkce umudum azalıyoo gıttıkce daaha cok koyuyo bu sefer kırmızıyı gordugumde kendımı ağlamamak için zor tuttum cok etkılendım boyayın benı kırmızılara 9 aralık olarak... inşalllah bana ve tum ısteyen herkese yenı yıl umut olur 9 ocak bana umut olsun inş..
selam kızlarrrrr morelım cookk bozukk ben kırmızı kartı yine gordumm ve gıttıkce umudum azalıyoo gıttıkce daaha cok koyuyo bu sefer kırmızıyı gordugumde kendımı ağlamamak için zor tuttum cok etkılendım boyayın benı kırmızılara 9 aralık olarak... inşalllah bana ve tum ısteyen herkese yenı yıl umut olur 9 ocak bana umut olsun inş..
ultrasonla alttn baktı bende hipertiroit var bebiş yasaktı bana hormon testi falan yaptı böbreklere iç organlarıma bakıldı daha bisürü test benim durum sizden farklı eee yaşta 33 benim
kızını 18yaşındayken doğurdun yanii :) nasıl bir duygu canım, genç anne olmak.. kızınla arkadaş gibisinizdir..
çok güzel allahıma şükrediyorum iyiki erken evlenmişim diye arkadaş gibiyiz sinema alışveriş gezmek süper oluyo tabi sorunlarda çok oluyo ama muhteşem biduygu allah herkese evlad nasip etsin
mesala kozmetik ürünlerimi 2 kişi kullanıyoruz ayakkabılarımızı giysilerimizi giyebiliyoruz ortak tek sorunumuz araba kullanmak konusunda babası kullandırıyo tabiki boş arazide falan ben vermiyorum küsüyo banakızını 18yaşındayken doğurdun yanii :) nasıl bir duygu canım, genç anne olmak.. kızınla arkadaş gibisinizdir..
e-e kız annesi olmak ta kolay değil.. hem arkadaşı olman gerekiyor hem de koruyucusu.. bir de çok önemli bir çağında.. allah kolaylık versin.. tam hırçın zamanları :) sabır gerektiren zamanlar
allahtan hırçın deil hiç üzmez bizi çok şükür bizde eşimle çok anlayışlıyızdır anne baba olarak elimizden geleni yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?